Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Netfone
- iPhone topik
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koczó93
őstag
Mostanában több alkalommal volt téma a pangó, gondoltam lemérem hogy a nagy dög mazzerben(Royal Zm) mennyi marad egy alapos takarítás után. Az hozzá tartozik hogy viszonylag hanyagul készítem a kávékat, tehát nem szoktam 5x sepregetni ráindítani, méregetni, de most megtettem.
A felső késtartót kivettem, kisepregettem amit tudtam, a csavarok fejéből is kivakargattam a beleragadt pangót. 0.7grammot sikerült kisepregetnem, valamennyi biztos ragadt a porszívóban is. Csináltam utána egy duplát, 18g babot öntöttem az őrlőbe. Őröltem, egy kanál nyelével kihúztam ami a garatban volt és 1x indítottam rá. Így kijött 17.2gramm. Én itt már szoktam is felpattintani a kart, mert nem vagyok hajlandó több időt fordítani rá, de most még sepregettem indítgattam 1-2őt és így jött ki 17.5g. Azaz 0.5gramm maradt benne, amiből van ami soha nem cserélődik, csavarokban, itt-ott. Nem végeztem több mérést, nagyjából erre is számítottam. Én ezzel abszolút együtt tudok élni, nincs is ideje megöregedni a beragadt kávénak
Gondoltam megosztom hátha érdekel valakit
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest