Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Nem úgy kérdeztem. Én a másfél nap alatt 1-2-szer jutottam el a rötyiig mindössze. Akkor egy kiállító ott mosogatott. Minthogy mi a (vécében) mosogatást elengedhettük, így nem jártam utána, hogy mitévő lennék, ha... De ezek szerint maradt volna a klotyó. Faszana!
Flair-előmelegítés. Aki szereti (cimbim így csinálja, és esküszik rá), az belecsűrheti a Flair-hengert is zubogó vízbe. Nem kell hozzá csipesz meg azbesztkesztyű, mert kipecázható a dugattyúval könnyedén, és azzal a vízzel fel is önthető a kávé. Nekem ez vmiért nem jött be. Aztán vannak olyan userek is, akik kotyesztalpba vizet forralnak, rárakják a hengert és lezárják egy tányérkával/dugattyúval. Így a gőzzel szükség esetén a henger tovább hevíthető, mint vízzel. Ezt meg most találtam. Másfél éve csináltam még a jenki fórumra, akkoriban nem sok Flair volt idehaza: https://youtu.be/c4DQUQ2ZQ0U
piros a henger fala, kék a víz a hengerben (átfúrtam egy esztétikai hibás nyomásmérős dugattyút a szenzornak).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest