Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mdav88
üzenetére
Köszi, a Rancilio Silvia számomra ismeretlen ,de tegnap olvastam róla pár hozzászólást. Az PID-es? Igaz újonnan az már költség felett van.
Bazsee71: Ezt kipróbálom még, köszi!
Forró vízzel próbáltam, de úgy sem lett jobb, ez a megoldás nem jutott eszembe. 
Már arra sem emlékszem, hol kell darálni, elsőre nagyon finomra sikerült. CM800, ha jól rémlik valahol 12-15 környékén kellene. Mennyiség mennyi legyen? 16gr-al próbáltam.iatti: Üdv!
Igen, hiba volt, abból már volt 3db is, de egyik sem tuningolt.bl4ze: 169k pontosan.
Túlzásnak gondolom. Még ha enged belőle, akkor is drága szerintem.iatti és tényleg! hajnalban elkeltnek olvastam.

Meggondolandó!tomci: Nem rossz, de a piros nem az én világom, nem lilik a konyhába.
De nem vetem még el.Köszönöm mindenkinek, jöhetnek nyugodtan a tanácsok. Lelit akkor elengedtem.
Tampert hol érdemes venni?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Forró vízzel próbáltam, de úgy sem lett jobb, ez a megoldás nem jutott eszembe. 
Igen, hiba volt, abból már volt 3db is, de egyik sem tuningolt.
De nem vetem még el.