- iPhone topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nibiru
tag
válasz
SlayerSub
üzenetére
Az új GC semmiképpen. De a régi sem. A Lelitek jó kis gépek, sárgaréz bojlerrel, minőségi alkatrészekkel.
Az Anna (Anita) bojlere pl. két és félszer akkora mint a régi Gaggiák bojlere de még mindig nagyobb 50 ml-rel mint az új GC-é. Az új GC bojlere ráadásul acélból készült, ami nem feltétlenül baj, csak sokkal vékonyabb a fala ezért az űrtartalmától függetlenül is jóval kevésbé hőstabil mint az Annáé (Anitáé).
Egy dolog miatt fintorognak néhányan az Annára, hogy csak 57-es.Na és? Ma már 57mm-es kosarakat is gyártanak a profik, ha valakinek nem teszik a gyári. (Mellesleg nekem 52-es van és ezért gond nélkül tudok vele szimplát készíteni bármikor.)Az Anita amit néztél valójában egy Anna csak van benne egy Fred daráló. Ismerősömnek van PID-es Annája. Egy öreg ipari darálót használ hozzá, mert lusta másikat keresni. Egy Fred-en gondolkodott, csak a fokozatmentesség miatt vetette el, nem az őrlemény minősége miatt. Pedig annyira azért nem nehéz átállítani, mert skálázva van. Ha tetszik az, hogy egyben van a gép és az őrlő, nem fogsz csalódni az Anitában szerintem.
Én mondjuk gyűjtenék még egy kis pénzt, hogy gyári PID legyen benne, de ez már egyéni kín.A lényeg, hogy az általad belinkelt GC + egy 40-50 ezer körüli darálóval árban majdnem ugyanott vagy mintha vennél egy PID nélküli Anitát, Az árkülönbség pedig megéri. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Foxpost
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GL.iNet OFF topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házimozi haladó szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest