Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
handrash
őstag
"sokan persze a savasságot is összekeverik a savanyúsággal, főleg akkor, ha először találkoznak vele több évtized keserűre pörkölt kávé fogyasztása után. szokni kell."
Basszus, abban a kevés esetben amikor lehetőségem volt Tbone sztéket enni, az érdekes rögtön ízlett, nem kellett szokni. A tökfőzeléket meg szokom már kaporral 53 éve de utálom, hidegen kapor nélkül meg szeretem....
Ízlésekről: eléggé el vagyok ájulva a saját magam álltal készített olaszos eszpresszótól. A családom is szereti, A lányom azóta nem is szívesen issza a munkahelyi automatásat. Ha idegeneket kínálok (pl. Vízszerelő), direkt nem szoktam nekik mondani, hogy figyeljenek oda, hogy mit isznak, de nem is szoktak mondani semmit, illedelmesen megköszönik maximum.
Na ennyit az izlésekről....
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Rocket Faustino profi otthoni kávéörlő - MEGKÍMÉLT, KARCMENTES, ELADÓ
- 58.5 mm full fém tamper
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciácal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest