Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
ha más a vízterítés, akkor lesz más az íz. meg ha odaképzeli az ember. semmi megfoghatatlan dolog nincs a kávézásban, csak éppen 10 bar óriási nyomás, minden apróság befolyásolja, hogy végül mi köt ki a pohárban. de misztikum nincs semmi.
az e61-es gépek helyett én habozás nélkül a fulltuning gaggiát kérném, és nem csak én, de megértem, ha valaki szereti, hiszen hőstabil és remek vízterítésű, jó cucc. ezzel együtt tényleg az a kivétel csak, ha sokat gőzölök. meg persze mindez elméleti, mert a gyakorlatban meg felém egy dalla cortét fújt a szél, nem is bántam meg, akkor még nem is volt fulltuning gaggia (talán még rézcső sem). most meg már nem akarok downgrade-elni, főleg, hogy nálunk azért megy a gőz néha. megjegyzem, egy e61-es gépet áldoztam be habozás nélkül a dc-ért.
de egyébként ezek eszközök. mindegyik alkalmas jó kávéra, ha kellő rutinnal, jól használja az ember. szóval az is benne van, hogy melyiket szereted használni. megértem, ha valaki, például toobee a gaggiát nem, az e61-et meg igen. de ittam már nála kávét, és azt a kávét remekül megcsinálja egy tuning gaggia is, és ezt ő is tudja.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- DF64V DC motoros kávéőrlő gyári vagy plusz SSP HU késekkel
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Ulefone RugKing 4 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest