- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Mármint a naked sokkal szebb, elírtam.
Atom + Diana páros:
Atom-ot hosszabb használat után én személy szerint nem ajánlom senkinek. Otthonra szerintem nem opció, bár látom volt próbálkozás az adagonkenti orlesre. Meg érdekes, hogy először megtöri a babokat. Szóval mondjuk van a tartályban harmadig és daralunk vele egy adagot. Aztán kitalálja valaki, hogy váltsunk kávét, akkor át szoktuk önteni az automacába a babokat. A vége, ami a garatban van az törmelék. Illetve van olyan, hogy elmászik a fokozat. Akkor el kell állítani, aztán vissza és újra jó lesz. Meg az is sok idő mire átáll a finomság a beállított értékre. Szóval tényleg csak 8-10 dupla/nap felett tudom elképzelni. Reggel mi is úgy kezdünk vele, hogy 8-10 grammot beküldünk a kukába.
Diana: thx Siminek, hogy beugrott hozzánk. Így már nem 12 bar-on megy, ugyanis gyárilag azt tudta. Szebb lett a lefolyás, de azért az Atom így is hajlamos kicsit spriccelni. WDT nincs, csak nyomjuk a karba. Most rendeltem VST szűrőket (12 gramm dupla + 12 gramm The Single). Lehet Kalmár magasítót beviszem egy saslikpálcával és megnézzük, hogy úgy jobb-e a naked lefolyás. Szerintem ezt meg bevállalná pár kolléga. Aki még nem: annak ott a zárt kar.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AliExpress tapasztalatok
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Óra topik
- Crimson Desert
- Milyen autót vegyek?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- HP ProBook 450 G6,15.6",FHD,i3-8145U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest