Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gravity1234
tag
Ahhhham akkor igy mar maskent ertendo az a "skala".
Vannak nalam sokkal rutinosabb emberek itt orlok teren, igy abba tovabb nem mennek mar bele, ha a mostani a leheto legfinomabb es "normal mennyisegu" kavet raksz bele akkor passz.En azert irtam, 16g-al inditok el minden kavet, mert sok esetben ez a mennyiseg (nem csak, mert ez a konyv szerinti arany kozeput ) adja tomorites utan a mar elottem is elhangzott megfelelo magassagot a szurokosarban. (felcsavaras utan ne erjen hozza a felso szurohoz, de ne is legyen tul alacsonyan hogy a raerkezo magas nyomasu viz szetcsapja)
Ha egy kave, mert mondjuk kis szemu, fizikailag tobb mennyiseget igenyel akkor rakok hozza, ezert irtam hogy van ahol ugyanabba a szurobe 2g-al is tobb megy. Es persze lehet azert is picit jatszani meg a mennyiseggel hogy az izen valtoztass.
A leirtak alapjan nalad nem errol van szo, de valoban furcsa ha az adott orlo legfinomabb orlemenyen is atrobog a viz.
Az hogy befullad e, szerintem annyira ne tarts tole. (bar most akkor nem ertem megis tudsz fnomabbra orolni?). Vannak kavek amiket en is ugy orlok meg hogy a nyomas ratetele utan 8-10 masodpercre indul cask meg (a standard, 3-4 masodperchez kepest) es ilyenkor nyilvan nem a 25-28 masodperces csapolas van, hanem lehet jon 40-et is.
Olympus OMD-EM5 + Mzuiko 12-40 Pro 2,8
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest