- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Faterék pult feletti vízszűrőt használnak, de tds-el rámérve az nem nagyon csinál sokmindent... a klórt azért kiszedi. Nálunk pult alatti RO-s berendezés dolgozik (szerintem jelneleg ez a best of tech...).
"A" pult felettit egy ismerősöm is leváltott RO-sra (pedig náluk kettő vagy az is lehet, hogy három szűrős változat volt). Amikor kérdeztem a miértjét azt mondta, hogy az áááá az "csak" kb. az előszűrést végzi, a membrán szerepét megkönnyítve, illetve az élettartamát jelentősen megnyújtva. Tehát önmagában nem az igazi...
Nézz szét pl. itt. Vagy mondjuk itt. Én már mindkettől vásároltam (de csak szűrőbetétet!). A második linken a tulaj ölég segítőkész (és szakszerűnek is) mutatkozott (akkoriban, mikron dilemmában).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest