Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano66
senior tag
53 mm-ben lehet kapni valami jó szűrőt?A VST ha jól láttam csak 58-t csinál.
-
korpas15
tag
Sziasztok! Pellini, Davidoff, Illy, mind 3 őrölt formában. melyik a legfinomabb? Tudom hogy a friss szemes kávé a legjobb, de még kezdő kávé fogyasztó vagyok.
-
And06
aktív tag
válasz
simi.esp.28
üzenetére

no igen, itt látszik, hogy melyik miért annyi amennyi! -
simi.esp.28
csendes tag
Szívesen.
Ákosnak ígértem, hogy lövök pár képet a szűrőkről közelebbről, de gondoltam bedobom közösbe hátha mást is érdekel. Elég kapkodósra sikeredett a dolog, előre is elénézést érte.
Az expolys 7g-nál azért nem lettek annyira mérve a furatok, mert nagyon elcseszettek a lyukak..

Ja, a következtetéseket mindenki vonja le maga. -
Wolfy999
tag
Én stílusosan pörkölés közben szoktam hallgatni.
Vedd meg az előbb említett Gene-t és két legyet ütsz egycsapásra.A kávé ára kérdéshez annyit azért megjegyeznék, hogy 660-ért szerintem már duplát kapsz. És kiöntik ha nem jó. Én időnként a kis T&P-be szoktam menni. Ott ha jól emlékszem 600 a naked, 550 a dupla és talán 450 a szimpla. Náluk indokolt a naked felára, mert azt nagyobb kosárral több kávéval csinálják. A szimpla is dupla karral készül, csak a felét egy kóstolás után kiöntik, ha nem tudják abban a rendelésben felhasználni.
-
Surda-
őstag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Parci
Persze,fölösleges számháborúzni, kb 400-450 a reális szerintem is.
De azt még mindig nem értem,hogy speciality helyeken miért nincs olasz eszpresszo is...
Az már ciki?
-
válasz
Surda-
üzenetére
először vond le az áfát, rögtön csökken az összeg. aztán gondold végig, hogy egy népszerűbb hely havi 500e+ ft-os bérleti díját hány presszóból kell összerakni. a 660 ft mondjuk tényleg egy kicsit sok, de bruttó 390-ért meg nem lehet megcsinálni, csak ha pörög a hely, mint a taxióra (akkor viszont miért ne emelnének árat?
) -
Surda-
őstag
Lehet ebben valami,de mondjuk egy kisker áron 12 ezer/kg körüli kávét biztos,hogy a kávézó megkap max 9ért.
Abból kijön kb 56 dupla (18grammal) , elnagyolva legyen mondjuk az egyszerűség kedvéért 100 szimpla.
Azaz darabjának önköltségi ára 90ft. Eléggé lazán számolva,mert simán van abból 110 is,de mindegy.
Persze nem azt mondom,hogy ennyiért kéne adni,hisz ezer költség van még, inkább csak azt,hogy ha így számoljuk,akkor annak az olasz presszónak mondjuk 50re jön ki az önköltségi ára.
A két kávé között tehát van 40ft különbség. -
soldier2
őstag
válasz
Agostino
üzenetére
Ennyiért adják, mert ennyiért is megvesszük (mert divat). 450-500 körül még azt mondom megéri, ha nem is napi rendszerességgel. A 660 kicsit sok, persze ha arra járok, nem hagyom ki, a Mantra számomra a megtérés helye, ott ittam első igazán finom espressomat, és fogalmazódott meg bennem az "otthon is kéne valami hasonló" gondolat.
-
Bazsee71
őstag
válasz
Surda-
üzenetére
Azt még tegyük hozzá, hogy tipikusan paleo sütemények, mert az a trendi. A soproni Kultúrpresszóban szándékoztam egy desszertet elfogyasztani a kávé után, de csak ilyenek voltak horror áron, így inkább kerestünk egy rendes cukrászdát.
Aztán meg hiába hőbörgünk itt rajta, amíg ennyire divat, és pörög, addig ez sajnos így marad. De nézzük a jó oldalát, így egyre inkább megtérülő dolog az otthoni kávézás. Nekem meg hazafelé egy minőségi cukrászda is útba esik, ahonnan egy hipszter süti árából kettőnknek kétfogásos desszert jut.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Surda-
őstag
válasz
adpeter
üzenetére
Látod ez igaz.
Azt érzem,hogy kezd akkora divat lenni ilyen kávézókba járni,hogy átesünk nem egy ló, hanem egy egész ménes túloldalára.
Presszó 660-, sütemények 7-800-, juice 2dl 700, 200grammos kávék 4000-.
Kérsz egy preszókávét és csak világos pöri van, nem tudsz egy olaszos presszót inni egy kávézóban.
Mindezt általában egy 2x2 méteres helyen , állva.
Nem vagyok garasoskodó típus egyáltalán, egyszerűen hülyeségnek érzem ezekért ennyit adni.
Úgyhogy részemről újhullámos kávézók tesztelgetése befejezve. -
válasz
fragola.6035
üzenetére
uhh, ennyit végighallgatni manapság képtelenség nekem, de majd megpróbálom
-
adp
őstag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Lehet itthon kapni? Baranőm munkahelyen kapszulás van, de az alapok eleg hitványak
-
válasz
fragola.6035
üzenetére
kóstoltad már?
-
Surda-
őstag
válasz
fragola.6035
üzenetére
170-200 ft/ kapszula?
Ez ennyire finom?
-
mgy
senior tag
válasz
simi.esp.28
üzenetére
Kipróbáztam az új szűrőt, hát mit mondjak?
Frissebb, lágyabb, jobb!
Szép, szépek rajta a likak, lassabban folyik át rajta üresen a víz, mint a koppincson. Amúgy meg tök jó kávét készít vele a gép.
Köszönöm a szervezést, intézést! -
adpeter
tag
A tipp-topp Gene-m 100e Huf...leákcijózva!
Érdeklődni privátban vagy 0630/ hatharminckilenc7260 -
neducsinm
csendes tag
-
fragola.6035
aktív tag
válasz
kovacsroli
üzenetére
Egy DeLonghi Nespresso gép Colonna kapszulákkal jó választás.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
kapszulás kávégépet szeretnék venni, de teljesen homály a téma.
Amolyan belépő kategóriásra gondoltam, napi 1-2 kávé lenne vele lefőzve, szóval nem kell drága gép. Milyeneket érdemes nézni?Köszi!
-
Bazsee71
őstag
Szerintem ez tulajdonsága a filternek, nem hiba. Cold brew italok közül eddig csak mizudashival készültet ittam, az is inkább egy erős tea szintje. Nyáron kifejezetten jól tud esni.
sz.zs.: Lehet, de a fórumtársak véleménye alapján felesleges, mert értékelhetetlen eredményt ad, nem erre lett kitalálva a gép.
-
sz.zs.
őstag
Kérdés:
Ha veszek egy ilyet , ezt be tudom tenni a Gaggiába ha podból főznék egyszer egyszer? -
meander
tag
Beszéltem ma ismerőssel és az automata felé szánta el magát. Ott ugyanis megvan az élmény, hogy betettem a babot, kijött a kv, neki a POD olyan mint a kapszula.

Új automatába 200-ig tudtok ajánlani? Kerestem egyébként az automatás topicot, de az ügyességemet bizonyítandó nem találtam. Az is segítség. Kösz -
Alvarez81
csendes tag
válasz
t-bali3
üzenetére
A kosárkavarásról lekéstél, mert megrendeltem.
A sorrend pedig nagyon jó, köszönöm! Ezeket lehet, hogy érdemes lenne gyűjteni. És amúgy pedig ha megtehetitek, akkor írjatok róla véleményt a Kapuczíner oldalára, mert az nagy segítség lenne!Ha megjönnek, és elkezdjük inni, próbálok a céges Cuadrán, de itthon is főzni többet. Mivel közös lesz a készlet egy része, nem biztos hogy tudok hozni belőlük haza...De majd írom a véleményeket
.
Csak kedvcsinálónak:
Velencei, Doi Chang, Martinique,Jemeni Mocha, és itthonra külön Skybury, koffeinmentes - Nicaragua Nueva Segovia, (és Perui őrölt kakaó, mert ha a nem kávés feleség is kap valamit, akkor megengedőbb
)
Annyira kíváncsi vagyok már!!! -
Alvarez81
csendes tag
válasz
vikla007
üzenetére
Köszönöm a tippet!
Ez a Kapuczíner pörkölő sajátossága ?
Azért kérdezem, mert eddigi tapasztalatunk alapján a nagyon friss pörkölésnél kellett durvábbra állítani a darálót, és ahogy öregszik a kávé, finomabbra, és a mennyiséget is lehet növelni.
Ahogy írtad, a mennyiség még stimmel is, de hogy finomabbra kell állítani? Ez meglep. Tudja valaki a magyarázatát? -
adp
őstag
-
vicces
addikt
válasz
Bazsee71
üzenetére
igazad van, de ha egy picit jobban összetömörited a kávét akkor egy bizonyos mértékig még nehezebben fog átfolyni a viz. ez az a 15-20 kiló tamper súly ami számit. én úgy gondolom, hogy ezt is lehet tanulni, érezni de csak egy bizonyos mértékig. és ha döglött a kávé lehet jó lesz az időzités és a mennyiség, de az állag, az és a crema biztos vacak lesz. most valahol itt vagyok ezzel a kávéval. összejön a mennyiség, valmilyen crema és kapok egy kis ízt is, de egyébként úgy szar ahogy van. ezért iszok talán majd 2 duplát holnaptól, mert két fél egy egész

-
vicces
addikt
válasz
vTamas35
üzenetére
jelenleg ebből a kávéból itt én nem iszok ristrettót az zihher!. ahhoz tényleg szélesebb tamper kéne, mert több örleményt kéne lenyomni és a rancsi szőrő felül szélesebb. /melyik nem?/ szerintem ha jó a kávé akkor jó az 58-as tamper is ehhez a szűrő-őrlő kombóhoz. ezt próbáltam bizonygatni ez elmúlt hetekben.
rossz kimondani, de ez a kávé lehet egyszerűen döglött, vagy csak simán "high-end" és a legdrágább géppark kell hozzá. de ezt nem hiszem, mert a bukéja megvan, de már nem olyan mint az előző eresztés. mint már mondtam az asszony sem érzi az illatát 1 szobával arrébb akkor amikor csak őrlöm. többen is igy gondolják így és én is ezt mondom valamintr tegnap az asszony is ezt mondta egyből mikor meglátta a produktumot.
ennyi ember nem tévedhet!
lehet ezt jobb lenne helyben pörkölni. mindig frissen. ezt viszont már tényleg kihagynám. van elég jó kávé igy is.
-
And06
aktív tag
válasz
vicces
üzenetére
nos, a kávéval nálam nincs baj. elsőre jó lett kinézetre és izre is. joker álláson, joker hőfokon inkább ristretto lett. egyedül annyi tünt fel, hogy több kell belőle, hogy tele legyen a szűrő teljesen.
szerintem nálad vagy bedöglött a kávé valami oknál fogva, vagy az őrlő nem bir megbirkózni a feladattal. (vagy pebkac
) -
vTamas35
csendes tag
válasz
vicces
üzenetére
A yirga tényleg kicsit kényesebb, nekem is kb. egy grammal több kell belőle és kicsit vékonyabb a crema, de az íze kompenzál. Én is fagyasztottam PY Yirgát egy hónapon túl is, annak még jónak kellene lennie. Vagy az őrlőt kellene tuningolni, vagy szerezz be egy jófajta Pergtamp klónt fragolától (58.6). Nekem ezzel a kombóval még nem spriccelt nyitott szűrővel. Fagyasztáson még segíthet az adagonkénti, most próbálom én is, majd egy hónap múlva beszámolok...

-
vicces
addikt
válasz
paljoc
üzenetére
jóóóó, kidobni nem fogom, mert imádom az ízét, de lehet holnaptól megint hadrenbe áll a zárt kar, hogy legalább ne kelljen ennyit takaritaniom utána. és ha túlságosan alulextraktáltra sikerül akkor húzok még egyet. egyrészt hamarabb következik a következő kofi, másrészt jobban meglesz a "kis barista" feeling a napkezdésnél. legalább jól indul a nap

-
Zinho
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni.
Egy Graef cm80as örlőt használok kb. 3 éve. Az elmúlt fél év során fokozatosan finomabbra kellett állítanom a darálót, és most már ott tartok, hogy 0-ás fokozaton épp hogy jó, de szívem szerint még finomítanék az őrlésen, csak hát ugye nem megy... Lehetséges, hogy elkopott volna ennyi idő után? Két fő napi egy-két eszpresszóhoz valót kávéját daráltam vele nagy átlagban... -
vicces
addikt
válasz
soldier2
üzenetére
szeptember 21-ei pöri. a húgommal 26-27-én érkezett meg ide mainzba. egyből be is vágtam a fagyasztóba. vasárnap este raktam át a hűtőbe és tegnap hajnal óta vár a sorsára. már nem is tudom mennyi ment a lefolyóba. viszont a többi kávé mind nagyon jó volt a pörkölőből és épp ezért nem akarok semmi rossazt irni. de pont ez a kávé? és mindig? és a mainz pörkölőből is egy vacak volt még néhány hónappal ezelött. de úgy néz ki, hogy ott etiópiában lehet az árulás. és most egyelőre ezt a szót ki is törlöm a szótáramból és messze el fogom kerülni az innen származó kávékat. punktum!
mellesleg meg kell emélitenem, hogy ma az utolsó elötti kundémnál olyan AUTOMATÁS capuccionót kaptam, hogy nem akartam elhinni. szigorúan cukor nélkül kértem. nem birtam elmenni dícséret nélkül. és akkor a néni bevallotta, hogy minimum naponta de van hogy többször is kipucolja a gépet. ő állitja be a kávékhoz - gondolom a őrlöt, mi mást. valami schäerer vagy milyen, szuper automata érintőkijelzővel és 8-10 kávé programmal. és piros svájci kereszttel. pár hete látom ezeket a gépeket már itt-ott, de nem tulajdonítottam nekik jelentőséget egészen máig. gondoltam csak az aktuális hulladékok. viszont úgy tűnik nagyon meghálálják a törődést. a beifahrerem dupla espresszot kért és még be sem fejeztem a dicséretet már ő sem birta megállni, és vallott, hogy alig birja visszatartani a véleményét, annyira jó ez a kávé. azt nem néztem milyen kávéja volt a néninek. de nagyon finom annyi szent.

-
paljoc
tag
válasz
soldier2
üzenetére
A számla alapján egy hónapos a vásárlás, a kofi tehát ennél régebbi. Az lenne az érdekes /nekem is, mint nem "fagyasztónak"/, hogy vicces: a "frigóban tartás" alatt sima frigó, vagy a fagyasztó részében tárolást érted?? Mert a fagyasztás a jelek tapasztalatok szerint működő dolog, de hogy sima hűtőszekrényben tárolás mennyit számít, azt nem tudom…?!?!
-
paljoc
tag
válasz
vicces
üzenetére
Tudom, mindig csak a baj van velem!

Nálam is ilyen, csak nem szivatom magam nyitott szűrővel, egyrészt mert nagyon drága a Catlerhez, másrészt mert nem szeretek takarítani, tehát nálam ilyen egy "Yirga fröccs", mindenféle wdt és egyéb hókuszpók nélkül. PH-n problémát elolvas - catler bekapcsol - darál - tömörít - csapol:/teló vaku nyomta rá a fényt 10 cm-ről, még mielőtt jönne a fehéregyensúly, meg miért sárga meg egyebek/
-
jolti
senior tag
válasz
paljoc
üzenetére
Éreztem, hogy van kötődésed! 😀
Vicces.
Nem állítódott el takarítás közben?
Jól raktad össze?
Rakjál alá egy alátétet. Tudom ez nem az a fajta, de attól egy próbát megérhet.
Teszteld már le ezzel a beállítással, egy másik kávéval is. Az hogy jön le?Parci
Hidd el, hogy mindenki csak egy új kévézó nyitásának a lázában ég.. Aztán majd kiderül, ajánlott-e!
😁Mester
De megvan. Épp azon dolgozom. Illetve épp most jöttünk vissza.
De oda úgysem minket küldenek... 😁 -
vicces
addikt
[A ribanc]
nem voltam már itt sem teljesen elégedett.. ezért is kérdeztemmi a véleményetek az etiópiai yirgacheffe-ről??
jelenleg paljóctól van egy tasak felbontva. tegnap reggel óta kerül-kerülget ki a zacskóból és vasárnapig a frigóban volt, de mint a fenti hozzászólásomon is , egy az egyben azt kapom...
tocsog-fröcsög-átszalad az a rohadt viz mindegy mit csinálok. pár napja és hete oda-vissza dicsértem a paljóc kávékat és a kávés tudományomat és már-már elkezdtem dicsérni a graefot is. és legfőképp a Szilviát is............................... de mióta kikerült a frigóból ez az istenverése, teljesen kifordult magából a véleményem amit az eddigi világról tapasztaltam. mindegy mit csinálok. átbuzog, ámde még mindig adja azt a különleges édes-fanyar izt amit néhány hónapja is adott mind orálisan mind nazális. már az őrlésnél. anno az asszony a nappaliból kikiabált, hogy ---"már megint azt a finom kávét főződ???"--
ezt most is adja. nem is kell keresni, mert ott van. csak a kivitelezés az ami undorító, gusztustalan. ma délután eleve eszembe sem jutott, hogy mikor KORÁN, nagyon korán hazaértem a munkából -- igyak egy kávét. tegnapig ez kihagyhatatlan volt. aztán mégiscsak rányomtam a bekapcs gombra és akkor láttam, hogy 50 fokról indul a hőfok. timi bekapcsolta amikor hazaindultam. - mindig bekapcsolja, hogy mire hazaérek és átöltözök/lezuhanyzok a rézkígyó is eléggé átmelegedjen. a naked kart mondtam már neki hónapokkal ezelőtt, hogy ne is rakja fel, mert felesleges, de még ma is fent volt a gépen. fel sem tűnt. hazajöttem. elkezdtük a szokásos hétköznapi szarságokat ami a munkán felül még adódik. jó szar napom lett... ő lelécelt intézkedni, én meg zuhanyozni, de extra lassan, mert bevettem a leszarom tablettát. aztán kb a meló utáni üzivel 2 órával találtam a gépet 50 fokon. aztán gondoltam, hogy miért is ne?!.. 1x élünk.
felnyomtam a gőzgombot is, mert ugy vettem észre, hogy azt fixen ráb@ssza a 220-at a fűtőszálra és gyorsabban fűt fel mint a kínai PID - ami szerintem csak impulzusszerűen kapcsolgatja a fűtőszálat. 100 fok körül lekapcsoltam és hagytam időt neki visszaesni. mármint a hőmérsékletnek.
addig elkezdtem őrölni... a rancsi duplájába eddig elég volt 15-16 gramm. most 18-19 kell a yirgából, különben felül az 58-as motta az oldalfalára. mint már mondtam, a naked kar a legritkább esetben spriccelt. az időzítés és az ízek és a mennyiségek is jók voltak az elmúlt pár hétben mind a 4 fajta kávéval.de ez a rohadt yirga össze-vissza spriccelt. átbuzogott - meg-megmaradt az a jellegzetes íze. igaz picit gyengébben..és az asszony sem szólt már be hogy már megint az a finom kávé van soron.. és a rancilió melletti darálót is lespriccelte.. és a talpazatán hagyott tamperem is kapott spriccet.
nem akartam elhinni hogy egy kurv@ kávé ekkora ribanc tud lenni. egyszerűen utál ha nálam van!!
a graef 3-ason őrölt. de a második shotra lecsavartam teljesen. a 100 kiló testsúlyom jó részével is rátehénkedtem, de igy sem lett jobb. átzubug-buzog.
vagy döglött.holnap kap még 1 esélyt. ha nem lesz jó, akkor megy a biomüllbe. de lehet csak kiszórom a kertbe a kutyák alá - hagy hugyozzák le -, és utána megyek és megveszem az első segafredo kilós tasakot.
1 esélyt kap. egy utolsót.bocs, de ez most nagyon kikellett

-
dzsolt7
csendes tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
fragola, írtam tegnap privátot.
(Ha már olvastad, akkor tárgytalan, csak nem akartam, hogy elkerülje a figyelmed) -
jolti
senior tag
válasz
Surda-
üzenetére
De ez hőfokot jelent, a Pid az azt mér jelen esetben mindenkinek.
Az már más kérdés, hogy potos-e, jól volt-e kalibrálva, meg, hogy kinek milyen a gépe és ott hová van beépítve.El a kezekkel az Ecm-től! 😀
#45908) radi8tor
Én sem szoktam. Más meg szokott. Állítólag az vannak akik nem kávéznak. 😁
Ez a cikk ragadta meg a figyelmem, gondoltam megosztom a kávézást kedvelő barátaimmal, hátha egyszer ott tartunk egy fórumtalálkozót.
😁 -
jolti
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Ne legyél már álszent...
Akkor a reklámokat is ki kell tiltani, mert az meg elreklámosítja.
Amúgy is csak a szakmaiság vezérelt, mert ez kávé topik, a cikk meg egy kávézóról szolt. Az csak mellékes, hogy milyen szolgáltatás jár mellé.
Azon sem nyafizik senki, hogy a nemtudomelyik hipszter kávézóba beviheted a mscskádat, kutyádat.
Amúgy is tegye fel a kezét, aki nem olvsta el! 😀 -
Surda-
őstag
válasz
sz.zs.
üzenetére
Butaságot beszél, teljesen felejtős. Opv van benne, igaz műanyag. Haromjaratu nincs. Az vezeti el a nyomást kv készítés utan. Ha ez nincs, akkor az elkészült kv után fent kell hagyni a kart pár percig, különben durran egyet és minden tiszta kv lesz. Volt ilyen gépem, szuper utána rendberakni a konyhát. Mondjuk 70 elég olcsó, majd valamelyik szaki megerősít vagy megcáfol. 😃
-
sz.zs.
őstag
Következő kérdésem, hogy Gaggia Classicból a 2015 az teljesen felejtős? Vadi újhoz hozzá tudnék jutni 70e Ft körül... Tegnap azt mondta nekem a forgalmazó Cady Trade szervizese, hogy a kazán jobb benne, mert rm. , az OPV hiányát pedig az őrlésfinomsággal kell kiküszöbölni. Mivel én nem értek hozzá, nem tudom sem megerősíteni, sem megcáfolni...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Parfüm topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)