Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
válasz
soldier2
üzenetére
szeptember 21-ei pöri. a húgommal 26-27-én érkezett meg ide mainzba. egyből be is vágtam a fagyasztóba. vasárnap este raktam át a hűtőbe és tegnap hajnal óta vár a sorsára. már nem is tudom mennyi ment a lefolyóba. viszont a többi kávé mind nagyon jó volt a pörkölőből és épp ezért nem akarok semmi rossazt irni. de pont ez a kávé? és mindig? és a mainz pörkölőből is egy vacak volt még néhány hónappal ezelött. de úgy néz ki, hogy ott etiópiában lehet az árulás. és most egyelőre ezt a szót ki is törlöm a szótáramból és messze el fogom kerülni az innen származó kávékat. punktum!
mellesleg meg kell emélitenem, hogy ma az utolsó elötti kundémnál olyan AUTOMATÁS capuccionót kaptam, hogy nem akartam elhinni. szigorúan cukor nélkül kértem. nem birtam elmenni dícséret nélkül. és akkor a néni bevallotta, hogy minimum naponta de van hogy többször is kipucolja a gépet. ő állitja be a kávékhoz - gondolom a őrlöt, mi mást. valami schäerer vagy milyen, szuper automata érintőkijelzővel és 8-10 kávé programmal. és piros svájci kereszttel. pár hete látom ezeket a gépeket már itt-ott, de nem tulajdonítottam nekik jelentőséget egészen máig. gondoltam csak az aktuális hulladékok. viszont úgy tűnik nagyon meghálálják a törődést. a beifahrerem dupla espresszot kért és még be sem fejeztem a dicséretet már ő sem birta megállni, és vallott, hogy alig birja visszatartani a véleményét, annyira jó ez a kávé. azt nem néztem milyen kávéja volt a néninek. de nagyon finom annyi szent.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gaming notebook topik
- Revolut
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Escape from Tarkov
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest