Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
válasz
soldier2
üzenetére
szeptember 21-ei pöri. a húgommal 26-27-én érkezett meg ide mainzba. egyből be is vágtam a fagyasztóba. vasárnap este raktam át a hűtőbe és tegnap hajnal óta vár a sorsára. már nem is tudom mennyi ment a lefolyóba. viszont a többi kávé mind nagyon jó volt a pörkölőből és épp ezért nem akarok semmi rossazt irni. de pont ez a kávé? és mindig? és a mainz pörkölőből is egy vacak volt még néhány hónappal ezelött. de úgy néz ki, hogy ott etiópiában lehet az árulás. és most egyelőre ezt a szót ki is törlöm a szótáramból és messze el fogom kerülni az innen származó kávékat. punktum!
mellesleg meg kell emélitenem, hogy ma az utolsó elötti kundémnál olyan AUTOMATÁS capuccionót kaptam, hogy nem akartam elhinni. szigorúan cukor nélkül kértem. nem birtam elmenni dícséret nélkül. és akkor a néni bevallotta, hogy minimum naponta de van hogy többször is kipucolja a gépet. ő állitja be a kávékhoz - gondolom a őrlöt, mi mást. valami schäerer vagy milyen, szuper automata érintőkijelzővel és 8-10 kávé programmal. és piros svájci kereszttel. pár hete látom ezeket a gépeket már itt-ott, de nem tulajdonítottam nekik jelentőséget egészen máig. gondoltam csak az aktuális hulladékok. viszont úgy tűnik nagyon meghálálják a törődést. a beifahrerem dupla espresszot kért és még be sem fejeztem a dicséretet már ő sem birta megállni, és vallott, hogy alig birja visszatartani a véleményét, annyira jó ez a kávé. azt nem néztem milyen kávéja volt a néninek. de nagyon finom annyi szent.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Linux kezdőknek
- Tudományos Pandémia Klub
- Crimson Desert
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Házimozi belépő szinten
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- További aktív témák...
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest