Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vicces

addikt

válasz soldier2 #45927 üzenetére

szeptember 21-ei pöri. a húgommal 26-27-én érkezett meg ide mainzba. egyből be is vágtam a fagyasztóba. vasárnap este raktam át a hűtőbe és tegnap hajnal óta vár a sorsára. már nem is tudom mennyi ment a lefolyóba. viszont a többi kávé mind nagyon jó volt a pörkölőből és épp ezért nem akarok semmi rossazt irni. de pont ez a kávé? és mindig? és a mainz pörkölőből is egy vacak volt még néhány hónappal ezelött. de úgy néz ki, hogy ott etiópiában lehet az árulás. és most egyelőre ezt a szót ki is törlöm a szótáramból és messze el fogom kerülni az innen származó kávékat. punktum!

mellesleg meg kell emélitenem, hogy ma az utolsó elötti kundémnál olyan AUTOMATÁS capuccionót kaptam, hogy nem akartam elhinni. szigorúan cukor nélkül kértem. nem birtam elmenni dícséret nélkül. és akkor a néni bevallotta, hogy minimum naponta de van hogy többször is kipucolja a gépet. ő állitja be a kávékhoz - gondolom a őrlöt, mi mást. valami schäerer vagy milyen, szuper automata érintőkijelzővel és 8-10 kávé programmal. és piros svájci kereszttel. pár hete látom ezeket a gépeket már itt-ott, de nem tulajdonítottam nekik jelentőséget egészen máig. gondoltam csak az aktuális hulladékok. viszont úgy tűnik nagyon meghálálják a törődést. a beifahrerem dupla espresszot kért és még be sem fejeztem a dicséretet már ő sem birta megállni, és vallott, hogy alig birja visszatartani a véleményét, annyira jó ez a kávé. azt nem néztem milyen kávéja volt a néninek. de nagyon finom annyi szent. :R

Új hozzászólás Aktív témák