Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
válasz
vTamas35
üzenetére
jelenleg ebből a kávéból itt én nem iszok ristrettót az zihher!. ahhoz tényleg szélesebb tamper kéne, mert több örleményt kéne lenyomni és a rancsi szőrő felül szélesebb. /melyik nem?/ szerintem ha jó a kávé akkor jó az 58-as tamper is ehhez a szűrő-őrlő kombóhoz. ezt próbáltam bizonygatni ez elmúlt hetekben.
rossz kimondani, de ez a kávé lehet egyszerűen döglött, vagy csak simán "high-end" és a legdrágább géppark kell hozzá. de ezt nem hiszem, mert a bukéja megvan, de már nem olyan mint az előző eresztés. mint már mondtam az asszony sem érzi az illatát 1 szobával arrébb akkor amikor csak őrlöm. többen is igy gondolják így és én is ezt mondom valamintr tegnap az asszony is ezt mondta egyből mikor meglátta a produktumot.
ennyi ember nem tévedhet!
lehet ezt jobb lenne helyben pörkölni. mindig frissen. ezt viszont már tényleg kihagynám. van elég jó kávé igy is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen monitort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest