-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacuha69
csendes tag
válasz
soldier2
üzenetére
Köszi a bizalmat
. Mások visszajelzéséből is az derült ki, hogy ez egy jól sikerült tétel. Viszont most este kibontottam egy másik Casmo-t, a kolumbiai Alfonso-t, amivel ki szeretném próbálni a Perger féle fagyasztásos technikát. Nagyon apró szemű, inkább a világosabb pörkölés felé hajlik. Az egyik alap íz a kék áfonya dzsem, és szerintem ezt nagyon határozottan hozza is. Nyílván nem a dzsemmet érzem benne, de hogy áfonya az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Renault, Dacia topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magisk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mások visszajelzéséből is az derült ki, hogy ez egy jól sikerült tétel. Viszont most este kibontottam egy másik Casmo-t, a kolumbiai Alfonso-t, amivel ki szeretném próbálni a Perger féle fagyasztásos technikát. Nagyon apró szemű, inkább a világosabb pörkölés felé hajlik. Az egyik alap íz a kék áfonya dzsem, és szerintem ezt nagyon határozottan hozza is. Nyílván nem a dzsemmet érzem benne, de hogy áfonya az tuti.