Hirdetés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verti1
aktív tag
Ebben a minőségben igen. Kell venni 70-es alut. Ha nem három méter kell akkor vágni kell. 800Ft az anyag, 1000-ért levágják. Akkor az esztergályos el megy érte, benzin. Kúpot kell esztergálni kézi szánnal kis gépen, lassan. Utána marni kell bele. Egy 10-est elkérnek érte simán. Egyszerűbb volt megrendelni. Ez sajnos ennyibe kerül itthon, legalább is akit én tudok ennyiért dolgozik ilyen minőségben. Most azt hagyjuk, hogy van akinek van haver, meg a fater drehás és halomban áll otthon az alu anyag, nem kell semmit venni. Nekem is van ismerősöm aki csinált szívességből tölcsért, hegyjuk. Érdemes lenne a német cnc-zett tölcsért, a minőségi drága kisipari daráló garatot és az ingyen munkát lefényképezni egymás mellett. 37 euró volt egyébként postával, nem sokat spóroltam volna. Mondjuk nem kellett rajzolnom...

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest