- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsee71
őstag
Pont kávé témában lenne kérdésem, és hőfokokat fogok írni az egyszerűség kedvéért. Adott ugye egy PID-es rézcső tuningos GC. Őrlési finomság már megvan, az konstans. Nyitott karral néha 1-2 apróbb spricc, de szép a lefolyás, időben is jó.
PinUp-ból sikerül már egész jókat húznom 86 °C-on (maga nemében nagyon jó, de ez sem a nagy kedvenc lesz nálam). Viszont a La Piazzával nem tudok dűlőre jutni. Próbáltam először 94 °C-on, nagyon keserű lett. Mondom nagyolok, levettem 84 °C-ra, ott már nem tudtam eldönteni, hogy savanyú vagy keserű. Akkor lőttem kicsit feljebb, 88-ra. Erre már azt mondom akár el is menne, de nem igazán ízlik. Persze próbáltam fokonként is játszani, de még nem vagyok olyan jó, hogy úgy túl nagy következtetést tudjak úgy levonni, így elkezdtem nagyolni. Érdemes még szerintetek játszadozni, vagy így már levonhatom a következtetést, hogy ez nem az én ízvilágom?
Az csak érdekesség, hogy a La Piazza esetén mindig van 1-2 apróbb spricc, PinUp esetén pedig konstans "hibátlan" a lefolyás.
Következőre már biztos csak tiszta arabicát veszek, próbálkozom majd a Brandoval.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The First Berserker: Khazan
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest