Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balus
tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Én most bontottam egy csomagot. A feleségem szeretett volna valami kevésbé savasat. Kellemesen csalódtam a La Piazzaban. Nekem nem érződött ki a robuszta belőle, amitől féltem. Kb átlagos (alacsony) hőfokon, kicsit durvábbra őrölve nagyobb kv mennyiséggel jó lett. Bár crémából többet vártam egy robustás kávénál.
Csak javasolni tudom a Pacifi-t. 5k fölött ingyenes házhozszállítás és van már 250 g-os csomagolásuk is.
A pörkölés egyébként egész friss volt. Mind a 4 csomag, amit vettem kb 1 hetes volt... -
bacskait
tag
válasz
Bazsee71
üzenetére
Szerintem nem kell annyira elfelejteni a robusztát sem. Nálunk a GetUp! ami a reggeli kv (a feleségem miatt).
De az öcsémnek is az ízlett a legjobban, pedig ő is az arabica felé volt fordulva. (de pl. a világosabb pörkölések nem jönnek be neki). A feleségem nem szerette igazán korábban a világosabbakat, mert savanyúnak találta. Néhány hónap után simán issza tej, tejszínhab, vagy tejhab és cukor nélkül. A lányomnak meg elsőre is a világosabb pörkölésűek tetszettek.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Varia Aku Mini barista mérleg
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest