Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meander
tag
válasz
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
üzenetére
nem-nem a Caravelre gondolok... a szépség ugye szubjektív dolog, de az az olvasmányaim alapján nagyon szimpatikus, hogy van X fokos víz a nyitott bojlerban, amit átnyomunk gyorsan a pogácsán oszt kész is vagyok. A fejet könnyűnek képzelem, tehát relatív könnyű felmelegíteni. Az érdeklődésemet még Kávé Kálmán keltette fel, amikor a Strietsmanhoz hasonlította
Fragola meg arra világított rá, hogy beledobsz a bojlerba egy hőmérőt és máris tökéletesen tudod mivel főzöl. Ez viszont így túl szép, hogy igaz legyen... ezért lenne jó megnézni élőben. Az viszont már igaz, hogy nincs belőle sok. Pavoniból viszont szerencsére akad és az is nagyon szép masina (csak annak már jobban értem a hátrányait...megint csak papíron).A Cremina egyébként szintén érdekel(het)ne de egyelőre még azt sem tudom tetszene-e a manuális kávéfőzés, na meg az nagyon drága ketyere...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spotify
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- LED világítás a lakásban
- Androidos tablet topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Rockrider Race 940 S
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fragola meg arra világított rá, hogy beledobsz a bojlerba egy hőmérőt és máris tökéletesen tudod mivel főzöl. Ez viszont így túl szép, hogy igaz legyen... ezért lenne jó megnézni élőben. Az viszont már igaz, hogy nincs belőle sok. Pavoniból viszont szerencsére akad és az is nagyon szép masina (csak annak már jobban értem a hátrányait...megint csak papíron).