Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz DVB-T #33235 üzenetére

    A Lelit fejleszt: a bojler, meg a fej alapja is a '80-as évekből származó Faema Family-el gyakorlatilag egyezik. Ez mondjuk bizonyítja, hogy jó gép, de kb annyira fejlesztés, mind amennyire egy újabb lego építmény.

    Új gép vs használt: ha a pénz nem számít, akkor persze, legyen új. De egy használt pides Gaggiat jó eséllyel ugyanannyiért adsz el 2-3-4 év múlva, mint amennyiért megveszed, ezt egyetlen új gépről sem mondhatod el, az 58-as pidelt Lelit pedig már 150k felett van, a Gaggia piddel feléből kijön és fillérekért javítható, ha kell. Kezdő ár/érték arányos szettnek még Béla is a Gaggiát ajánlja, főleg ha valaki 50k-ert keres gépet, hiszen azt még talán még lehet győzni, hogy 75-80k-ért vegyen egy használt gaggiát meg darálót, de ugyanez Lelitből már 200k körül van, ami túl sok az eredeti kerethez. Új gépet keresőknek viszont Lelit, vagy egy Rancilio Silvia utólagos piddel, de ott már megint házi tuning van.

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák