Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t-bali3
senior tag
válasz
t-bali3
üzenetére
Megkóstoltam reggel a Caffe Veronesi Super Bart.
Adatlapja alapján 7 arabika és 4 robuszta keveréke. Látszik is, hogy keverék, mert különböző méretű és pörkölésű kávébabok alkotják. Szerencsére nincsen túlpörkölve, még enyhe olajosság sem látszik, sőt a kevésbé pörkölt szemek elférnének egy újhullámos kávéba is.
Első gurítást az átlagosnál épphogy finomabb őrléssel csináltam. Lehet picit gyors lett, de nem tudtam egyértelműen eldönteni, mert 2 csészébe készítettem.
Íze gyakorlatilag olyan, amilyet elvártam
Az elején egy ici-pici kesernye volt, de utána átvált teljesen csokisra és ez az utóíz végig megmarad. Egymástól függetlenül ketten is ezt határoztuk meg.Később írok hosszabb távú véleményt, mert nyilván még kevés a tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az elején egy ici-pici kesernye volt, de utána átvált teljesen csokisra és ez az utóíz végig megmarad. Egymástól függetlenül ketten is ezt határoztuk meg.