Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sz.zs.
üzenetére
Hát, sajnálom, tényleg. Régebben futottam én is ilyenbe, de nem mostanság. Azóta a filter tételeket hanyagolom - mondjuk nem is nagyon van. Volt egy tanzániai (van több is, nem emlékszem már pont melyik) amelyik menő grapefruitos, és ez az etióp link (nem nevesített) is kifejezetten finom. Semmi fű-fa.
Mind1, nem tisztem senkit védeni. Csak a tömeges kontrázást nem csípem, ha épp valaki régi emlékek alapján zsigerből anyáz. Nem Rád vonatkozik, nyilván.Ja, most fogyok ki a november végi oldman filter tételekből; egyrészt meglepően sötétek - CM világosabb, pedig az se az igazán - másrészt szenvedek a beállításokkal; meglepő módon még klasszik presszóra a legjobb. Pedig ez se olcsó már. De nem mondanám meg, hogy akkor pörkölés hiba, vagy posztkovidom van, vagy egyszerűen csak bénázom 🤷
Most jön kofio egy hónapos válogatás, na arra kifejezetten kíváncsi vagyok (barn és hayb asszem az elkövető) mit tud.
Aztán pihen egy adag Umami roastery, tőlük vagy két éve vettem utoljára és elégedett voltam.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- PlayStation 1 / 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest