Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tasker
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Eljött a napja, amikor a hőn szeretett Benvenuto B20 (igen, tudom, automata) már gazdasági totálkár. Nem éri meg javítani. Most vagy befektetek valami használt Jurába, és eljátszom ezt újra és újra, vagy meglépem azt amit már régóta szeretnék, egy karos főzőt rendszeresítek itthonra.
Viszont, van egy ún. feleségem is velem egy lakásban, és ha azt mondom neki, hogy szétcsapott arccal, kora reggel neki egy külön darálóval darálni kell, majd esőtáncot járni, hogy kávét kapjon, valószínűleg elkezdi fenni a kasztrálókést.
Szóval emiatt nézegettem a Sage gépeket, mert kb. egyszerű a kezelésük (neki is aki csak kávét akar, pont leszarja a többit), és talán én is játszhatok egy kicsit.
Visszaolvastam, és láttam hogy többen ajánlották és nézegették a BES920-at, de nem vagyok benne biztos hogy most ki akarok vágni az ablakon 350k-t kávéfőzőre.
Van-e ultimate kombó 200k-230k körül, amire azt mondátok hogy ennyiért ez kiváló vétel, és megfelel annak, hogy egy reggelente roppant kómás, kávé nélkül parányit agresszív, de amúgy műszakilag nem teljesen analfabéta feleség is tudja használni.
Használt is érdekel, ha legalább fél év garit vállalnak rá.
szerk.: ja és presszót, risztrettót iszom, nem vagyok híve a hosszú kávéknak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest