Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- OnePlus 15 - van plusz energia
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WarLock07222
tag
válasz
pbalint
üzenetére
Nekem Switch van itthon. Szerintem nem kifejezetten nehéz előmelegíteni, pont a switch rész miatt. Egy sima üveg V60-vel több gond van szerintem.
Megegy gondolat, hogy a Switchbe belemegy a talp nélküli üveg V60-01 tölcsér is, szóval lehet egy személyes módra is váltani vele.
Én amúgy alapvetően V60-vel indultam le a teljes kávés lejtőn szóval nyilván megvan az elfogultság. Egyszerűen imádom nézni ahogy pörög benne a lötyi lefolyás közben. Plusz van hozzá körülbelül végtelen technika, amik ugyanúgy használhatóak a Switch-csel, csak eldöntheted hogy mikortól folyjon ki a víz belőle. Vagy használod úgy, mint a drippert. Nekem a Clever dripper ehhez képest ilyen one-trick-ponynak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs