- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PredatorNo1 #9745 üzenetére
meg egyeznek
-
csdm
senior tag
válasz
PredatorNo1 #9745 üzenetére
Már van ipod touch 4-m de most gondolkozom hogy iphone 3gs vételén, csak nem tudom, hogy megérné-e szerintetek? :S
-
csdm
senior tag
válasz
PredatorNo1 #9739 üzenetére
Ezrossz hír hisz én 3 hete még 58-ért tudtam zsír újat venni.
Most meg tervezem inkább iPhone 3Gs-re váltást, szerintetek hülye vagyok, vagy megérné? :S -
xxman
senior tag
válasz
PredatorNo1 #9741 üzenetére
csak nem lockerzen? mert ha ott akk az megfog jönni... de remélem nem előre fizettél
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #9739 üzenetére
jó ár én is relatíve jó áron vettem az én 4g-s emet. ui gamecenter ? aki gamecenterezik vegyen fel ha gondolja olafka néven vagyok fent.
-
mondomén
őstag
válasz
PredatorNo1 #9730 üzenetére
Cydia lassúsága nem tőled függ, alapból ilyen lassú.(Illetve minél több repo van hozzá adva stb., annál lassabb.)
Annyit tudok javasolni, hogy Cydia/Sections rányomsz az edit-re és kikapcsolod a témákat, csengőhangokat.
Bekapcsolás nekem is iszonyat lassú.
Programok betöltése változó, mikor milyen kedve van.Szerintem várd meg a 4.2-t, hamarosan elérhető lesz.
-
máyköl
veterán
válasz
PredatorNo1 #9734 üzenetére
Igen.
-
máyköl
veterán
válasz
PredatorNo1 #9732 üzenetére
Nem, 2G 8gigás.
-
máyköl
veterán
válasz
PredatorNo1 #9730 üzenetére
A bekapcsolás nekem van egy perc is, de a többi tényleg nagyon durván lassú...
Szerintem ments le mindent, majd rakd őket újra.Csapi: Köszi!
Szerintem hagyom így, hátha elmúlik ez a kikapcsolósdi.
-
mondomén
őstag
válasz
PredatorNo1 #9709 üzenetére
Nem, ilyen sötét-világos kék téglalap alakú fej.
SBSettings 3.1.1-1
BigBoss repoban van. -
mrThomi
addikt
válasz
PredatorNo1 #9685 üzenetére
thnx mate
-
Don't Panic
senior tag
válasz
PredatorNo1 #9696 üzenetére
derék
-
mondomén
őstag
válasz
PredatorNo1 #9688 üzenetére
Cydiabol szedd le az SBsettings nevezetu appot.
Ha felul az oranal elhuzod az ujjad akkor lenyilik majd egy ablak.
Keves memoria eseten csak ranyomsz a processes-re majd a free up memory-ra es felszabadit memoriat.
Azt is betudod allitani, hogy az ora mellett irja ki a jelenlegi memoriat stb.
Wifit meg minden szart tudsz gyorsan ki be kapcsolgatni. -
mondomén
őstag
válasz
PredatorNo1 #9677 üzenetére
PM!
-
mondomén
őstag
válasz
PredatorNo1 #9672 üzenetére
Ha nincs rajta cydia, akkor nincs feltörve.
Addig próbálgathatod felrakni a tört appokat, úgysem fognak felmenni rá. -
C4mp3r
addikt
válasz
PredatorNo1 #9670 üzenetére
"Ja és nem rakta rá a cydiát, ezt hogy tudom most telepíteni?"
Az iTunes nem is fogja neked feltenni a Cydiat.
Ahhoz nem árt a jb.
"4.1ben van multitask, ki mire szokta ezt kihasználni??"
Alkalmazások háttérben futtatására.
-
C4mp3r
addikt
válasz
PredatorNo1 #9667 üzenetére
Miért akarod letörölni, nincs hely?
Amúgy sem lehet.
-
Csapi007
veterán
válasz
PredatorNo1 #9665 üzenetére
Hy
Nyomj az authorize-ra iTunesban. Advanced alatt van asszem. -
PredatorNo1
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #9664 üzenetére
Erre megtaláltam a választ, viszont az itunes, továbbra sem telepít nekem semmilyen appot.
-
sagesz93
addikt
válasz
PredatorNo1 #9623 üzenetére
azok kamu videók, van egy cucc amivel látszatra át lehet írni a pontokat, meg mindenfélét bármelyik weboldalon.
De tök felesleges ennyi pont, mondjuk a touch volt 3500 pont. -
CHIPman
nagyúr
válasz
PredatorNo1 #9624 üzenetére
Voda845? Simán kijössz 100 alatt.
-
Kommy
veterán
válasz
PredatorNo1 #8949 üzenetére
Itunesban a telefonons jobb gomb és transfer purchases. ezzel leszedi a telefonról a programokat a gépre, cydiaból tudod a cydia-s programokat törölni, meg azt hiszem van agy cyder nevű program , ha azt telepíted akkor ugyan úgy tudod a törölni az appokat mintha appstore-ból lenne telepítve.
-
heetomi
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #8947 üzenetére
Szia PredatorNo1!
Én is találkoztam ezzel a problémával. Amikor felajánlotta, hogy törli a cuccokat én rámentem, hogy oké tegye amit szeretne és volt olyan, hogy nem törölte le őket valamint volt olyan is amikor letörtölte őket. Akkor egyszer úgy is sikerült, hogy rámentem, hogy "cancel" és engedélyezte. (Néha nem értem az iTunes-t.)
Lehet érdemes a gépre lementeni a apps-eket és utána az összeset (újakkal) együtt feltenni.Próbáld meg, hogy rámész, hogy szedje le a cuccokat aztán próba szerencse. Lehet nem szedni le a touch-on lévő dolgokat.
Remélem tudtam valamit segíteni.
-
Kommy
veterán
válasz
PredatorNo1 #8898 üzenetére
Persze, hogy így alapban nem áll meg benne viszont így a hátuljánál támaszt valamennyit, így nem feszíti nagymértékben a csatlakozót. míg az iphone 2G jóval vastagab és tényleg csak a csatlakozó fogná, és mivel nincs hátulról megtámasztva ezért folyton feszíni a csatlakozót a touch-ban.
-
Ap3x89
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #8898 üzenetére
nincs mind1 ik ugyanakkora ha jól tudom
-
cass
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #8882 üzenetére
Hàt a google-n kívül mèg ezer féle helyen lehet keresni. Igazán nem kène sértegetned, hogy hàny éves vagyok, mert neked még blogod sincs, de szerintem azt sem tudod mi az. Mèg külföldről berendelve sokkal előbb lehetett hozzà jutni, úgyhogy kb. az okoskodàsod alapjàn ès az íràsod alapján te zirka 8 éves lehetsz vagy egy degeneràlt 12 éves.
-
Kommy
veterán
válasz
PredatorNo1 #8888 üzenetére
igen azt.
-
Kommy
veterán
válasz
PredatorNo1 #8884 üzenetére
Hát szerintem nem lesz egészen jó mivel, nem fog belemenni a tartóba, vay pedig a csatlakozó fogja tartani. hacsak nem univerzális tartó amibe a különféle telefonokhoz más már alj való bele, amit elvileg kaptál a touch-hoz is. az a fehér izé ami nem tudod mire való
. Maga a kiosztása ugyan az mint az iphone-nak. -
Kommy
veterán
válasz
PredatorNo1 #8877 üzenetére
Úgy , hogy az alsó csatin megy ki hang , sőt videó is.
-
nemes10
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #8773 üzenetére
Én is 4g-t akarok,nagyon csábító
-
nemes10
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #8770 üzenetére
Csak úgy megjegyezném,hogy a 8GB-os verzió,ha 3g-t vettél,akkor az 2g-nek felel meg hardverileg.
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #8768 üzenetére
Akkor miért nem újat vettél?
2E ft-ot megér +ba
-
nemes10
csendes tag
válasz
PredatorNo1 #8766 üzenetére
Annyiért inkább agyon tiprom
-
cass
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #8308 üzenetére
Azt áruld el, honan lehet kapni újat 34k-ért! O_O
-
cass
aktív tag
válasz
Újakat hirdettek 34k-ért?? O_O Tudsz olyat mutatni?
Akkor 1g-t biztos nem veszek, inkább 2-t vagy 3-t. Az elején nem értettem -- a 3G-be jobb a wifi, mint a 2G-be?
-
C4mp3r
addikt
válasz
Miért beszélsz hülyeségeket? A 3G hardvere erősebb, mint a 2G-é, gyakorlatilag az iPhone 3GS hardverét kapta, míg a 2G hardvere picit erősebb, (a processzor jár magasabb órajelen), mint a sima iPhone 3G-é.
-
Alex91
félisten
válasz
PredatorNo1 #7484 üzenetére
Ocsem, de az elso fulon van egy artwork negyzet, nem? (Hogy minek van a nyakatokon a fejetek
)
-
Alex91
félisten
válasz
PredatorNo1 #7482 üzenetére
Szerintem shift nyomvatartasa mellett kijelolod az osszeset, aztan Get info, es az artwork helyere bedobod a boritot...
-
ZozzHUN
addikt
válasz
PredatorNo1 #7475 üzenetére
ad-hoc, én is így adok netet a kicsinek ^^ keress rá
-
Kommy
veterán
válasz
Meg lehet osztani a wifit a legtöbb laptoppal. Keress rá neten, Windows 7 alatt nagyon egyszerű megcsinálni.
-
Gordiann
őstag
válasz
Nem hinném, venni kell wifis routert. Nem nagy ördöngősség manapság a wifi.
Egész más élmény netezni a házban és környékén. Ha van laptop, az is hasznát venné....
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
PredatorNo1 #7472 üzenetére
iTunes megnyit - Music könyvtár - Katt. a zenére jobb egérrel - Get Info - Artwork fül - Add - Betallózod a képet - Ok.
És szinkronizáld a touch-ot.
-
Alex91
félisten
válasz
PredatorNo1 #7472 üzenetére
Ja, iTunes-ban add hozza a kepet a zenehez...
-
xxman
senior tag
válasz
PredatorNo1 #7462 üzenetére
neekm volt... töröld ki a az itunes libarybol , töltsd be újra és utána synceld újra
-
Bling95
őstag
válasz
PredatorNo1 #7444 üzenetére
arra van kitalálva hogyha veszel egy ipod dokkolót , akkor hogy touch-hoz is jolegyen ezt kell belerakni. pontosabban hogy a touch jobban álljon benne. és ami belemegy a touch-ba kábelvég az átfér rajta
összeségében ez csak egy adapter
-
Alex91
félisten
válasz
PredatorNo1 #7437 üzenetére
Requires new two-year AT&T wireless service contract, sold separately to qualified customers; credit check required; must be 18 or older. Existing AT&T customers who want to upgrade from another phone or replace an iPhone 3G should check with AT&T to find out if they are eligible for early upgrade pricing: $299 (8GB), $399 (16GB), or $499 (32GB) with a new two-year contract. For those who are not eligible for an early upgrade or who wish to buy iPhone as a gift, the prices are $499 (8GB), $599 (16GB), or $699 (32GB)
Gondolom tudod ertelmezni
.
-
Alex91
félisten
válasz
PredatorNo1 #7426 üzenetére
Ugy, hogy kint is elofizettesel adjak, mint itthon. Itt is vehetsz mar 10k-ert iPhone-t, az mas kerdes, hogy mennyi havonta az elofizetesi dij
!
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
PredatorNo1 #7411 üzenetére
Ment PÜ.
-
beni18
aktív tag
válasz
Szerintem érdemes egy kicsit többet ráköltened mert ha valami gagyit veszel akkor akár tönkre is vághatja.Én Belkin töltőt vettem hozzá 6k-ért teljesen jól működik vele, ha már nem szánsz rá annyit amennyibe az eredeti kerül.
-
Bling95
őstag
válasz
bevallom őszintén az eredetire sajnálom a pénzt , vmi olcsó vacakra meg nemmerném rákötni. ugyhogy én géppel töltöm
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
PredatorNo1 #7407 üzenetére
Én is az 5800-hoz kapott fülhallgatóval próbáltam ki a hangfelvételt és működött.
-
Bling95
őstag
válasz
PredatorNo1 #7408 üzenetére
nokia headset-el gy próbáltam énis de csak akkor szólt jól ha nyomtam a gombot, mondjuk az a laptopal is csak gombnyomás közben szólt normálisan. viszont próbáltam vele hangot felvenni és nem sikerült. szóval a nokia füles lehet nemlesz jó hozzá.
Blackberry-sel tökéletesen működik
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #7407 üzenetére
Sziasztok
Most teszteltem a headsetet: Kis bejáratás után kezd jó lenni, viszont basszus az = 0, viszont ha megnyomom a gombot, akkor ad basszust, de amint elengedem csak magas
És csak a touchnál csinálja ezt, laptopból szép hangerőn szól, és basszus is van :S
Ötletek?
ÜDv -
Gabesz1019
senior tag
válasz
PredatorNo1 #7404 üzenetére
Hangot rögzíteni a Voice Memos-al tudsz ez alapból rajta van a touch-on, de kell hozzá egy mikrofon, vagy egy olyan fülhallgató amin van mikrofon. (a 3.gen. 32/64GB-osokhoz ilyen van)
-
Kommy
veterán
válasz
PredatorNo1 #7378 üzenetére
Winterboard-el témákat lehet rakni az iTouch-ra. A Springboard pedig nem egy program hanem maga amit látsz a képernyőn (máshogy nem tudom leírni)
-
Gordiann
őstag
válasz
PredatorNo1 #7322 üzenetére
Quick Office az képes ugye fileok írására. Nekem egy olyan kellett, ami csak nézegető. Így nem is próbáltam nagyon...
file-okra linkelt a kolléga feljebb a discover-t, ami ingyenes. gépen böngészőbe beirod a címet amit megad a touch-on megnyitott program, és ott tudsz "feltölteni". Vagy én pl. mac-en tudok finderrel csatlakozni és mint egy hálózati tárhely ráhúzhatók a file-ok.
A tok: engem lehet zavarna, hogy a kijelző alatt a gomb is le van takarva, a tokon keresztül nyomódik meg. De lehet hogy nem
szerk: "leszedtem" egy quick office-t. Nem tudom milyen verzió, de ott a jobb felső sarokban a wifi jel. ha rányomok kiadja, hogy a 192.168.1.101:4242 -t kell beirnom pl. a gépem böngészőjébe az eléréshez
-
Gordiann
őstag
válasz
PredatorNo1 #7320 üzenetére
sajnos nem....
mondjuk ha amiket kipróbáltam (kb 5-6) mind megvettem volna szitkozódtam volna mindegyik után.
6-7 mb-os pdf-ekkel "teszteltem" őket (ilyeneket használok sokszor), mindegyik vagy kifagyott, vagy kiírta, hogy low memory ..may crash.... és hasonlók. Ennél minden működik.
Kisebb file-okra jók a többiek is. -
Gordiann
őstag
válasz
PredatorNo1 #7316 üzenetére
Ne mén tehetek róla, hogy 3at raktak bele :
(egyiket amugy odaadtam a "sorstársamnak")file-ok touchra rakásához és olvasásához én is kerestem appokat. nagyon gagyik általában, de találtam egyet, ami messze sokkal jobb a többinél: Readdle Docs
a többi a nagy file-oknál összeomlott, meg minden bajuk volt, de ez intelligensen kezeli őket.G
-
válasz
PredatorNo1 #7316 üzenetére
Írni is akarod őket, vagy csak olvasni?
Előbbi esetben QuickOffice, utóbbiban meg Discover. -
xxman
senior tag
válasz
PredatorNo1 #7296 üzenetére
jah és amugy meg NINCS benne 256ram ugyanuugy mint mindegyik másikba (1g,2g touch , 2g 3g phone)
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #7301 üzenetére
Jah már megvan.
Kérdésem lenne megint, láttam navigációs szoftvereket. Erre lehet tenni gps programot? Amivel utat tervezhetek és végigvisz?!
Köszi -
peugeotmate
őstag
válasz
PredatorNo1 #7293 üzenetére
Figyelj: törődj bele, hogy a 2. és "3." generációs 8 gigás verzió tök ugyanolyan, csak annyiban különböznek, hogy a "3. gen.re" újabb szoftvert raknak, ennyi!
-
válasz
PredatorNo1 #7284 üzenetére
Félreértetted...
A 32/64 GB-os alatt van ez a szöveg, és azt jelenti, hogy "azon túl, amit a 8 GB-os tud, ez még gyorsabb/szebb/jobb". Tehát ez nem a 8-asra vonatkozik, egyébként elég egyértelműen.
Wikipédiát nézted már? Természetesen az angolt.
-
válasz
PredatorNo1 #7282 üzenetére
Én egyetlen ilyen helyről tudok, a szifon kommentelői között volt egy okos aki ezt állította, de máshol még nem futottam össze ezzel az állítással.
-
Speccy
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #7275 üzenetére
Csak a 32GB, ill. 64GB-s verziók az igazi 3. generációs készülékek, a 8GB-s 3. generációs az ugyanaz mint a 2. generáció, csak softwaresen más. Az igazi 3. generációs Touchokban új CPU, GPU, és 2x annyi ram van (256 MB)
-
Gordiann
őstag
válasz
PredatorNo1 #7276 üzenetére
Az itunesban az ipod touch résznél a summary menüpont alatt a "manually manage..." -ot kell bepipálni.
A 2gen vs 3gen re én is kiváncsi lennék amugy mert én sem tudom az enyémről biztosra....
-
Csapi007
veterán
válasz
PredatorNo1 #7272 üzenetére
"The iPod touch (3rd generation) can be distinguished from iPod touch (2nd generation) by looking at the back of the device. In the text below the engraving, look for the model number. iPod touch (2nd generation) is model A1288, and iPod touch (3rd generation) is model A1318."
A gyari tolto 1A-es de ettol meg valoszinu a tied is tolteni fogja csak lassabban.
Igen mindig keszenletben, hasznalattol fugg, de keszenletben alig fogyaszt. -
Gabesz1019
senior tag
válasz
PredatorNo1 #7272 üzenetére
Settings - General - About - Model.
Ha a Model után MC-vel kezdődik akkor 3.gen.
-
Csapi007
veterán
válasz
PredatorNo1 #7254 üzenetére
Hy
Mindegyik ilyen lassan indul, nem szokas kikapcsolni. Cydiabol legfokepp rendszerprogramok, tweakeket tudsz telepiteni. Ha drag&drop-olni akarsz akkor allitsd manualra a music es video kezelest. -
peugeotmate
őstag
válasz
Ha egyszer tudod, hogy 3. genes, akkor miért akarod megnézni?
-
xxman
senior tag
válasz
üdv , bőven megérte , itunes vagy spirit irja hanyadik genes.
-
Bling95
őstag
válasz
PredatorNo1 #7225 üzenetére
egyszerűen csak katt hogy add files to library és tallózd be, huzogatás nem mindig akar működni
-
beni18
aktív tag
válasz
PredatorNo1 #7218 üzenetére
Kell hozzá progran, az App storeban rengeteg program van erre.Nekem az egyik a kedvenecem a az iFiles nevű progi.Vannak fizetősek és ingyensek is.
-
Stifler93
tag
válasz
PredatorNo1 #7216 üzenetére
Konvertálni nagyon egyszerű, behúzod a filmet az iTunes library-be, rákattintasz, majd felül Advanced fül, és convert iPod/iPhone format. (bár én Allok-ot használok, mert több beállítási lehetőség van, meg feliratot is rá tud tenni)
-
Bling95
őstag
válasz
PredatorNo1 #7214 üzenetére
a szoftvert nagyon egyszerűen, setting-->general és azon belül nem tudom pontosan mi( épp le vagyok merülve
) de logikus, megfogod találni, vagy ha rádugod itunes-ra ott is ki fogja írni.
hogy hányadik gen azt a sorszámából az MC vel kezdődők a 3G-sek ( ha jól tudom ) hány gigásról van egyébként szó?
zenét játékot filmet pedig itunes-on keresztül tudsz, filmeket előtte át kell konvertálni
-
Kommy
veterán
válasz
PredatorNo1 #7212 üzenetére
Nem lehetséges megoldani jelen rendszeren, mivel csak az iPod tud hangot lejátszani a háttérben. de ez a 4.0-ás rendszerben meg fog változni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged