- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathati
csendes tag
Köszönöm. Pár visszakérdezés..
Ha nem lehet fájlokat küldeni mire jó a bluetooth? És valami programmal se lehet? Mert valakitől hallottam h program kell hozzá.
És új játékot ha letöltök már mehet is rá jailbreak nélkül? Azthittem az erre való, ha nem akkor mire? ( ha ez nem tilos még )
Ha wifi kell a nethez, hogy fizetem ki amit megveszek rajta?
És akk magyarul az OS az Op. rendszer?Ja és a 8gb-os már miért gagyi? Olyan sok dolgot nem teszek rá, és csak azért h 32 legyen nem fizetek 70+ ft-ot. Másban is különbözik? (Hangvezérlés azt tudom.)
-
geri005
tag
Na, valami aminek van értelme
Mennyit ér egy használt 32GB-s? Bár elég nagy kibszás, hogy ha az erősebb hardver miatt kell megvennem a 32GB-s, miközben a 8GB is bőven elég lenne... Persze nyilván jól jön a több memória, csak sokkal drágábban adják... pláne ha az eladó ki van okosítva róla, hogy erősebb mint a 8GB-s. -
Csirkejozsi
tag
Köszi, ennyi hozzászólás után most már felkészültem rá, és harakirit sem fogok elkövetni!
Azért remélem hogy nem úgy lesz, ahogy mondod, és nem másnap adják ki az új verziót.De gondolom mire Magyarországra is eljut, az már inkább a nyár vége felé várható. Annyit meg biztos, hogy nem tudok várni, főleg, hogy már beleéltem magam, hogy hétfőn már a sajátomat amortizálhatom.
Mindegy, tudomásul vettem, hogy megszívhatom, de most már akkor is megveszem.
Köszi az összes segítséget!!! -
Csirkejozsi
tag
Én tisztában vagyok ezzel, és köszönöm a tanácsokat! De nekem ezek az újdonságok, amiket írtatok, nem hiszem, hogy életbevágóan fontosak lennének. A jelenlegi 32Gb-ról is azt hallottam, hogy a sebessége szuper, és hogy a legújabb játékok is szuperül futnak rajta.
A n-es WiFi nem tudom milyen sebességkülönbséget jelent, de én a leveleimen kívül nem hiszem, hogy ezen fogok szörfözgetni a neten. Ha pl valahol nem otthon vagyok, és várok egy e-mailt, akkor ez nagyon frankó, de sok Mb-os oldalakat nem ezzel fogok nézegetni.
A kijelző minőségéről sem hallottam panaszt. Az újban nem tom mi lesz az újabb. Szerintem ennek is elég szép a felbontása. Bluetooth ebben is van, meg mikrofonos fejes.
Nem tudom, hogy még mi lesz újabb.
Pl a CPU gyorsabb válaszideje miért kell? A multitaskinghoz, vagy esetleg már újabb szoftverekhez is, amik már kevesellik a jelenlegit?
A kamera sem kell nekem bele, ahhoz ott a fényképezőm. Igazából amiért fontos nekem, az szerintem az újabban nem lesz olyan hihetetlenül jobb. Bár javítsatok ki, ha a fentiekben kifelejtettem valami fontosat, vagy nincs igazam.
Köszi! -
Csirkejozsi
tag
Szia!
Köszi a gyors választ!
Azt hogy érted, hogy alapvető szabály, hogy frissítés után kell megvenni a terméket? A szoftverre gondolsz? A 32Gb-os 3. gen-es Touchra már van frissítés, nem?És egyébként miből gondolod, hogy az új Ipod Touch ugyanannyiba fog kerülni, mint elődje?
És esetleg nem tudsz még erről az új verzióról valamit? Mondjuk hogy Magyarországra egyáltalán mikor várható? Csak mert nagyon sokat azért nem szeretnék várni.
És egyébként ahogy néztem, ez már elég gyors a 8 Gb-os verzióhoz képest. Szeretnék rajta játszani, de azért egyenlőre ez a leggyorsabb modell, nem? Nem valószínű, hogy hamarjában kifut annyira, hogy már ne fussanak rajta az újabb progik, vagy mégis?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged