- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
horvathati #8611 üzenetére
Az egyiknel ott van az antenna, a masik meg egy adapter, hogy mondjuk egy hangszorohoz tudd csatlakoztatni, mert igy tobb fajta keszulekkel lesz kompatibilis...
-
Alex91
félisten
válasz
horvathati #7941 üzenetére
1. Arra nem, masra jo.
2. Ja, ha torod a keszuleket.
3. Honnan toltod? AppStorebol igen, ha nem onnan, akkor nem.
4. Ezt a a wifis kerdest nem ertem
5. Ja.6. Ha jatszani is akarsz rajta, akkor gagyi.(Miert gagyi a Pentium 1-es a Pentium 4-hez kepest, ugye...)
-
Alex91
félisten
válasz
horvathati #7939 üzenetére
1. nem
2. nem
3. nagyjabol igen, bar a 8 GB-os mar gagyi.
4. van
5. [link], e szerint nem.6. ugyanaz a ketto
7. WiFi kell a nethez
8. Miert jobb a Win7, mint a WinXP(Amugy rateszed a legujabbat, ha megveszed a cuccot.)
-
Alex91
félisten
válasz
Marcibucsek #7584 üzenetére
2. generacios benne a HW. Magyaran xarabb a CPU is benne, meg kevesebb a RAM-ja is.
-
Alex91
félisten
válasz
PredatorNo1 #7484 üzenetére
Ocsem, de az elso fulon van egy artwork negyzet, nem? (Hogy minek van a nyakatokon a fejetek
)
-
Alex91
félisten
válasz
PredatorNo1 #7482 üzenetére
Szerintem shift nyomvatartasa mellett kijelolod az osszeset, aztan Get info, es az artwork helyere bedobod a boritot...
-
Alex91
félisten
válasz
PredatorNo1 #7472 üzenetére
Ja, iTunes-ban add hozza a kepet a zenehez...
-
Alex91
félisten
válasz
Csirkejozsi #7453 üzenetére
Uj Apple fan!
-
Alex91
félisten
válasz
PredatorNo1 #7437 üzenetére
Requires new two-year AT&T wireless service contract, sold separately to qualified customers; credit check required; must be 18 or older. Existing AT&T customers who want to upgrade from another phone or replace an iPhone 3G should check with AT&T to find out if they are eligible for early upgrade pricing: $299 (8GB), $399 (16GB), or $499 (32GB) with a new two-year contract. For those who are not eligible for an early upgrade or who wish to buy iPhone as a gift, the prices are $499 (8GB), $599 (16GB), or $699 (32GB)
Gondolom tudod ertelmezni
.
-
Alex91
félisten
válasz
Csirkejozsi #7429 üzenetére
480x320 vs. 960x480 pixel, azert ez nem kis elteres
. Persze, ha megkapja ugyanazt, mint az iPhone.
De mivel senki se tud semmi biztosat... Ha megfelel a mostani az igenyeidnek, es nem fogsz harakirit elkovetni, ha esetleg masnap frissitenek, akkor nyugodtan vedd meg most!
-
Alex91
félisten
válasz
PredatorNo1 #7426 üzenetére
Ugy, hogy kint is elofizettesel adjak, mint itthon. Itt is vehetsz mar 10k-ert iPhone-t, az mas kerdes, hogy mennyi havonta az elofizetesi dij
!
-
Alex91
félisten
válasz
Csirkejozsi #7424 üzenetére
Köszi! Szerintem ez azért hülyeség, mert ha most várok 3 hónapot az új Touch-ra, akkor utána fél évvel meg azért verhetem a fejem a falba, hogy nem vártam még 6 hónapot az annál is újabb készülékre.
Nem ezt mondtuk, hanem azt, hogy nem sokara frissiteni fognak. Es itt kicsit kellemetlen, ha megveszed a cuccot, es mondjuk 1 het mulva bejelentik ugyanannyiert az ujat. Ha 1 honapja frissitettek volna, akkor mindenki azt mondana: vedd meg! De mivel a termek a ciklusa vegen van, ezt most jo szivvel senki sem mondja... Termesztesen, ha nem birod ki nelkule, akkor nyugodtan vedd meg! De latod, a tobbseg megis az esszeru kivarasra voksol.
(Amugy en is az oszre tippelek, iskolakezdes elottre varom a frissitest, most el vannak az iPhone-nal, iPad-dal. Tudom, itt a nyar
, megertem ezt is...)
-
Alex91
félisten
válasz
Csirkejozsi #7419 üzenetére
Most ugy nez ki az uj iPhone utan, hogy ez valoszinuleg eleg eros frissites lesz. Retina Display, n-es WiFi, meg hosszabb uzemido, giroszkop, gyorsabb CPU, uj design
, esetleg kamera. A regi is megkapja az uj iOS-t, ezt igaz.
Neked kell donteni, de most sajnos epp abban a periodusaban van a cucc, hogy talan erdemesebb kivarni...
-
Alex91
félisten
válasz
Csirkejozsi #7415 üzenetére
1. Az Apple altalaban nem szokott arat valtoztatni, ha lecsereli a regi modellt, akkor ugyanannyit ker erte, mint a regiert. (Learazni nem szokas a regit, de altalaban sokszor itthon is akciozzak a megmaradt utolso darabokat a keszlet erejeig, mar ha van valami egyaltalan keszleten
.)
2. Mivel az iPhone ara nem valtozott az uj keszulekkel, igy a touch ara se fog.
3. [link], es e szerint most mar touch-ot nem igazan erdemes vasarolni, mert varhatolag nem sokara jon az uj generacio ugyanannyiert...
(Apple termekeknel alapveto szabaly: mindig frissites utan vasarolni! Ha ugy erzi az ember, es van megfelelo akcio, akkor akar a regit is erdemes lehet megvenni. De azert szerintem te is a falba verned a fejed, ha ma megveszed a nehezem osszesporolt penzeden a kivant touch-ot, es mondjuk 1 honap mulva jobbat kapnal ugyannyiert... Termeszetesen, ha nem akarsz varni, akkor most is megveheted, de en szoltam!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PlayStation 4
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged