- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
pookito
csendes tag
Üdv Mindenki!
Új ipod touch tulajdonos vagyok végre
!
A problémám csak annyi hogy a windowsból nem tudok filmet feltölteni!
Úgy próbáltam mint a zenéket csak fogtam a mappát és át húztam a itunsba de nem tölti át!
Pls help!
Előre is köszi!
-
Davey7
senior tag
Valaki használja ezt a google sync-et? Megéri,jó cucc? Nem húz le nagyon sokat az akksiból?
Engem igazából a Calendar sync miatt érdekelne,de ahogy most néztem,amiket beírtam bejegyzéseket,azt nem jelezte ki a lock calendar a lockscreenre.
-
Norb€€€
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy iTouchot, és hát szeretnék iTunes acc-ot csinálni,de a kedves nem engedi,mert kell hogy legyen Visa,Mastercard,vagy hasonló kártyám... egyik sincs.
Vissza olvastam,és megpróbáltam a belinkelt oldalak leírsai alapján megcsinálni (Pl.).
Kértem magamnak egy Redeem kódot,de amikor bemásolom iTunesba,és rámegyek a reedem gombra,ezt az üzenetet kapom:
The offer associated with the long song code has expired.
Valami megoldás?
Előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
BB64
csendes tag
Sziasztok.
A deviantarton láttam touchra témákat. Azt szeretném kérdezni hogy ezeket csak jailbreakelt ipodra lehet föltenni? -
K.Tomee
csendes tag
Sziasztok. Nekem 2008 januárja óta van touchom. Elég sokat használom. Ami bosszant, hogy a fényérzékelője valószínűleg készen van, mert csak manuális fényállításnál hajlandó változtatni. És néha mintha vibrálna is. Soha nem ejtettem le és vigyáztam is rá. A legbosszantóbb, hogy semmilyen azaz Nulla leírást találtam hozzá. Azaz az apró feature-ök hogyan hozhatóak elő belőle. Pl screenshotot egyszer valahogy csináltam, de azóta se tudom hogy :S
-
válasz
Norb€€€ #5186 üzenetére
1) Nagy. A 32 GB-os és a 64 GB-os (a harmadik generációs iPod Touchok) a 3GS hardverét kapták meg. Aki cáfolta, az tévedett. Viszont az új 8 GB-osok még mindig 2. generációs hardverek! Mindössze annyi az eltérés, hogy gyárilag 3.1.1 van rajtuk, és nem lehet downgradelni.
2) Nincs különbség a sebességben, a második generációs iPod hardver más, de gyakorlatban nem gyorsabb mint az iPhone-ék. Az iPod kijelzője jobb, valamint teljesebb Bluetooth van benne (A2DP és PAN profilt is támogat), mondjuk telefonálni meg nem tudsz vele.
-
Norb€€€
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors információt szeretnék kérni,nincs kedvem most utána olvasgatni (bocs).
1:
A 3.gen-es iTouchban hardveresen milyen előrelépés van a 2g-hez képest? (Azt tudom,hogy van belőle 64 gigás verzió)
Valahol azt írják,hogy az iPhone 3GS hardverét kapta,van ahol cáfolják.
2:
iPhone 2g,vagy iPod 2g-t érdemes venni,tegyük fel,ugyan azon az áron?
Sebességben van külömbség? Kijelző? -
Kismaci
tag
Helló!
Tényleg annyira hype-olják ezt a kütyüt... én csak arra lennék kíváncsi: milyen a hangzása? Mondjuk összehasonlítva egy iAudio-val vagy egy Meizu-val.
Miért kellene iPod Touch mellett döntenem?
Köszi a válaszokat!
-
Azért ezt ebben a formában nem kell elhinni, ugyanis nem igaz.
Ha megvan a régi iTunes Library kimentve, akkor az új Library ID-jét a régire módosítva az iPod nem akar majd nekiállni törölgetni. Ez a megoldás egyébként akkor is, ha több gépen akarja az ember ugyanazt az eszközt használni. Itt egy howto.
Valamint az authorizálástól se kell parázni, ha elfogy az 5, lehet az összeset egyszerre felszabadítani.
-
Béló
aktív tag
sehogy, le kell törölnöd majd visszarakni mindent
nálam a régebbi itunesban az export library se működött: programok megjelentek zenék is
de az elérési út vmiért nem stimmelt neki...azt se felejtsd el h windows törlés előtt deauthorize computert nyomd be, mert elvileg csak 5 db gépen megy az itunes store account (és ebbe az ujratelepitgetések benne vannak: nekem már csak 2 alkalmam van, figyelmetlenségekből
)
-
Shodan
őstag
na ujratettem az XP-t, hogy tudom visszavarázsolni az itunesba a music libraryt meg az appokat az ipodról?
transfer purchases from..ipod próbáltam, de ugy csak az eredeti appokat hozta át.
Ha a musicot próbálom syncelni akkor meg még figyelmeztet is hogy az ipodon lévő számaim el fognak veszni.
Szóval nem lehet ezt igy valahoy megolddani? -
Shodan
őstag
XP ujratelepités előtt ajánlott valamire ügyelni itunesban?
az ipodon megmaradnak a zenék ,appok, ha syncelek friss itunesal? -
baliii
senior tag
hali
van egy program amit ha felteszek a touch-ra, csatlakozok a wifi-hez amin a gépem van és elindítom kiír egy IP címet amit beírva a firefox-ba megjelenik a touch filerendszere és tudok mindenfélét másolni... valaki tudja mi a neve, nem jut eszembe
kössz -
Magyar kártyával csak a magyar Store-ból tudsz vásárolni, a Paypalodat nem fogadják el, hacsak nincs mögötte egy amerikai bankkártya. Ez a része elég gáz a dolgoknak.
Az USA Storeból vásárláshoz a Gift Cardokkal lehet trükközni, amit részemről nem tudok pontosan hogy megy, de volt már róluk szó vagy ebben a topikban, vagy az iPhone szakmaiban, már nem emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Csináltam az Itunes-hoz egy bankkártya nélküli regisztrációt (azt hiszem az usa storeba) amivel le tudom tölteni ez ingyenes programokat, viszont lenne egy program amit meg szeretnék venni. Megoldható e valahogy hogy tudjak vásárolni, vagy kéne , hozzá egy új account, vagy csak a magyar appstore-ból tudok vásárolni magyar kártyával, vagy van paypal-om és azzal. -
Csabee.
nagyúr
Üdv srácok! Érdeklődnék..
Olvasgattam az ipod touch-okról! Használtan venném! Milyen előnnyel jár a 2g az 1g-hez képest? Mivel tud többet?Illetve ipod touch 1-2g-n megy a navigáció?IGO navigon-ra gondolok elsősorban nem a Googlemaps-ra!
-
nemes10
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne ,hogy mennyiért lehetne eladni egy ipod touch 2g 32 gb-ot?
Erről lenne szó:[link] -
Trub
tag
1g-s ipod touch-t, amin a 3.1 fut mivel lehet jelenleg jailbreakelni
még 3.0-t megtudtam csinálni de 3.1-hez nem találok.[ Szerkesztve ]
-
skiny83
aktív tag
Nem tudom szabad e ilyet de itt egy link.
http://itouch.hu/2009/05/no-wi-fi/
Hasonló eset, kérdés a te ipododat érte e valami extrém behatás.?
-
Bling95
őstag
Ilyet még én se láttam soha , de ebből új ipod lesz ahogy nézem.
egy restore-t sztem is próbálj még meg azért -
Ezert kellett a kep, OMG
Sose lattam meg ilyet. Ha valaki tud pontosabbat, akkor szoljon. A sejtesem az, hogy a Wifi megadta magat az iPododban, es szervizbe kene vinni, hogy kicsereljek az egeszet
Ez hanyas szoftver egyebkent? Restore-olni probaltad mar? Jailbreak van rajta?
-
Inkabb ne beszelj a levegobe, csinalj rola screenshotot, egy kuldd be ide a topikba. Ugy tudod lementeni a kepet, hogy egyszerre megnyomod a Power es a Home gombokat, minek hatasara a Photos-ba bekerul az elkeszult kepernyokep. Azt meg a gepeddel siman le tudod rola huzni.
-
Kzo
tag
Hi!
Olyan "problémám" lenne ,hogy mit jelent az ,hogy azt írja ki a 2.g-s touch-om ,hogy no wifi? -
válasz
skylinelaca #5138 üzenetére
Lol, a regi iBookoknak es PowerBookoknak se multitouchos a touchpadja. Nem az a baj, hanem valoszinubb az, hogy PS2 interfeszen kapcsolodik a touchpad az alaplaphoz, amihez kulon driver kell az OSX-ben, telepiteskor ki kell valasztani. De erre tenyleg ott a masik topik.
-
[link], bár ha ezt az utat választod tapasztalat nélkül, leghamarabb az lesz a vége, hogy betojsz. Nem is tudom, ez mennyire használható egyáltalán, ez 2007. decemberben volt utoljára frissítve...
Az Apple csak és kizárólag OSX-en támogatja a fejlesztést. De meg is éri, mert az XCode és az Interface Builder (szerintem) két nagyon korrekt szerszám.
Ha nem akarsz Macet venni, akkor alternatívának ott van még a VMWare-ben Leoparddal küzdés, valamint a hackintosh. Az előbbi valószínűleg csapnivaló teljesítményt produkál, az utóbbiról meg van topik.
[ Szerkesztve ]
-
v2izzy
tag
Programozott már valaki iTouch/iPhone-ra?
Mert szerettem volna letölteni az XCodes-t az apple oldaláról, de ott csak OS X-re láttam. Valamilyen úton módon nem lehetne windows alatt programozni iTouchra, ha nem is pont XCodes-al? -
válasz
skylinelaca #5134 üzenetére
A Sennheiser MM50 is kompatibilis vele elméletben.
-
Az még 2G-s hardver lesz, bár lehet, hogy 3.1-es szoftverrel (az érdekes dolgok, mint pont az előbb vitattuk, az új 32 és 64 GB-os Touchokban lesz). Csak A2DP-t támogat a szabványos protokollok közül (meg a Peer to Peer API-t, ami az iPodok/iPhone-ok között játszik csak), a Jabra fülesed csak sztereó zenehallgatásra tudod használni, mikrofonként nem (tapasztalat).
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
A héten leszek én is tulaja egy ipod touch "3G" 8GB-osnak. A kérdésem az lenne, hogy a Bluetooth az ugye csak A2DP-t támogat, van egy Jabra BT-620s-es sztereó fülhallgatóm és arra lennék kíváncsi, hogy skype-ot lehetne e használni beszélgetésre a Bluetooth fülessel, hogy a mikrofon is a Bluetooth fülesről menjen.[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
válasz
skylinelaca #5130 üzenetére
Csak hátulján van 2-3karc kb, mert utána lett meg a tok hozzá,elején meg fólia van.
Ok. Mjad kiteszem lehet, mert kelleni fog az Iphone -
8nemesis8
veterán
válasz
skylinelaca #5122 üzenetére
Ingyenesen elküldik?Mert szerintem csak USÁba van ingyen illetve, vámot sem számolsz rá és áfát sem.
Szóval szerintem simán lenne 50fölött az új ára.
Nem akarok venni, inkább esetleg tudsz választ adni arra, hogy mennyit érhet? -
nemes10
csendes tag
Off
Eladó Ipod touch 2G 32 GB,akit érdekel: [link] -
v2izzy
tag
válasz
skylinelaca #5125 üzenetére
Remélem az FM transmittert aktiválják majd valamelyik fw-vel mert az igen jol jönne, viszont a kamerát annyira nem hiányolom belöle. Ja és azt is írták hogy n-es wifi van benne mikor a hivatalos leirásban csak b/g van irva...
-
v2izzy
tag
Most nézegettem a 32gb-os 2g touchokat és 60-70 körül vannak.
Ez azt jelenti, hogy a 3g sem megy ennél lejjebb idővel? -
skylinelaca
senior tag
válasz
8nemesis8 #5121 üzenetére
tképpen annyi történt, hogy a generációváltásnál lejjebb vitték az árát a sima 8gb osnak, hardveresen semmi új. ITT az oldal alján látod h mi a szitu.
ha belegondolunk egy új touch ot kapsz kb 36k-ért ha megrendeled Usa-ból, így jársz a legjobban sztem, itthon még az is megeshet h a használt is drágább ennél .
[ Szerkesztve ]
-
-
8nemesis8
veterán
Talán nem ide tartozik, de azért biztosan tudtok segíteni.
Mennyit ér egy 2.genes 8GBos 1-2hajszálkarccal a hátlapon és fél év garanciával egy Touch? -
Bling95
őstag
Mindenen lehet segíteni,szoftveresrn joformán elronthatalan a cucc.
Csak itt forumban nem segíthetek mert a Jb tiltott
irj nekem a pm-t D
-
v2izzy
tag
válasz
Bling95 #5113 üzenetére
A tört játékok nem mennek fel rá, nem tört felmegy rá gond nélkül.
A "nem segithetünk"-et ugy érted hogy már nem lehet rajta segiteni, vagy csak itt a forumban nem szabad ilyenröl beszélni? Egyébként az a gondja konkrétan, hogy jailbreak közben nem települt fel neki a cydia.Legalábbis ő ezt mondja. Azt mondta ugy csinálta, hogy elsö jb probánál minden végigment csak a végén nem tudta, hogy nem szabad kikapcsolni, de ő kikapcsolta. Mikor visszakapcsolta látta hogy nem sikerült, és még megprobálta ugyanezt kb 5x vagy 6x és utána szolt, hogy nem jo. Akkor mondtam neki hogy várjon amig pittyen egyet. Megcsinálta ugy is és ugy meg már ment minden, csak a tört szoftok nem mentek fel rá merthát nincs rajta cydia. Ő így mondta el. Akkor igy már egyeltalán nem lehet rajta segiteni?
(amugy kicsit lehetett volna ovatosabb meg meggondoltabb....) -
Géta
csendes tag
Sajnos mindent újra kellett telepítenem,ha most belépek az iTunes-ba (9-es) akkor levesz mindent? Igen sok könyv van rátöltve,amit nem tudok pótolni.Előre is kösz a választ
. -
v2izzy
tag
Üdv!
Haverom most vett egy Touch 2g-t és egyből akarta jailbreakelni, viszont most irt hogy azt irja ki a touch, hogy ismeretlen hiba miatt nem tud csatlakozni az i-tuneshoz.
Ez mit jelent, van valami megoldás erre? Vagy talán már elveszett az egész?
A választ előre köszönöm!Elnézést ugy néz ki egy ujrainditással megoldottta de egy játék telepitése még mindig nem megy neki...
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Hello
Haverom ipodjára szeretnék leszedni alkalmazásokat, játékokat az appstoreból, free cuccokat nézem, szépen kilistáz mindent, de csak az infokat látom stb., download gombot nem látok sehol. Hogy lehet letölteni rá PC nélkül?
Köszi előre is a választ!
szerk: tárgytalan, láma vagyok, a FREE-re kell kattintani
[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
Köszi hasznos a link, egészen jól megcsinálták.
Külön van első programot készítőknek leírásAhogyan elnézem alig van róla külső információ, meglehet, hogy apple hozta létre.
Bár ahogyan belenéztem eléggé sok java és c dolog van benne.
Esetleg még tudnál nekem abban segíteni, hogy valami komplexebb leírást vagy könyvet erről.
Magyar oldalon szinte sehol nem találtam erről információt, de hátha te ügyesebb vagy. -
válasz
8nemesis8 #5103 üzenetére
Objective-C. Nézegesd az Apple fejlesztői portált.
-
8nemesis8
veterán
Nem tudjátok véletlen milyen nyelven lehet fejleszteni Ipod Touch alá, vagyis nem kifejezetten Touch alá.
Java, C++, C# ?
Mert engem érdekelne a dolog, suliban most úgy is ezeket tanulom, lenne 1-2értelmesebb ötletem. -
naattila
tag
válasz
skylinelaca #5099 üzenetére
kösz a választ de már csináltam egy ujratelepitést
a pc-n.Igy ezt már nem tom meglépni.