- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AloeVera
tag
-
-
Nem, nem kell semmi extra. A szopás az lesz, hogy egyszerre csak egy iTunes-szal tud szinkronizálni, de ez két Windows között is ugyanúgy előjövő probléma.
Amúgy meg a Touch-okat már nem formázod sehová elvileg (hacsak nem valami jailbreakes varázslásról van szó), nincs különbség a Mac-en vagy Windows-on kezdett gépek között, ellentétben a korábbi, nem OSX-alapú iPodokkal.
-
whiteseed
csendes tag
Ezzel van pár probléma.
A 8 GB-s nekem kicsi, min 16gb-s kell. A pixakármibe jön ki 70K-ra szállítással.
A jelenlegi 4GB-s mp3 lejátszóm most telt meg sima 128-as mp3 makkal. Letörölni nemigen akarok róla, sőt, még rátennék min 2 gb-t. Nameg jönne rá a sok program, sok firssítés, sok kép, videó. Még az is kicsi lenne, de a 32gb-sre már sajnálnám a pénzt.
Töltőnek valóban ott a gép, csak ha utazik az ember nem mindíg jut géphez. De tény, hogy az nem létszükséglet.
Kisvárosban meg elég korlátozott a wifi ellátás. (Szomszédnak még gépe sincs nem hogy wifije) Ha nem kellene mindenképpen programtelepítéshez nem is annyira sajnálnám hogy nincs, de így mindenképpen kell.
Abban reménykedem, hogy ha kijön a dominós iphone, talán lejjebb megy az ára (bár van egy olyan érzésem, hogy ettől nem kell tartani
)
Vagy valamikor most fog kijönni az iphonegyilkosnak nevezett nokia, talán annak az ára (már ha olyan olcsó lenne mint beharangozták) szintén lejjebb nyomná az árát az iphonnak és a touchnak. -
Zirowe
nagyúr
Abból a cikkből amit linkeltél elég egyértelmű: kevesebb áramot vesz fel az új cucc,ezért lehetett rá nyomni egy kis kakaót,hogy az app ne 3mp alatt töltődjön be,hanem 1,4mp alatt,így tovább tud passziánszozni a gyerek
Egyébként elvileg a proci a touchban és az iphoneban (1g és 2g) gyárilag ugyanaz a 620 mhz-s,de vissza van fogva a fogyasztása miatt.
-
[Ace]
aktív tag
1. A beállításoknál lehet ki/be kapcsolni a geniust, ehhez 8-as iTunes kell, valamint United States-re kell állítani az országot az iTunes Storenál. (Én magyarral regisztráltam, de bármikor átállíthatom és akkor működik rendesen.)
2. Dupla klikk a home gombra bármikor, mindig előhozza azt a kis kezelőfelületet. -
(Darkwood)
őstag
Ave baliii!
1; Csinálj egy mappát a Total Commander-ben, amiben benne vannak azok a zenék, amiket fel akarsz rakni 2; Utána az Itunes-ban ki kell pipálni, hogy manually manage music & videos-t 3; utána file----> new folder----> és be kell tallózni azt a mappát, amit létrehoztál a Total Commander-ben. 4; Berakja az Itunes-be a Music-ba és ki kell mindet jelölni és ráhozni az Ipod szimbólumra.Képek: 1; Csinálj egy mappát a Total Commander-ben, amiben benne vannak azok a képek, amiket fel akarsz rakni. 2; Az Itunes-ban a Photo fül, be kell tallózni, amit létrehoztál a Total Commander-ben a képeknek és Sync.
-
cenzi
csendes tag
Én a 2. generáció mellett döntöttem. Ez az egyik ok, hogy tartalmaz nemhivatalosan egy bluetooth chipet, aztán ki tudja, hogy ezt mi mire lehet még használni.
Feltörni biztos, hogy fel lehet majd, csak a processzor más, ezért halad olyan lassan - a 3g-s iphone feltörése is csak most lesz aktuális.Szerintem az a pár forint nem számít, én inkább az újabb változat mellett tettem le a voksom, és pixmania-n
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
de minek quake 3 neked a psp-re? olyan irányítással játszhatatlan lenne a játék szerintem, na ez kicsit erős túlzás volt, de a quake3 eléggé pörgős(főleg az E+, ami a kedvenc modom) ha quakezni akarok belövöm a notin, mert simán elfut akármilyen gépen... psp-n ha fpsezni van kedvem, akkor COD, MoHH, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest