- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shodan
őstag
A könyveket milyen progival olvasod?
játékok amik nekem bejöttek:
Most az 1. doom, nagyon tetszik. Pedig azt hittem hogy nehéz lesz irányítani, de jól megoldották hogy magától megy.
és a többi:
kártya: uno, megapoker, poker 100k, solitaire city.flash portok: Bloons, ishift, ragdoll blast
autós: NFSU, supercross, real racing
egyéb amik még jók szerintem: sway, cannon, bounce, Pingpong,virtualpool, edge, toople 2, wild west pinball, wild west guns, towerbloxx, shine, paper toss.
Amiket kipróbáltam azokból ezek amik a legjobban tetszettek, többit törlöm, most jelenleg ezek vannak fennt.
-
PierNight
aktív tag
hátúl nem rázott
segítsetek pls! csináltam wifit ipodon látja is! rácsatlakozok, kipipálja de nincs net :S pedig baloldalt felül kijelzi a "radart" de semmi :S nem tudom hogy kell kinéznie ha 100%-oan rajta van de a kis lakatnak szürkének kell lennie? (ipodon,wifi menüpontban)szerk: és ipodon a beálításoknál melyikeket kell kitölteni? automatikusan kitőltődött az ip adress, a subnet mask és ennyi! ezenkívül alul a HTTP proxynál melyikre kell állítani? jah és felül?
DHCP,BootP,Static?
-
A /var/mobile/Applications alatt vannak az alkalmazások privát könyvtárai. Mivel a Discover egy Store-os alkalmazás, csak ehhez férhet hozzá (sandbox), tehát itt kell megkeresned azt a könyvtárat (hexadecimális számsor), amelyikben a Discover.app mappa található.
Nálam ez E1DFB0F9-cel kezdődik, lehet hogy Nálad nem, de első próbának megéri. Ha nem, akkor meg lineáris keresés. Ezen belül a Documents könyvtárat nézd majd át.
-
Sokszor volt már róla szó (a "bankkártya" szóra keresve biztos meg is találtad volna), hogy ahhoz, hogy 'kártya nélkül regisztrálhass, először egy ingyenes appnál meg kell nyomnod a Get App-ot az iTunes-ban. A megjelenő dialógusban elkezded a regisztrációt, mire a fizetési adatoknál felbukkan a None.
A Touch-on lévő iTunes az az iTunes Music Store-t akarná elérni, ami tényleg nincs Magyarországon. Az App Store ikont simogasd inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- Fotók, videók mobillal
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged