- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xenonn
csendes tag
válasz
AloeVera #5504 üzenetére
semmi. az új szoftvert kapta meg, de egyéb technikai plussz nincsen.
amúgy újabb élménnyel lettem gazdagabb. fogd meg az touchodat, add testvéred gyereke kezébe, kérd meg csavarja meg, és a szarszemét ipod csavarodik....asztalra leteszem bal felső sarok le jobb felső fel. még csak nem is kell erőlködni. milyen szarhulladék anyagból vannak ezek?
nem merem megmarkolni már...
ja és 3.1.2......ez is egy nagy szemét
hangerő csúszka megőrül egy kis wifi után és visszaugrik oda ahova volt előtte, független attól fel vagy le húzom.
-
K.Tomee
csendes tag
válasz
AloeVera #5431 üzenetére
Letöltésnél és azt írja folyton, hogy a user name vagy a password incorrect, ami a valóságban nem igaz. Már mindenféle módon próbáltam és a gépeimen, mobilomon hibátlanul működik a fiók elérése, itt nem akarja. Ráadásul teljesen jól működött egy korábbi frissítésig. A böngészőben működik.
-
bwoay
nagyúr
válasz
AloeVera #3100 üzenetére
tök egyetértek. és nekem is előbb volt meg a Nano (meg a sok iRiver, iAudio, stb).
azért a hangerőállítás nanon sem egyszerű, sőt, a 2.gen Touch hw-es hangerőgombjai
nálam szinte a tökéletes megoldást képviselik, de a csúcson az iRiverek meg iAudiok joystickja áll, ami simán kitapintható farmerzseben át is, és le-fel: volume, left-right: skip track. A leghatékonyabb egyben a legidejétmúltabb megoldás, imádom
(iRivereknél egy egyszerű kombóval így még albumot is lehetett ugrani előre és hátra is)
mondjuk láttam az új Apple fülhallgatót, amin már van távirányító, és a 4gen nanot meg a 2gen Touchot lehet vele irányítani -
jolti05
őstag
válasz
AloeVera #2964 üzenetére
Nekem pont ma volt gondom, leszedtem valami témát, és rebootol (volna) a készülék, de helyette meghalt. Most, hogy itthon vagyok, szerencsére gyorsan sikerült életet lehelni bele, de azért megállt bennem a vér, amikor semmire sem reagált.
Hogy is van ez a "távol ér a bootolás"? Érdekelne
A másik, hogy amiket innen-onnan (net) szerzek játékok, hogyan tudom őket rákényszeríteni a touch-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ASUS TUF Gaming F16
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged