- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz
8nemesis8 #5327 üzenetére
Az részletkérdés, valószínűleg jobban járok, mintha megvenném 8k+postáért a starkingben.
Most az lenne, hogy érdemes-e megvenni a töltőt? Mo-on az árgépen egyáltalán nincs rajta, Ausztriában is csak 1 helyen.
mod: Amazon.de csak szállít Magyarországra(ide vezetett az árgép) -
skylinelaca
senior tag
válasz
8nemesis8 #5121 üzenetére
tképpen annyi történt, hogy a generációváltásnál lejjebb vitték az árát a sima 8gb osnak, hardveresen semmi új. ITT az oldal alján látod h mi a szitu.
ha belegondolunk egy új touch ot kapsz kb 36k-ért ha megrendeled Usa-ból, így jársz a legjobban sztem, itthon még az is megeshet h a használt is drágább ennél .
-
-
válasz
8nemesis8 #5103 üzenetére
Objective-C. Nézegesd az Apple fejlesztői portált.
-
gelencser26
tag
válasz
8nemesis8 #3876 üzenetére
Ahogy az előttem szóló is mondta, erre is alkalmas a menüpont, kis lakattal jelzi, hogy védett hálózatról van-e szó!
Második kérdésedre: valahol olvastam róla, hogy létezik ilyen program, de már nem tudom hol és a nevére se emlékszek...
Ez a téma nem nagyon mozgat meg az ipod kapcsán... -
-
-
q2w3
senior tag
-
válasz
8nemesis8 #3500 üzenetére
Pozitívum: masszív, jól néz ki, adnak hozzá 2 képernyővédő fóliát és szilikonbugyit, meg egy pár apróságot, az ára nem vészes...
Negatívum: a logó a hátulján kidudorodik, így nem lehet stabilan az asztalra fektetni, meg nekem a függőleges pánt szineződött egy kicsit (új farmer befogta).
Amúgy 5200 Ft volt kb. -
válasz
8nemesis8 #3487 üzenetére
Ubuntura (meg végülis Windows-ra is) ott a redsn0w legújabb bétaverziója, de a QuickFreedom-ról tudom, hogy működött már sok helyen.
Én még PwnageTool-lal meg parancssorral csináltam a sajátom véglegesítését
, ahhoz képest a Windows-os eszközök teljesen felhasználóbarátok már.
-
válasz
8nemesis8 #3482 üzenetére
Windows-t használsz? Mert akkor QuickFreedom a barátod. Ezzel tudsz egy új firmware-t rárakni a Touch-ra, amibe belekerül a Cydia. Onnan tudod majd felrakni.
-
cenzi
csendes tag
válasz
8nemesis8 #3462 üzenetére
Mintha láttam volna a Szeged Plaza kis Apple standján, de nem vagyok benne biztos. Invisible shield... nos a kijelző felőli oldalon jól tartja magát, viszont a hátlap egy idő múlva undorító módon kezdett lejönni, úgyhogy megváltam tőle. Úgyhogy a hátlappal én nem foglalkozok, az karcolódik rendesen.
Érdemes valami szövet vagy szilikon "zoknit" venni, amibe bele lehet csúsztatni, hogy zsebben se sértse fel semmi se. Én ebayről rendeltem egy ilyet, a sors iróniája, hogy előtte a régi Zune-om szövet zokniját használtam
-
válasz
8nemesis8 #3462 üzenetére
Azért, mert nélküle szétkarcolódik pillanatok alatt a hátulja, az üveg meg jobban gyűjti az ujjlenyomatokat. Én mondjuk koncepcionálisan nem komálom az IVS-et, nekem normális szilikon + plexi + képernyővédő fólia tokom van. Most nem tudom megmondani a típusát. De erre hasonlít.
-
cenzi
csendes tag
válasz
8nemesis8 #3440 üzenetére
Én azt mondom, hogy nem kell mindent elhinni.
Sűrűn magyar kereskedők írnak be, mert zavarja őket a "konkurencia" alacsonyabb ára, de ez van, ilyen adókulcsok mellett nem is csodálom - no meg a Schengeni egyezmény módosítására fittyet hányva a magyar kereskedők egy része a VÁM-ot rajtafelejtették az elektromos kütyükön.Amúgy a DPD futárcég hozza ki a Pixmániánál a készüléket, megbízható, korrekt cég. Mi (családunk) velük szoktunk csomagot küldeni az Egyesült Királyságba és eddig semmi probléma nem volt.
Úgyhogy én tényleg javaslom őket. -
Davey7
senior tag
válasz
8nemesis8 #3431 üzenetére
Én 2 nappal az iphone 3G magyarországi forgalmazása előtt vettem az 1G-s touch-omat,a 2G utána jött pár hónappal.
Volt rá garancia,de semmi baja,nem volt eddig,mondjuk vigyázok is rá... Ugyanolyan AKG fülessel használom mint amit írtál,mert a gyári az nagyon gagyi.... Nekem akkor sikerült 45ért vennem. Ha most kéne vennem zenelejátszót akkor is csak touch-ot vennék.
Tokot nem vetem rá...rajta van még a gyári kijelzőfólia,meg egy olyan ruhaanyagú napszemüvegtokban hordom ami hasonlít a törlőkendő anyagára így nem karcolódik a hátlap,de mégsem rondítja a touch-ot... -
cenzi
csendes tag
válasz
8nemesis8 #3433 üzenetére
Tökmindegy. Én a Pixmaniatól rendeltem a 8GB-os 2G-s Touchom, igaz egy hét alatt hozta ki a futár, de megérte - már az ár miatt is.
Apple termékekre világgarancia van, ami azt jelenti, hogy a készülék hátoldalán lévő serial szám szerint mondják meg a boltban, hogy érvényes-e a garanciád. Ha ilyen helyzetbe kerülsz, akkor semmilyen papír nem kell hozzá, csak a készüléket vidd.
Amúgy nem elfelejteni, hogy keddtől él az új törvény, miszerint adathordozókra, pdakra, telefonokra, multimédiás kütyükre Artisjus adót vetettek ki, úgyhogy drágulnak ezek a készülékek is.
-
Béló
aktív tag
válasz
8nemesis8 #3428 üzenetére
Nagyon kicsi rá az esély hogy "elpusztuljon"..
mikor én vettem nem találtam alternativát, jelenleg sem tudok olyat mondani
talán egy első generációs iphone ha olcsón tudsz hozzájutni (persze az használt lesz)
ha drágállod akkor vehetsz első generációt touchot kb 40 e körül futkosnak, némelyikre még garancia is van!
most én sem vennék touchot lévén 15 ezerrel drágább mint amennyiért karácsony előtt megvettem a sajátomMás:
tegnap elvándoroltam XMS be és vettem egy tokot végre: Belkin grip tough Groove
tökéletesen végi a gép hátulját oldadlát, és még jól is néz kiutángyártott töltőt még mindig nem csináltak rendeset ami a 2ik genreációhoz jó?
-
rOwLeY
őstag
válasz
8nemesis8 #3420 üzenetére
én is tokban tartom ,de sajnos elkerülhetetlen a karc, mert annyira érzékeny ez a fránya hátlap!Tényleg gyönyörű a polírozott magasfényű fém hátlap, az kétségtelen, de sajnos karcszedő, de igazából nem ez a lényeg, mert ettől függetlenül kegyetlen jó a ketyere!Csak ajánlani tudom!
-
válasz
8nemesis8 #3423 üzenetére
Na akkor lebetűzöm, mert úgy tűnik nem voltam elég egyértelmű. Az iPod Touch 2G-ben teljes értékű BT chipset van, mint ahogy azt többek sejtették. Az Apple ezt szoftveresen lekorlátozta, hogy csak a Nike+iPod cipőkkel lehessen használni. Az iPhone OS 3.0-ban viszont, ami júniusban jelenik meg minden eszközre, kiveszik ezt a korlátot, tehát egyenértékűek lesznek az iPodok és az iPhone 3G-k BT terén. Ez 1500% biztos.
Hogy mikor és milyen lesz az iPod harmadik generáció, arról meg semmit se tudni még. -
mortalus
csendes tag
válasz
8nemesis8 #3412 üzenetére
Flash-t én úgy tudom egyelőre nem lehet orvosolni. Progikat tudsz rátenni, ha regisztrálsz itunes-ra és ott vagy ingyenes progikat szedsz az appstore-ból vagy megadod a bankkártyaszámodat és fizetősöket is ,de ha nem vagy híve a pénzkiadásnak egyszerű flashjáték minőségi progiktól akkor fel lehet "törni" az eszközt és akkor szedheted a progikat torrentről v akárhonnan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest