- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB64
csendes tag
Rosszul hallottad. Csak a játékok letöltéséhez kell net, de azt számítógépen kell csinálni. Lehet ipodról is letölteni, de csak wifin keresztül, ami meg ingyen van. Az ipodról nem tudsz úgy fölmenni a netre, mint telefonon, mivel nem tudsz SIM-et beletenni, tehát nincs se 3G, se EDGE, se HSPDA, vagyis nem tudnál miért fizetni.
-
BB64
csendes tag
Ismer valaki valamilyen állványt vagy tartót a touchoz? Az erősítőm mellé kéne, mert azzal van összekötve, de így elég hülyén néz ki, hogy csak oda van rakva mellé.
-
BB64
csendes tag
válasz
KisApám #5704 üzenetére
Az istyle-ról nekem sincs vmi túl jó véleményem. Kinéztem egy crumpler tokot a touchnak, küldtem is nekik egy mailt, hogy van-e a westendbe, és még csak vissza se írtak, mikor elmentem akkor meg természetesen nem volt. Ma küldtem nekik mégegyet, hogy lehet kapni egyáltalán vmelyik üzletükben Budapesten, remélem erre fognak már válaszolni.
Mondjuk mikor vettem az ipodot, akkor jófejek voltak, mert eléggé akciós volt, és még egy switcheasy tokot is adtak ajándékba -
BB64
csendes tag
Sziasztok.
Most vettem egy Pioneer VSX-819 erősítőt, ami made for ipod, tehát a távirányítójával is lehet kezelni az ipodot, meg tölti is usb-n keresztül, de szeretnék venni egy dokkot, hogy azért még is "álljon" vmibe. Van vmi ötletetek? Én az apple universal dockra gondoltam, csak azt nem tudom, hogyha abba lenne, akkor is ugyanúgy látná-e az erősítő. Remélem tud vki segíteni ebbe. -
BB64
csendes tag
válasz
smileismarci #5631 üzenetére
Nincs
-
BB64
csendes tag
Lenne még egy kérdésem. Az ipod lejátsza a FLAC-et? Mert az iTunes-ba nem nagyon tudom bemásolni.
-
BB64
csendes tag
Sziasztok.
Lehet úgy képeket másolni az ipodra, hogy az megmaradjon eredeti méretbe? -
BB64
csendes tag
Sziasztok.
A deviantarton láttam touchra témákat. Azt szeretném kérdezni hogy ezeket csak jailbreakelt ipodra lehet föltenni? -
BB64
csendes tag
Normálisan ki van töltve, mert az előző szofton is jó volt, de pl. a The Annual 2009-be minden számnak más az előadója, úgyhogy nem írhatom mindenhova ugyanazt. Ja és ha belemegyek az egyikba, akkor az összeset kihozza abból albumból, csak mindegyik előadótol másol egy albumot.
-
BB64
csendes tag
Ma tettem föl a 3.1es software-t és mikor belementem a zenékbe, láttam hogy néhány albumból sokkal több lett, mert van olyan albumom, amelyikbe nem mindegyik számnak ugyanaz az előadója, és ezért külön tette az összeset
Az előző szofton ez nem így volt, és ez engem eléggé idegesít. Tudja valaki hogy lehetne ezt orvosolni?
-
BB64
csendes tag
Tudja valaki honnan tudom letölteni az új 3.1 software-t ingyen, mert ami az első oldalon van link, ott nincs fönt
4 euróért meg nem szeretném megvenni
Előre is köszi a választ.
-
BB64
csendes tag
Ma elvittem az iskolába az ipodomat, és szerencsére talált wlant, úgyhogy végre tudtam rajta netezni. Ennek nagyon örültem, mert nincs semmi baja az ipodnak, azt viszont még mindig nem értem hogy a házunkba mért nem találja meg. Úgy néz ki, hogy csak egy új router oldja meg a problémát.
-
BB64
csendes tag
Akkor senkinek nincs semmi ötlete, mért nem észleli a wlan-t az ipodom?
Mindenesetre kipróbálom egy másik helyen is, de ha ott se talál akkor nagy gáz van. -
BB64
csendes tag
Hát nem tudok vmi sok mindent mondani róla, mert sztem vmi kínai noname
Sitecomp Broadband router 54g, a szabványa 802.11g (legalábbis ez villog rajta XD), a biztonsággal kapcsolatban annyi hogy kér WPA-t, és nincs titkosítva, mert a telefonom és a laptopom is megtalálja, és tökéletesen működik.
-
BB64
csendes tag
-
BB64
csendes tag
Sziasztok.
Ma lettem boldog tulajdonosa egy ipod touch-nak, de van egy kis probléma. A házunkba van wifi, de az ipod nem találja megTudja vki mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Medence topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest