- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
AloeVera
tag
Aki esetleg most szándékozik 8 GB-os 3rd gen. touchot venni, az holnap szaladhat a MediaMarktba, ahol vasárnapig 40 000 Ft lesz az ára.
-
AloeVera
tag
válasz
Csokicsibesz #5773 üzenetére
Mac OS X-en a Mail alkalmazással szinkronizálódnak a feljegyzések oda-vissza. Windowson nem tudom.
-
AloeVera
tag
Két lehetőséged van, de mindkettőhöz van egy közös lépés: fel kell venned a zenéidet az iTunes Library-be
Öööö... Ha a Manually manage music and videos opció be van állítva, drag&droppal rá lehet húzni iTunesban az iPodra a file-okat Explorerből (vagy Finderből) anélkül, hogy a Library-be bekerülnének.
-
-
AloeVera
tag
-
AloeVera
tag
Tényleg nem valószínű, hogy van még valahol első generációs, a "specifikációja" viszont azé. iPod touch - Technical Specifications
-
AloeVera
tag
válasz
Csapi007 #4859 üzenetére
Igen, akár elég maga a touch is, ott van rajta a gyári szám amit le tudnak követni.
Esetleg ez saját tapasztalat? Réges-régen, mielőtt az első külföldről származó iPodomat vettem, megkérdeztem az akkori magyarországi Apple képviseletet, és (akkor) azt mondták, a garancia itthoni érvényesítéséhez a vásárlás idejét tanúsító számla is kell. Persze más országokban (akkor is) egyszerűen, sorozatszám alapján ment a garanciális javítás, de itthon...
-
AloeVera
tag
A "bemérés" gyakorlatilag esélytelen, mivel azokon az Access Point-okon kéne figyelni a MAC címeket, ahova az új tulajdonos csatlakozik majd. Főleg, ha az illető saját routere az.
Esetleg nagyobb forgalmú fórumokon megírod a készülék gyári számát, hátha valakinek épp felajánlják megvételre. De szerintem sok jóra ne számíts.
-
AloeVera
tag
Hangerőt meg nem állítok,mert az első héten lecseréltem a gyári fülest egy AKG-re amit jó a zajszűrése,így nem zavarnak a buszok,kocsik,villamosok...
A számok hangerejét pedig Sound Checkkel azonos szinten tartod?
Azzal együtt, hogy az eddigi legérdekesebb, legizgalmasabb iPodnak tartom a touchot, nem használom zenehallgatásra. Ezt-azt megnézni Interneten, levelek elolvasása, néhány játék, esetleg rövidebb film – ezek miatt szeretem. Mobil zenehallgatásra viszont szerintem sem praktikus, és már azelőtt is ezt gondoltam, hogy a 16 gigás nanom mellé megvettem. Az sem ideális, de jóval kisebb, és megfelelő tokban tartva zsebben is kitapintható touchwheel.
-
AloeVera
tag
-
AloeVera
tag
Időközben született egy ún. semi-tethered jailbreak megoldás is. Annyi az újdonsága, hogy ha számítógéptől távol ér a bootolás, egy nem jailbreakelt touchod lesz, nem egy használhatatlan.
-
AloeVera
tag
Én tegnap este kipróbáltam. A mellékelt README.txt-ben leírtakat követtem, egyértelmű volt, talán csak a Cydia bundle beillesztése nem.
Eddig semmi negatív tapasztalatom nincs, néhány alkalmazást telepítettem, probléma nélkül mennek. -
AloeVera
tag
Nem tudom, ki mennyire várta, de a Dev-Team nem bírta a nyomást, és kiadta a redsn0w lite változatát. Igaz, nem támogatott, igaz minden bootnál számítógép kell az indításhoz, de legalább van.
-
AloeVera
tag
A Chronic Dev Team. De hogy lesz-e belőle valaha jailbreak, azt senki sem tudja.
Egyébként kár, hogy az iPhone Dev Teamet nem érdekli a touch. Tegnap Berlinben, a Chaos Communication Congress rendezvényen három iPhone Dev Team tag (planetbeing, MuscleNerd, és pytey) tartott egy előadást iPhone hacking témában, és hát igen, ott kiderült, ők profi módon csinálják ezt a műfajt.
-
AloeVera
tag
A képeken a touch gyári tartozékain és a falitöltőn kívül szereplő többi izé egy SwitchEasy NeoTouch tok és annak tartozékai. Csak azért mondom, mert ha hirdetni akarod, könnyebb ezt írni, mint hogy védőfólia, műanyag védőkeret, gumi tok stb.
Egyébként Vapor 60 ezres becslése a touchra kicsit óvatos volt, szerintem ennél azért többet ér, ha két napot volt használva. -
AloeVera
tag
Több helyen is volt róla szó annak idején, hogy kamu. Itt például olyan valaki ír róla, aki touch témában elég komoly tekintélynek számít. De ha letöltöd a videónál hivatkozott fájlokat, touch nélkül is könnyen rájöhetsz, hogy fake.
Sajnos, még mindig nincs JB.Szerkesztve: Magából a videóból is látszik, hogy nincs rendben a dolog. A QuickPwn ablakában, a Browse gomb környékén elolvasható a szöveg: The correct IPSW will have a name beginning with iPod1,1_2.1
-
AloeVera
tag
válasz
xedamin #1673 üzenetére
Közeljövőben (1 héten belül) tervezek egy iPod Touch vásárlást...
Szerintem érdemes várnod egy kicsit. Az csiripelik a verebek, hogy szeptember 9-én jelentik be az új iPod modelleket. A nano és a Touch is meg fog újulni.
Persze mérget nem érdemes rá venni, de az tény, hogy esedékes a szokásos őszi termékbejelentés. Én annak idején, amikor a 1st gen. nanomat vettem, nagyjából addig örültem neki, amíg egy hónap múlva (2006 szeptemberében) kijött a 2nd gen. És még drágább se volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest