- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
skylinelaca
senior tag
valami enm stimmel az én cydia-mal miota 3.0 lett... rátappintok és nem indul el. císak egy fekete kép és kilép vissza a menübe.... 5let? valahogy vissza lehet rakni rá a 2.2.1-et?
-
-
szorcsika
csendes tag
2.1.1 az az elso Generácio?
-
Biztos, hogy nem a Disc numbert töltötted ki? Ha jól megy, akkor már az iTunes-ban is jó sorrendben kéne lennie. Meg fontos az is, hogy az Album Artist megegyezzen, mint ahogy az album címe is (nem tudom milyen nézetben szoktál állni, az ilyen turpisság Albums-ban hamar kiderül). Szinkronizálással odaát is helyre kéne állnia.
-
PierNight
aktív tag
itouch.hu-n szépen össze van foglalva minden!
sok sikert!
-
szorcsika
csendes tag
leszedtem amit mondtál és most mit csináljak vele???
-
szorcsika
csendes tag
Tudom, denkehem egy csomo ugy van hogy egy másik géprol szedtem le....
-
Józan paraszti ész sugallja: az iTunes-ban Get Info a kérdéses számokra, majd töltsd ki a Track Number mezőket a helyes értékekkel.
szorcsika: Jailbreakelned kell a Touch-ot. A folyamat során kerül fel a Cydia a gépre, amivel ilyen dolgokat tudsz telepíteni, konkrétan a kinézet változtatására a Winterboardot például.
[ Szerkesztve ]
-
szorcsika
csendes tag
Szijaszatok!!
Lenne egy kérdésem!
Honnan tudok feltelepiteni installer "programot" (lehet szerkezteni, nevet, az ikonok kinézett...)az touchomra??Koszike
-
PierNight
aktív tag
hűűh holnap vagy szerdán már nálam lesz a pod
teljesen kész vagyok idegileg xD
ezeket a tokokat nézzétek meg[link]
-
Sipi16
őstag
Helló!
Egy olyan problémám lenne, hogy felraktam több album zenét a touch-ra amiknek a borítóját már jól jelenítni meg, de néhány albumon rossz sorrendben vannak a számok. Ezeket, hogy tudom normális sorrendbe helyezni? -
Bling95
őstag
igen van
-
Bling95
őstag
Sziasztok felraktam a 3.0 -t megvan a JB, de a cydia valamiért most sem jó
-
-
naattila
tag
Sziasztok
Segitséget kérnék a JB-hez.
Tegnap vettem egy 8gb taccsot.
Hol csinálják ezt meg nekem ?
tudtok valami helyet ?Szolnok
környékén?Köszi
-
gYaLo
őstag
Köszönööm a segítséget, rolixyz
Mennek a webről leszedett játékok.
Privibe nyomj már 1 linket lécci,hogy honnan tudom leszedni a Crash-es játékot ingyen
Másik kérdésem: képeket hogyan tudok rápakolni a Touchra ?
Melyik mappa ? Mit merre ? -
gYaLo
őstag
Felvettelek msn re.
Jelenleg csak eBuddy ról tudok írni,írj rám légyszíves
Ha nem írja ki a felkérést,akkor vegyél fel lécci.
Adress: nonogy@axelero.hu -
skylinelaca
senior tag
nemtudom h kinek hogy megy a 3.0 de nekem cydia rendszeresen fagy le és lép ki...
-
rolixyz
tag
Na hát akkor először is innen a negyedik lépésből szedd le a 3.0-ás firmwaret. Aztán lépj be itunesba, ott nyomd le a shiftet és ugy katt a restore-ra. Aztán ott beadod neki ezt a 3.0-ás fájlt amit leszedtél és megvárod az update végét
Utána pedig szintén itt végigköveted a JB leírását.Még annyi fontos, hogy backupot ne állíts vissza!
[ Szerkesztve ]
-
gYaLo
őstag
Az a problémám, hogy a -> 3.0 ra mappában nincsen olyan file,amit be tudnék tallozni…
Update-ra gondoltam, Touch 1.gen -
rolixyz
tag
válasz
skylinelaca #4142 üzenetére
Közben keresgéltem google-n, és úgy tűnik, hogy touchon nem megy egyelőre ez az iBluetooth senkinek, talán most nyárra terveznek egy 2.0-ás verziót, abban már a touch is támogatva lenne.
-
rolixyz
tag
Van 64 bites iTunes, az gondolom az xp-hez is jó.
-
gYaLo
őstag
Sziasztok!
SIekrült szereznem egy Touch-ot
Ha letöltök egy játékot netről (torrent), akkor azt hogyan tudom felrakni ? -
rolixyz
tag
válasz
skylinelaca #4142 üzenetére
A szifon source-ról én is feltettem az ibluetooth-t, nekem feltette rendesen, de mikor elindítanám akkor vmi hibát ir ki, mondja h indítsam újra ha nem megy, újraindítom, de továbbra sem megy szóval nem tudom mi van azzal.
-
rolixyz
tag
válasz
skylinelaca #4139 üzenetére
Szerintem nem
Én összepárosítottam a telómmal, de mást nem tudtam kezdeni meg nekem se találta meg a telefonomat. Azért is írtam fentebb, hogy nem lesz-e hozzá vmi crack amivel lehet rendesen használni mert ezzel igy nem sokkal vagyunk előrébb eddig.. -
skylinelaca
senior tag
megoldodot... végre.. szerintetek a bluetooth jó vmire? mert nekem negyed órája csak eszközöket keres, pedig van mellett 4-5 blue-s teló + a számgépem...
-
skylinelaca
senior tag
bocs ennyi post de baromi ideges vagyok.... megvolt az itunes reinstall... beröffentette a pod omat! de ... mi a teendő restore után? mert be van dugva a gépbe , egy is a itunes de azért könyörög a podom h csatlakoztassam a itunes hoz... mit kell csinálni restore után?
-
skylinelaca
senior tag
segitsetek légyszi... nem nregál semmire... be sem kapcsol és dfu ba sem tudom tenni... itunes meg azt irja h nem tud csatlakozni hozzá ismeretlen hiba miatt
-
skylinelaca
senior tag
mindig lejár a szerk limit mire megvan a megoldás....
nah szal nekem kb 5-7 perc volt a Downloading jb data.... utána minden oké 3.0 jb touch
-
rolixyz
tag
skylinelaca: Szerintem nem, vagy legalábbis én nem találtam meg ezt a lehetőséget. De nincs azzal semmi baj, ha az első oldalról balra lapozol akkor előjön, de nem zavar semmit sztem.
PierNight: Én úgy tudom, hogy ezeket az akksikat nem nagyon szabad teljesen lemeríteni, mert inkább árt mint használ de leginkább felesleges. Esetleg havonta 1-2szer. Viszont szerintem érdemes maxra tölteni, de legalábbis ne úgy töltsd, hogy egy nap vagy 10szer elkezded tölteni és még a nap végére sem lesz feltöltve
bár elvileg ez sem nagyon ártana neki de azért..
[ Szerkesztve ]
-
PierNight
aktív tag
nah ha minden jól megy kedd-szerdán nekem is meglesz már
1 hete meglehetett volna de a paypal közbe szólt :@
pár apró kérdés: aksival hogy bánjak hogy sokáig bírja? mindig maxra tölteni/hagyni tök lemerülni? stb lécci fejtsétek ki -
skylinelaca
senior tag
nah frankó van JB... egy kérdés mielőtt felrakom... sok képen látom azt a home screen-t vagy keresőfunkciót... ez ugye ki lehet kapcsolni?
-
rolixyz
tag
A Bluetooth-t mire lehet használni?
Mert én a mobilomról próbáltam mp3-at meg képet küldeni, de nem tudtam.. Nem lesz ehhez vmi crack, amivel lehet majd fogadni zenéket képeket stb..? -
rolixyz
tag
Nah, nekem már sikerült a jailbreak, itouch.hu alapján.
-
Csapi007
veterán
válasz
skylinelaca #4118 üzenetére
Hy
Azért mert ezek az Apple szerveréhez csatlakoznak, azt meg leterheli a sok 3GS aktiválás. -
rolixyz
tag
A Cydia szerint Mac alatt már van lehetőség ipod touch 1g 3.0 jailbreakre, de a windowsos verzió meg a 2nd gen verzió is jön hamarosan azt mondják..
-
Sipi16
őstag
válasz
skylinelaca #4118 üzenetére
Most nekem sem akarja ezeket behozni, de a netezéssel meg az emailokkal semmi baja nincs. Ezt én sem értem...
-
skylinelaca
senior tag
az h nálunk nincs itunes store az miben hátrány?
szerk: az miért van h a pod om néha teljesen megzavarodik a wifivel? itthon állandóan wifi-n van gyors is, megy a netezés állandóan, de a időjárás progi frissítésénél csak tölt a kis wifi jel... (tőzsde progi is ezt csinálja bár ez engem nem érdekel csak ott is ilyen a wifi.)
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
Hát én meg hagyom ezt a JB dolgot,, ott a cydia de nem megy vlamiért
-
Sipi16
őstag
Helló!
Hogy tudom megoldani, hogy az összes albumhoz mutassa az album borítóját? Felraktam több album zenét, de csak egynél mutatja a borítót. Van valakinek valami tippje, hogy hogyan tudom ezt megoldani?
köszi
Üdv.: Sipi -
Shodan
őstag
akkor az ipodon SSH-val hol találom meg a photo, video, music mappákat?
még annyi hogy reboot után mennyi a normális free memory? nem akarom telerakni minden szarral igy az elején hogy belassuljon, megfogadtam hogy 4 lapozó oldalnál tovább nem megyek -
rolixyz
tag
válasz
skylinelaca #4101 üzenetére
Jah..
Én nem is tudtam h van ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hobby elektronika
- Gitáros topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Akciókamerák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Uplay
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...