- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
djalczo
csendes tag
válasz
Mákos7észta #5299 üzenetére
köszi,amin lesz az MC verzioju touchokhoz akkr már csinálom is
-
djalczo
csendes tag
az lenne a kérdésem hogy a menüben tudok e háteret cserélni valami modon?
mert probálkoztam de nem jártam sikerrel :S
illetve témát beállitani hozzá?
válaszoakt elöre is köszi -
Mákos7észta
aktív tag
Köszönöm, közben rájöttem, mert az Album Artist dolgot ismertem, csak eddig azért nem működött eddig, mert az ID3tag- eket nem az iTunes- ben állítgattam, hanem az MP3Tag nevű progival, és az ott beállított Album Artist tag- et az iTunes nem nagyon vette figyelembe. Ha viszont a Get Info- ból intézem a dolgot, akkor szépen működik, köszönöm
-
válasz
Mákos7észta #5295 üzenetére
Töltsd ki az Album Artist-et Various-ra (a sima Artist mező meg maradjon az eredeti), valamint nem hátrány, ha a Part of a Compilation-t Yes-re állítod.
-
Mákos7észta
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem, tegnap restore- oltam az iPodom (1G 32GB 3.1.2), és mikor zenéket pakoltam fel rá, akkor szembesültem egy apró problémával, amivel azelőtt nem. Pontosabban az a baj, hogy ha olyan albumot rakok fel, aminek a szerzői mások, pl válogatás lemezek (azonos album, különböző szerzők), akkor a Cover Flow- ban és az Albums részen, minden egyes számot az albumon külön kis képpel jelöl meg.
Úgy néz ki, hogy mikor az iPodon kilistázza a zenéket az Albums részen, az egy adott albumba tartozó zenéket (minden ID3tag szépen kitöltve, azaz van kép, van (különböző) előadó, számcímek, (azonos) album, stílus, minden..) úgy adja ki, mintha minden előadó egy külön albumban lenne, pedig ha rákattintok, akkor kilistázza szépen az album összes elemét, mégis mindegyiket külön mutatja számonként. Így kb percekig tart míg legördítem az összes zenét A-tól Z-ig.
Erre van valami megoldás? Régebben ilyet nem csinált, és sokkal rendezettebbnek tűnt a zenelistám, most teljesen kaotikus, ja és az iTunes- ban is külön listázza az egy albumba tartozó számokat. Köszi előre a segítséget!Üdv.
Marciszerk: Ja, és nem akarom az összes számot Various Artists előadóra átnevezni, mert szeretném látni, hogy ki a szám előadója. A régi szoft. verzióval ilyet nem csinált, csak 3.1 óta
-
Dariusz
csendes tag
Sziasztok!
Én már több mint egy éve ipod touch tulaj vagyok (2G 16gb), és érdekes problémába ütköztem. Tegnap óta, ha rá akarom dugni a gépre a cuccot, a windows két rövid hanggal válaszol, majd nem történik semmi. Tehát az ipod meg sem mozdul, és a gépen sem történik semmi. Magában tökéletesen üzemel a gépezet, de tegnap akartam rárakni pár számot, erre ez történt. Nézelődtem neten, de nem találtam semmit használhatót, pár dolgot kipróbáltam, de nem javult semmi. Az érdekesség az, hogy másik géppel megy a touch, és másik ipoddal is jó a gépem, tehát vmi speckó dolog csesződhetett el. Gondolom vmi szoftveres téma lehet.Ja igen, még annyi h mikor legutoljára (elcsesződés előtt) rádugtam gépre, reagált minden úgy ahogy kell, de kihozott egy ablakot, h van vmi tiltás, feloldom e v sem, aztán rájöttem közben, hogy mégsem akarok még zenét pakolni, ezért csak simán lehuztam, lehet vmi itt állítódott el....kerestem neten ilyenekre h hátha vmit letiltott, de nem találtam semmi értelmeset.
Remélem tudtok nekem segíteni, mert így eléggé meg vagyok lőve! Előre is köszi!!!!
-
válasz
djalczo #5292 üzenetére
Az iTunes-ban nem mappát kell keresni, hanem egy külön fül van rá, miután az iPododat kiválasztottad. Vagy ott tudsz matatni, vagy pedig magán az iPodon is tudsz törölgetni (egyesével vagy akár egyszerre többet is, a Photos alkalmazás bal alsó sarokban lévő ikonjával).
-
*fejet vakar*
Persze hogy megy a Bluetooth, de csak a multiplayer játékokhoz más iPod/iPhone-okkal, illetve sztereó fül/fejhallgatókkal (A2DP).
Alapjáraton nem tudsz letölteni semmit. Jailbreak után van egy kis progi, ami tesz letöltéskezelőt a Safariba, illetve egy másik, ami meg fájlkezelő, de ez elég nagy macera. (Komolyan, mi értelme?) A jailbreak azt hiszem még nem megoldott az iT3G-re, de azért tévedhetek. Nézd meg a szifon.com-ot ilyen infókért, ezen a fórumon tiltott téma.
A második generáció óta van benne hangszóró
Csak az elsőben nem volt.
Nézd meg jobban, hogy mit kapsz 48 ezerért. Elvileg megér ennyit
-
nuspl
csendes tag
sziasztok. én olyanban kérnék segítséget, hogy a touch 3G-ben bluetooth megy? a wifivel pl lehet zenéket tölteni? esetleg rapidshare, megauploadrol filmet? hangszoró tényleg nincs rajta? és igy akkor csak fülhallgatoval megy a hang...? 48ezret megér, vagy nézzek más után... köszi elöre is!!
-
Blaise
veterán
Kösz mindkettőtöknek!
Tokból milyet tudtok ajánlani 5e Ft alatt?
-
Béló
aktív tag
én megvettem a gyári eredetit (a plusz párezret megérte mert adtak hozzá egy adatkábelt is plusszba, a régi már kezd szétmenni a csatlakozásnál), elég jo az anyaga/összeszerelése
volt egy utángyártottam: touchnál kiírta h nem kompatibilis és veszélyes ezzel tölteni, pedig a mini-t és a nano-t simán töltötte előtte
szal szerintem is emgéri az eredeti a felárat -
gelencser26
tag
Lehet, hogy megfelelő lenne, meg lehet, hogy pont iPhone/iTouch-hoz csinálták, de nem ajánlott hozzá után gyártott hálózati töltőt használni...
Kering jó pár kép, főleg szervizes oldalakon, hogy ilyenek hatására elfüstölt pár készülék!
Én nem spórolnám meg azt a plusz pár ezer ft-ot...
-
Blaise
veterán
Ti milyen hálózati töltőt használtok touch-hoz?
-
DioKVP
tag
válasz
Bling95 #5278 üzenetére
Marware Sport Grip for iPod touch ez jó is lenne és nem is drága, ezer köszönet
pedig eskü tegnap ilyeneket vadásztam, de az istyle eszembe se jutott.
Lehet benézek hozzájuk jövőhéten és erről a vásárlásos dologról is kifaggatom őket, mert ez így nem állapot, hogy nem tudom ijesztgetni a halacskákat
-
DioKVP
tag
válasz
Bling95 #5276 üzenetére
Köszi! Majd lehet valamikor igénybe veszem őket csak most ezért az egy alkalmazásért nem akarok 15 dolláros kártyát venni. Előbb amúgy is valami szilikon tokot kéne találnom a tácsnak. Lehet megnézem valami aluljárós zsivány gsm-ben. Eddig egyedül a pixmanianál láttam ilyet de értük annyira nem rajongok.
-
DioKVP
tag
Kaptam egy "crackelt" Koi Pondot (gépen), .ipa a kiterjesztése. Kérdés hogy fel tehetem ezt így az ipodra, vagy csak akkor ha azt a JB-t vagy mit megcsinálom? Mert ha csak úgy lehet akkor inkább hagyom.
-
DioKVP
tag
Sziasztok ! Ma vettem egy 8 gigás Touch-t és az volna a kérdésem, hogy különböző alkalmazásokat hogy tudnék rá telepíteni, illetve hol találok ilyeneket? Egyik ismerősömnek egy ilyen akváriumos progija volt az nagyon tetszett (Koi Pond). Létezik valami oldal ahol ezek össze vannak gyűjtve (az ingyenesek) vagy mindegyik fizetős és én most valami atomwarez dolgot kérdeztem?
(akkor bocsi)
-
Blaise
veterán
Mától én is beállok a klubba egy frissen vásárolt 8 gigás touch-al, ami valószínűleg 3G, mivel MC-vel keződik a part no. valamint 3.1 szoftver van rajta alapból, így a JB-re várnom kell még
-
válasz
csigusza #5263 üzenetére
Nincs ilyen védelem. Gondolom jailbreakelt volt az eszköz, ami a Minden Törlése gombbal keverve robbanó elegyet alkot... Persze ha minden jól megy nincs para, ha DFU módba kényszeríted (keress rá a rövidítésre, de azt hiszem az első hozzászólásban is le van írva), és úgy próbáld meg ráküldeni a gyári szoftvert a Restore-ral.
-
csigusza
csendes tag
hali. irtam mar korabban is, a problemam azonban sajnos nem oldodott meg.
egyaltalan nem ertek az ipod generaciojahoz.
szoval kaptam egy ipod toucht 8 gb-s. azonban ezt az illeto aki nekem adta, talalta. ezt nemreg tudtam meg.
szoval volt egy minden torlese tisztitas a kutyun, es azota semmi nem jon be.
letoltottem egy itunest hozza, az el is kezdi a szoftwert tolteni ra, azonban feluton az ipod leall, es kidob a szamitogep valamifele hibauzenetet.van az ipodnak valami ilyesmi biztositasa, amivel be kell valamibe valahova regisztralni es onnantol kezdve csak az adott gepen mukodik?
az ipod angliaban talaltatott.
ha en nem is mondjuk egy szervizes meg tudja oldani a problemat?
sajnalom, hogy csak itt porosodik szegeny.. -
Bling95
őstag
válasz
BloodyEddie #5259 üzenetére
igen, teljes mértékben
-
BloodyEddie
őstag
Sziasztok!
Nem teljesen tiszta a dolog, a 3G és a 2G touch külsőre teljesen megegyezik?
-
AloeVera
tag
Tényleg nem valószínű, hogy van még valahol első generációs, a "specifikációja" viszont azé. iPod touch - Technical Specifications
-
Shodan
őstag
válasz
skylinelaca #5255 üzenetére
szerintem csak nem írtájk oda, nem hiszem hogy lehet még kapni első genest.
-
djalczo
csendes tag
válasz
Bling95 #5050 üzenetére
sziasztok, csak arrol érdkelödnék hogy rendltem egy ipod toucht,és hogy most ezekböl hny fle verzio van? nem a tárhely méretére gondook.
ezt rendltem,csak nem tudom hogy most nem egy vérszegény ipodot kapok vagy egy normálisat
de megnyugszom ha csak eg fajta van,meg ami majd most jön ki
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Hogy lehet egymástól megkülönböztetni a 2G és a 3G 8gigás touch-okat?
-
AEKfan
csendes tag
Annyi lenne a kérdésem, hogyha usából rendelek egy iPod Touch-ot, akkor mennyit kéne még ráfizetnem? (szállítási költség, stb.)
Előre is köszönöm a válaszokat! -
hemaka
nagyúr
Valahogy lehet több mappát szinkronizálni a képeknél?
-
válasz
Csokicsibesz #5244 üzenetére
Az iTunes-ban kell bemenni a Genius-ba, és ott aktiválni az iTunes accountoddal. Eddig már az első oldalon elzavart, hogy Mo-n nem elérhető, most tovább enged (de csakazértse csinálom végig, nekem nem kell
)
-
Csokicsibesz
tag
iTouchnál hogy lehet bekapcsolni a Genius Playlistet ? Engedélyezni kell itunesba vagy ez fizetős szoftver ?
-
naattila
tag
ha tudtok segitsetek légyszi.
ipod nanot szeretnék venni
ajándékba csak nem tudom
mi a különbség a 4-5 generácios
között?
nem akarom hogy átverjenek,mert
angliában venném meg.köszi -
Immy
őstag
Szóval akkor nekem 2.generációs 8gigás kell
(megint
)
Ezeknek 1év alatt mennyit romlik az akku teljesítményük? Van lehetőség utólag cserélni őket?
Játék nem érdekel (annyira), böngészés szerintem egész jó volt a 2.generációssal is. (flash-t egyikse támogatja szóval nemtudom minek kell olyan óriási sebesség.
Emulátor?Ezt kifejtenéd?
-
Kommy
veterán
válasz
Csokicsibesz #5239 üzenetére
Szerintem érdemes!
Játékokat pedig úgy tudsz, hogy az istoreból megveszed, vagy vannak ingyenesek is csatlakoztatod az itouchot a géphez ami megjelenik az itunsban rákattintasz és az application fülön bepipálod azt amelyiket telepíteni szeretnéd -
Csokicsibesz
tag
Érdemes a 2G-s ipodot updatelni ? Van annyi plusz a 3.0ás szoftverben ?
A másik hogy játékokat hogyan tudok telepíteni az itouchra ? -
A dolog kettős. A 8 GB-os iPod Touch 3G az nem "új hardver", az a régi hardver, csak 3.1-es szoftverrel (és nehezített jailbreak lehetőséggel). A 32 GB és 64 GB-osak az újak. A nagyobb teljesítmény egyébként a gyorsabb böngészéshez, játékokhoz, emulátorokhoz kellhet - hogy mire képes az új hardver pl ezen a régi videón látható.
-
Immy
őstag
Köszönöm válaszod!
Szép egy mondat. Szóval akkor nem érdemes 3.generációs touch-ot venni, bőven elég a 2.generációs is?
Értem hogy gyorsabb procival rendelkezik az újabb generációs, de a 2. generációs is tökéletesen játszotta a filmeket.
Ergo minek kell még nagyobb teljesítmény, hogy gördülékenyebben menjen? -
hemaka
nagyúr
"A 8GB-os 3. gen. iPod Touch eltér a 2. gen. iPod Touch-ban, hardware ügyileg, de nem úgy, mint azt hinnétek. Az igazi 3G-s iTouch-ok hardware-e megegyezik az új iPhone 3G S-sel (teljesítményben), de a 8GB-os 3G-s iTouch-ok teljesítményben megegyeznek a régi 2G-s iTouch-csal, csak már az új hardware-re épültek" - itouch.hu
ha erre voltal kivancsi -
kovecses
aktív tag
Egy második generációs Ipod Touchom van.
Tud ehhez valaki egy jailbreak-et? (sw: 3.1.2 7D11) -
Immy
őstag
Üdv
Tudna nekem valaki mutatni egy táblázatot ahol a touch 3generációja összevan hasonlítva? (külső-belső)
sajnos az én touchomat ellopták
-
8nemesis8
veterán
válasz
Edward1981 #5227 üzenetére
Előzőleg a programok JBen keresztül lettek feltéve és úgy használtad?
-
Edward1981
tag
Sziasztok!
Van egy nagy gondom. Feltettem a legujjab firmware-t az ipod touch-ra és azota semmilyen rátelepitett program nem indul el! Mi lehet a gond és hogy tudnám ezt orvosolni???
Azt már probáltam hogy ujrainstallálom a programokat de nem segitett. Az ipodot is ujrainditottam de semmi.Remélem van valami ötletetek!!!
-
válasz
Csokicsibesz #5225 üzenetére
Az alapján rakja be, hogy Te, vagy aki az MP3-at készítette berakta-e
Az iTunes-ban ha a Get Info-ba bemész (jobbkatt albumon vagy számon), az Artwork alatt tudsz berakni képet.
Hogy megéri-e, Neked kell mérlegelned (és nem itt kitárgyalni, végülis tabutéma - 1. hozzászólás). Az biztos, hogy kinyiffantani nem lehet vele, gyári szoftverre Restore-olni szinte mindig lehet. Ha nem, akkor az a garanciális csere kategória (ők se tudnak mit kezdeni vele).
-
Csokicsibesz
tag
Hali, nekem egy olyan kérdésem lenne hogy az ipod touch mi alapján rakja be a cd borítókat. Mert ha be is szinkronizálom a számokkal együtt akkor se jelenik meg.
A másik , hogy érdemes e othon neki állni és jailbreakelni a készüléket ? Mekkora esély van rá hogy a cucc esetleg szoftveresen megsérül ?
-
hemaka
nagyúr
Sziasztok. Lehet valahogy zenet valtani anelkul, hogy ne kelljen kilepnem pl.: Safaribol?
-
Bling95
őstag
Sziasztok !
Nem tudtok vmi jó rajzoló progit touchra ?
-
skylinelaca
senior tag
Nekem ez nem működik.. azt írja h ellenőrizzem h van e elég szabad hely amikor a méretet meg kell szabni... pedig van rajta 6 gb szabad hely.. de bármit írok be , ezt irja ki ha 1gb ot jelölök ki neki akkor is... mindegyik módban, de ahogy most elolvasom a hsz eket, nem csak nekem volt ilyen gondom
-
DroneZ^
őstag
Valakit nemérdekel az iPod Touch 16Gb -om? Csak kényszerből írok ide mert sürgős lenne, nagyonszép állapotban van, akit érdekel, vagy aki tud olyat akit érdekelne, írjon már rám köszönöm
-
Kzo
tag
kis segítséget szeretnék ismét kérni
mi a neve annak az ingyenes programnak amivel tudok csatlakozni a laptop wifi-én keresztül a géphez és tudok a touch-ra tenni .doc ill pdf. dolgokat.
vagy van egyszerűbb megoldása is ennek?
előre is köszi. -
Shodan
őstag
duino DN-805 gps vevőm van(meg 10ért vettem másfél éve a speedshopban. csak azért választottam ezt mert alapból jár hozzá a szivargyujtós töltőn kivül, hálózati is),
én a symbian s60-on is a navigont használtam, illetve a nokia maps-ot.
Ahogy most olvasgattam a reviewkat a magyar appstoreban, hát az igo-t nagyon lehúzzák.
Navigonból meg leszedtem csak a progit és külön mappokból feltettem csak a magyar térképet, így nem foglal el 2gigát mint a többi.
Csak annyi a probléma hogy alapból,hogy angol(szöveg+hang), de szifon-on van hozzá magyarítás, amit fel is tettem, bár a hangot, és a menetközbeni navigálást még nem volt alkalmam kipróbálni.
De maga a program gyors, egyszerű, letisztult én mindig is szerettem.
Amit majd még mindenképpen kipróbálok az a sygic és az ndrive, csak valahogy ki kellene operálni belőlük a többi térképet...nekem elég csak a magyar egyenlőre. -
Kzo
tag
hi!
ha emlékszetek még rám ill. vissza olvastok nekem volt a no-wifi-s ipodom
na tehát kicserélték és újra kaptam rá 1 év garanciát
most viszont a 2.1-es soft van rajta és csak pénzért akarja frissíteni.
vki tud vmi megoldást? -
Trub
tag
Geohot kijött a 3.1-es jailbreak-el. 10 másodperc az egész. Megéri megnézni.
-
válasz
pookito #5203 üzenetére
Ha iTunes 9-ed van, akkor ha rákötötted USB-re az iPodot, akkor azt kiválasztva lehet rendezgetni az ikonokat. Az iPodon meg úgy, hogy hosszan rajta tartod az ujjad egy ikonon, eztán elkezdenek remegni, és pakolászhatod őket ahogy jól esik.
Programot törölni is így lehet, az X-et megnyomva az ikon fölött.
-
pookito
csendes tag
Üdv mindenki!
Még 1 noob kérdés,hogy lehet az ikonokat rendezni az itunsban vagy közvetlenül az ipodon?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Epson nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- GTA V
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest