- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxman
senior tag
válasz
Hammon Serra #13198 üzenetére
Üdv!
Azok sehogy se fognak működni , mivel nem elérhető rá semmilyen forrásból a 4.0+ soft. 3.1.3 a legfrissebb rá , a mókolt sw is csak funkciókat ad , de az appok nem fogják aláírni.Engem lehet hívni ha kérdés van (06305093501) .
-
Bocaa
senior tag
válasz
Hammon Serra #13198 üzenetére
elvileg nincsen rá hivatalos újabb soft. de a neten lehet van valami mókolás hozzá
-
Hammon Serra
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek. Ipod Touch 1gen 16 GB
Totál noob vagyok az Ipad és társaihoz.3.1.3 softal elvileg Jailbreak-elve.
HIába próbálok free alkalmazásokat felpakolni az Apl store-ban,mindre azt írja ki, hogy minimum 4.0-OS-el megy.
Ezt nem lehet upgradelni? MIhez kezdjek így vele?
Köszönöm mindenkinek!Jah valaki megadja a telefonszámát, nagyon szívesen felhívom,hogy ne keljen írogatni a órákat
-
xxman
senior tag
A fehér kijelző több okból is lehet, az sbsettings letörlése után nem tudom miért tűnt el , de miért törölted le?
Leghasznosabb program , amúgy respring után szerintem megint megjelenne , de hát azt is sb-ből lehet. Keresőből megtalálod a cydiát , nem?
-
kissdani22
csendes tag
Hello azt valaki tudja hogy ha befehéredik teljesen az ipod touch 4 kijelzője akkor az mitől van és hogy lehet megcsinálni és mi lehet az ipodommal hogy letöröltem az sb settingeset és eltünt a cydia ikonjaXD ma csinálok 1 restort de azért remélem nem lesz többször ilyen.
-
aizen92
addikt
film vagy zenei videoklip?
-
csdm
senior tag
Mondjatok légyszi egy jó mp4 convertert ami aviból csinál iPod Nanonak is "ehető" formátumot! Köszi!
-
Rics15
csendes tag
sziasztok lenne egy kérdésem hogy tudom jb-ni az ipod touch 2g mert probáltam a redsnow-al de kérdezi hogy mc modell e és rá kantintok és az irja hogy nem lehet akkor most milyen progival tudom meg csinálni a választ elöre köszönöm
-
partyszem
csendes tag
Tudtok vmi jó gamet? Meg 😃😃😃😃😃😃😰😰😰😰😜😜😜😝😝ilyen ingyenes telefonálásos progit légyszi adnátok?
-
partyszem
csendes tag
oke de neke, egyre melegebb szokott lenni.Meg azt akarom kerdezni h az ipod toch 4 8gb nak meggig birja az aksija
-
partyszem
csendes tag
Sziasztok nektek is felszokott melegedni az ipodotok amm nekem ipod touch 4 em van
-
aizen92
addikt
válasz
f1alonso #13173 üzenetére
nekem volt fennt béta sok funkció még nem volt benne ami nekem kellett volna és egyáltalán ipodra hasznos szal visszaraktam 5.1.1 re aztán 3 napig szenvedtem vele mert melegedett ÜRESJÁRATON az ipod.... aztán még1szer újratettem az 5.1.1 et és jó volt.... nagyon érdekes volt olyan mintha ment volna a háttérben egy alkalmazás ami zabálta az aksit de nagyon csúnyán ( pl zenehallgatással bírt 4 órát
pedig wifi ki volt kapcsolva )
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Az iPod Touch 4 -em nem csatlakozik automatikusan a házi hálózathoz. A többi "i" eszköz simán, de ez az egy nem. Pedig egy évig ment jól. Minden egyes hazatérésnél, vagy bekapcsolásnál újra meg kell neki adni.
Mi lehet a baj? -
xxman
senior tag
Dfu-ból próbáltad?
-
f1alonso
aktív tag
Hello! Ios6 beta ipodra is elérhető már vagy csak szifonra?Illetve ha elérhető az ios 6 akkor vissza tudom rakni majd az ios5öt? shsh le van mentve.
-
col.mag
csendes tag
Sziasztok vettem tegnap egy Ipod Touch 1G-t 3.1.3 szoftverrel,
nyomtam belül egy formázást a beállításokban ,végig futott a töltés csík , azóta viszont csak a boot alma jelet adja és kb 20percenként újraindul, mit tudok csinálni ??
azelőtt tökéletesen ment csak teli volt szarokkal és szerettem volna gyári állapotba hozni
köszi dani -
e30st
tag
válasz
f1alonso #13161 üzenetére
valószínűleg a zsebben hordás során szösz/por került a mikrofonba. viszonylag gyakori eset, hogy az idő előrehaladtával gyengül a mikrofon minősége.
viszont ha még garanciális, az apple cseréli a készüléket (ha a hiba tényleg jelentős.Egyébként az ilyenek miatt is ajánlatos belebújtatós bőrtokokat használni a készülékhez. sajnos a zseb nem tesz jót a készülék egyik nyílásának sem.
-
f1alonso
aktív tag
Hi!
Olyan problémára lettem figyelmes nem rég óta , hogy ha videózok az ipodommal , és amikor lejátszom hallatszik egy zúgás benne és halkabbak is a hangok. (4gen)
Valakinek volt hasonló problémája? -
Matyi 2
csendes tag
Sziasztok nekem lenne egy problémám van egy ipod nano 3g és nem tudok vele mit kezdeni mert se a gép nem ismeri fel és csak villog ki se tudom kapcsolni mi lehet a baj?
-
aizen92
addikt
válasz
Dogmatix #13148 üzenetére
asszem az van rajta bár nem vagyok 100%ig biztos letöltésnél felajánlotta a béta 2öt és a szoftverfrissítésnél azt irja h naprakész és azt olvastam h már működnie kéne az offline readinglistnek de nem tudom sehogyse pedig iCloud is bevan kapcsolva elvileg ott kéne egy beállítási funkciónak lenni de nem találom.... mindjárt megkérdezem egy iphone fórumon
-
aizen92
addikt
nagyon fasza a béta!!!
valaki nem vágja hogy most akkor tényleg lesz ilyen h offline internetes reader mentés? még nem találtam meg a funkciót de a WWDCn mondták h lesz 8 valszeg mivel béta csak elég nagy újítás gondoltam rajta lesz
-
Dogmatix
tag
válasz
konfar.dani #13144 üzenetére
minek mentél rá a beállítások törlésére? Nem tudsz vele mit csinálni. Szépen fel kell pakolni rá újra mindent
-
aizen92
addikt
biztonsági mentésed sincs? esetleg rakd fel újra az egészet :S
-
konfar.dani
aktív tag
válasz
konfar.dani #13138 üzenetére
valaki légyszíves segítsen, nem tudok semmit se csinálni vele
-
aizen92
addikt
betat csak hekkelt ipodra lehet felrakni? mert úgy kéne már ez az offline reading rengeteg hírt olvasok és néha a hír24 nagyon kevés és jó lenne pl pár hírportál cikkét lementeni
-
aizen92
addikt
iOS 6 csak a 4. generációs ipodokra lesz felrakható nem?
-
konfar.dani
aktív tag
sziasztok
touch 1g-m van, jailbreakelt. rámentem a beállításokba az összes beállitás és tartalom törlésére. hogy birom helyrehozni? -
dani3l
őstag
Ha veletlen letöröltem egy programot, amit ingyen töltöttem le, de egyebkent fizetös, akkor mar vissza se tudom tenni, csak a megveszem? Csak az adatokat akartam törölni, de törölte az egesz appot..
Egyebkent feltette mar valaki az iOS 6-ot?
-
vadani
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ipod touchot és egy ipad2öt szeretnék használni, bluetoothon összekötve. Pontosabban a keynote-ot. De nem látják egymást a kütyük, mi a teendő ilyenkor? Ha konkrét akarok lenni akkor akeynote remote-ottal iráynítani az ipaden lévő keynote-ot. Ötlet? Köszönöm a segítséget!
-
urbi107
tag
Heló!
Az itunsba ki lehet valahogy kapcsolni a biztonsági mentést és a szinkronizálást?
Köszönöm. -
Ap3x89
aktív tag
hali! nincs valakinek eladó belkin cable capsule ja?
privátban jelezze akinek van esetleg köszi! -
aizen92
addikt
válasz
@ngryb1rd #13128 üzenetére
annyit próbálj ki h általános(settings) ott keresd meg a korlátozásokat (restrictions angolba asszem ha azt használnál ) és ott nézd meg h kivan-e kapcsolva ..
ha azt irja bevan kapcsolva a korlátozás akkor ugye cumi mert valószínű csak a csávesz tudja kódót... ha így lenne akkor hívd fel és kérd el tőle....
én erre tippelnék ( pl nálam kivan kapcsolva ezért nem látszik sehol )vagy ezt érted beállítások alatt ?
akkor bocsi
-
@ngryb1rd
csendes tag
válasz
Don't Panic #13127 üzenetére
Mint már említettem 2 hete vettem az expresszen, itt is nézelődtem, fehéret nem találtam és hát elég hivogató volt 40k-ért, 8gb-os,karcmentes iPod touch
-
Don't Panic
senior tag
-
@ngryb1rd
csendes tag
válasz
Don't Panic #13123 üzenetére
Teljesen eredeti, csatlakozik az ituneshoz, sőt már frissítettem is. Am szerintem azért közel-keleti mert egy arab férfitől vettem, és az oldalak is azt írják hogyha sehol nincs facetime( beállításokban, kezdőlapon) akkor valószínű hogy arab.
-
Dogmatix
tag
-
@ngryb1rd
csendes tag
Sziasztok!
Két hete vettem egy használt iPod Touch 4-et, nagyon szeretem, meg vagyok vele elégedve, viszont van egy problémám: nincs facetime-om. Utánaolvastam és arra jöttem rá hogy vettem egy közelkeleti touchot. Valami gyógyír erre? -
urbi107
tag
sziasztok
ipadre van torrent client?
Van olyan alkalmazás amelyik megmutatja hogy mekkora a mérete az appnnak?
van olyan alkamazás amivel a háttèrbe futó appokat be lehet zarni? -
dani3l
őstag
válasz
Dogmatix #13115 üzenetére
Igazatok van, rosszul emlekeztem, IS tenyleg nem csuszik..
Igen, azert szedtem le, mert allandoan folszedte a tok a szelet es tiszta por meg szosz volt alatta. De mar megbantam, mert tegnap ahogy letoroltem a kijelzot, lattam, hogy mar mikrokarcos... Spriccelom van meg szerencsere egy teljesen bontatlan, ugyhogy megprobalom visszatenni a foliat, csak levagok kicsit a szelribol elotte. Majd beszamolok, hogy sikerult, hatha erdekel valakit..xxman: ezert adjak hozza azt a kis spriccelot (invisible shieldhez legalabbis).
-
Kommy
veterán
vízzel annyi baj van hogy nem tesz jót az érintekezőknem meg úgy egészében az elektromis rendszerekre.
A jobb fóliákhoz adnak folyadékot, ami nem képez korozziót a csatlakozóon, úgymond nem lehet veleük kárt tenni.
szedetem szétt már olyan telefont amit a vizes módszerrel tettek fel, nem telt el fél év és a hangszórónak alig volt hangja, és az összes érintekző el volt korrodálva.
-
aizen92
addikt
Nagyon szépen köszi a segítségeket!!!
-
Dogmatix
tag
válasz
dani3l #13113 üzenetére
Nekem nem csúszott, sőt ahogy Don't Panic írta még tapadt is. Először amikor felraktam a kijelző használatát is meg kellett szoknom, mert ha túl erősen "simogattam" akkor bizony megtapadt az ujjam rajta. A leeséstől nem véd, de én sose ejtettem le szerencsére
Az, hogy vissza lehet e tenni az InvisibleShieldet fogalmam sincs. Ha alá ment a kosz már akkor lehet nincs is sok értelme. Egy próbát esetleg megér, ha van még olyan spriccelős löttyöd, aztán ha nem az igazi lehúzod. Miért vetted le egyáltalán? felszedte a tok?
-
dani3l
őstag
válasz
Dogmatix #13112 üzenetére
Pont azon gondolkodtam en is valamelyik nap, hogy leveszem a tokot rola, aztan megprobalom visszaoperalni az elejere az invisible shieldet, amit leszedtem, mivel a hatuljan ugyis rajt van, akkor legalabb jo vekony lenne. Csak azert szerintem csak foliaval ha leesik meg mindig serülekenyebb, mint tokkal, föleg ha mondjuk az oldalara esik. Raadasul az invisible shield felülete meg csuszosabb, mint a toke..
Probalt mar valaki mar leszedett invisible shieldet visszatenni (akar ipodra, akar masra)? Elvileg ugy reklamozzak, hogy le lehet szedni meg vissza is lehet tenni, de a szelen körben raragadt kosszal vannak fenntartasaim, hogy ki fog e jönni onnan..
-
Dogmatix
tag
Nekem Gear4 Blackice tokom volt. Zsebben még kényelmesen hordható volt, elég passzentosan megy rá. Selymes, kissé gumis érzetű a hátlapja, nekem nem csúszott ki 1szer sem a kezemből. adnak hozzá egy kb 2mm vastag "fóliát" a kijelzőre ami max addig jó amíg nem veszel egy normálisat rá. Azt tudni kell viszont, hogy mindegyik tok alá bemegy a kosz és ha nincs takarítva akkor összekarcolja a hátulját. Fóliákkal ugyan ez a helyzet, amint elkezd feljönni a széle, alámegy a kosz, beleragad a ragasztóba és mikrokarcokat váj a fémbe/üvegbe. Sokáig használtam a tokot, aztán a végén levettem róla mert fölöslegesnek találtam, pedig nem bántam a touchhal úgy mint a hímes tojással (mégiscsak egy használati tárgy). volt rajta elől hátul fólia aztán viszont látásra. kulcs mellé is simán beraktam. (az invisibleShield 1év után meg is adta magát). Szerintem inkább költs egy minőségi fóliára mint tokra.
-
dani3l
őstag
válasz
aizen92 #13105 üzenetére
Nekem ilyenem van teljesen atlatszoban, szerintem baromi jol nez ki, nem is vastagit sokat az ipodon es mivel korben van egy pereme folul, ha kijelzovel lefele teszed le sem er hozza semmihez (felteve hogy sima feluletre teszed..). Mondjuk ilyen perem gondolom minden tokon van..
-
Neilontero
csendes tag
válasz
Neilontero #13108 üzenetére
Tárgytalan,SZÖSZ volt benne...
-
Neilontero
csendes tag
Sziasztok!
Újonnan (használt) vett 4G 32gb Touchomnak érdekes a hangja, 5.1.1es JB, XEars XE200zal használom,és csak a felső hangokat adja ki rendesen, az ének olyan mintha távolba veszne,a zene többi része meg csak úgy eltűnik. Mintha lenne rajta valamilyen filter,de nincs.
Az is érdekes, hogy mintha nem menne teljesen bele a jack az iPodba,1 mm még mintha hiányozna neki. A Touch 2Gvel nem volt bajom,ott működött minden flottul.
-
aizen92
addikt
ha "pofára esik" a touch akkor is véd ez a tok?
-
aizen92
addikt
Hali!
most szereztem be egy 4. generációs ipod touchot és szeretnék rá tokot venni de ötletem sincs melyek a legmegbízhatóbbak,biztonságosak. Tudnátok ajánlani egy párat ( fekete,szürke esetleg drapp szín ) vagy esetleg honlapot honnan érdemes Magyarországon rendelni ilyeneket!
Válaszokat előre is köszi!
-
e30st
tag
-
apevia
aktív tag
Sziasztok , tudtok nekem segíteni abban hogy hogy lehet ezt a hibát orvosolni?
szóval amikor próbálok rá rakni valamit az ipodra vagy rá dugom a gépre ezt a hibát írja ki aki tudja hogy mi lehet a hiba azt kérem írjon privit !!!
köszönöm szépen előre is .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest