Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 17 - alap
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jorden06
üzenetére
Előttem már elmondták a hibákat, amik lehetnek, de mivel a nanoban nincs vinyó, így ha az elején nincs hiba, nagy valószínűséggel később se jön ki (vannak kivételek persze). Menyasszonyomnak is nanot vettem, na, az aztán leesett, bukfencezett, stb, de még mindig működik

-
Gordiann
őstag
válasz
jorden06
üzenetére
Nem tudok jellemző meghibásodásokról.... általánosságban a kijelző lehet hibás (pl. pixelhiba) vagy jack kimenet érintkezésproblémás. Mivel fém házban van a hardver, a belsőségek jobban védve vannak, de azért lehet pl. memória is hibás. Kb. ezek.
Sonykor: erre itunesal nincs lehetőség, csak külső programmal. (google ---) "from ipod to itunes") (pl.)
-
válasz
jorden06
üzenetére
Ez a sony teljesen rendben van, ha még tudja a külön basszus kiemelést (több szintben) nem is haboznék rajta. Persze, kell hozzá jó füles ugye, bár azt mondják, enyémet is a gyári amit adtak tök jó, de nem is használtam egyszer sem (mivel már megvolt a sennheiser), eladom ha valakinek kell.
Ja, basszus kiemelést azért favorizálom ennyire, mert enyhén szólva is durván trance-b*zi vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest