Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dolezsal
tag
Akkor megnyugodtam. A merevlemez nem idegesít, már megszoktam a sonynál. Csak ne legyen lassú. Én is kb annyi zenét raknék rá és maradéknak meg filemt és egyéb dolgokat, mint külsö merevlemez. A hátlapra meg szilikontok...Én feketét akarok majd... Az kevésbé koszolódik...

-
DiVaD
senior tag
Oh, hát végül sikerült beszereznem.

Igaz, nem annyira iPod téma, hanem inkább iTunes... de mitől van, hogy kb. 1percenként felugrik? Mármint, hogy leviszem a tálcára megy a zene és kb. 1percenként aktívvá teszi magát. TuneUp telepítve van mellé, ez lehet a gond? Más is találkozott már ezzel a problémával? Rendszer: Win7 64bit HUN, iTunes 10.1.0.54, iPod Video
szerk: esetleg valami asszimetrikus fülest nem tudnátok ajánlani hozzá max. 10körül?

szerk2:TuneUp nélkül is csinálja az ugrálást:\ -
#hpq
aktív tag
Akkor nem drasztikus a helyzet. Végül is nem a gyári fülessel használnám úgyse, meg úgy is edzéshez kéne oda meg fölösleges ennél drágább lejátszót venni. Ebayon néztem én is még tényleg kell várni egy kicsit, mert most nincs a legjobb áron. Viszont találtam már nálunk is olyan üzletet ahol van 13ezerért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest