Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
Új hozzászólás Aktív témák
-
honfoglalo
senior tag
OFF: Ha valakit érdekelne egy hibátlan Nano 5G, LINK
-
honfoglalo
senior tag
válasz
icecave
üzenetére
a Sony-t össze tudod hasonlítani hangzásban más lejátszókkal?...
Azon töprengek, hogy vegyek-e egy 545-t vagy pedig egy iAudio9-t...
Már írtam a másik topikban, próbálgattam a Sony-t ami nem tetszett az, hogy a rádió nem működik elvileg, csak ha odarakja az ember a fülest, illetve a hátlap a műanyag mivolta miatt olcsó érzetet kelt, illetve lassú a processzor, ez kép nézegetésnél látszott, bár én videora nem gyakran használnám. Viszont külsőre jobb volt mint a E444, és a gombok is jobb minőségűnek tűntek..
Szóval mi a vélemény..
iPod Nano 3G-nél kéne jobb hangzású, Klipch S4-hez a többi feature annyira nem érdekel... -
honfoglalo
senior tag
icecave: a Sony NWZ-S544B-vel kapcsolatban érdekelne a véleményed.
Egy iPod Nano 3G-m van, amit akkor el is adnék, tokkal, fali töltővel, Radio Remote-tal, akit érdekel itt megnézheti.
Egyébként a Nano-val meg voltam elégedve, csak a Sennh. cx-ek után vettem egy Klipsch S4 fülest és ehhez már nekem kevés a Nano.
Szóval a Sony hogy szól a cx500-zal, vmivel összehasonlítva esetleg egy iPoddal..
-
honfoglalo
senior tag
-
honfoglalo
senior tag
válasz
PierNight
üzenetére
Miért nem tetszett a Touch amúgy, kezelés, a touchscreen?
Nekem se rossz a Nano, de nem szól elég jól egy 20onezres fülessel, mondjuk a gépi hangkártyához képest sehogy. A 8gb is kezd kevés lenni. Az új távkapcsoló design-es Nano nem tetszik, ráadásul drága is, kb 40-ből jönne ki a 16-os, annyiból már bőven lehet venni egy 40Gb-os bővített kártyás Fuze-t, ami jobban is szól amúgy nem mellékesen.. -
honfoglalo
senior tag
-
honfoglalo
senior tag
Heló!
Szerintetek egy 2 éves tokban tartott 3G Nano-t (8Gb) egy Radio Remote-tal mennyiért lehet kb. elpasszolni?

-
honfoglalo
senior tag
válasz
honfoglalo
üzenetére
Up!
-
honfoglalo
senior tag
H!
Mit tudtok mondani az iPodok hangminőségéről?
Konkrétan: 3G Nano vs Classic(5,6).
Illetve mondjuk egy Classic+LOD+AMP megüti-e mondjuk a Sansa Fuze, jobb Sony-k szintjét?(50Gb fölötti lejátszót keresek, Lossless támogatással, jó hangminőséggel. (Flash egyelőre még nincs csak a Touch-ba, az meg nem kell))

-
honfoglalo
senior tag
Probléma: a húgom régi 1G iPod Nano-ja teljesen jól működik, de évek óta nem lehet használni, mert kb. 10 perc után lerohad az energy. Az akkut megrendeltem, megvan, ilyesmi.
Ezt is 3 ponton forrasztani kell ugye. De ilyet én nem tudok, és nem tudom hova vigyem, van egy apple szervíz, de ők 8k-t kérnek, amit egy 2 perces munkáért soknak tartok.
Itt egy prezentáció is.
Tehát, mivel sajnálnánk kidobni, kéne valami megoldás, hol tudnék ilyet intézni?
Néhány ezer beleférne, csak azér ne ilyen 8-10 már.
köszi

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- iPhone 13 256GB Midnight
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i7-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest