Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindness
csendes tag
válasz
jorden06
üzenetére
Próbáld meg, hogy Artisthoz írod a tényleges előadót, Album Artisthoz valami egységeset (pl. MR2), és minden számnál kipipálod a "Part of a compilation" checkbox-ot (ezt sajnos csak egyesével lehet).
Ha egy másik gépen jó, akkor kétlem, hogy a codec-kel lenne baj, de egyébként jobb klikk -> Create AAC version-nel csináltam. Továbbra is valami jogosultsági problémára gyanakszom, szóval lehet, hogy ez is megoldja, mert lesz egy szerkeszthető változat, de ilyenkor kétszer lesz kódolva a fájl, így valamennyit romlik a minőség. Ezért előbb próbáld meg, hogy engedélyezed az itunes-nak, hogy ő rendezze a fájljaid, azaz másolja őket egy saját mappaszerkezetnek megfelelően (Edit -> Preferences -> Advanced: fent kiválasztasz egy mappát, ill a felső két pipát benyomod).
Burn in effektus létezik dinamikus sugárzójú füleseknél (CX 300 az ilyen), de sokan túl komolyan veszik ennek jelentősségét és kicsit megszínezik a valóságot (szerintem...). Az egész annyit tesz, hogy a füles membránja a használattól bejáratódik, így valamivel jobb hangzást biztosít. A jelenség mértéke fülesenkét változó, CX300-nál azthiszem már páran zengtek ódákat, szóval ha vesszük, hogy a fele igaz ennek, akkor várhatsz javulást. A lényeg, hogy ez a folyamat mindenképp végbemegy, mindeféle zaj használata nélkül is, sima zenhallgatással. Zaj abból a szempontból lehet jó, hogy minden frekvenciát bejár, így alaposan megdolgoztatja a membránt rövid időn belül, ezért gyorsabban végbemehet a folyamat, mint zenével. (De jobb eredményhez nem vezet!)
-
Blindness
csendes tag
válasz
jorden06
üzenetére
Adj időt a CX300-nak, hogy betörjön. Mondjuk ha az AKG fejhallgató, akkor azért több lépés előnyben van.
Itunes gond: Nem lehet, hogy maga a tartalmazó mappa írásvédett? User jogosultságok? Nekem eddig egyszer volt ilyesmi gondom, akkor csak konvertálás segített más codec-be. Esetleg próbáld meg egy fájllal.
-
Blindness
csendes tag
Itunes-ban a coverflow alá nekem listát is rak, ott rányomsz az Album Artist-ra, ergo a szerint rendezi, így egybe is teszi. Ha nincs ilyen oszlop, akkor valamelyik másikon jobb klikk, ott kipipálod és lesz

Ipod (classic) flowja is 'rosszul', azaz Artist szerint rendezi, erre szerintem nincs megoldás. Esetleg ha az Artist és Album Artist mezőket felcseréled, viszont akkor lehet a sima listázásnál lesznek gondok. Ezzel már nem éri meg játszani, gépen is megkérdőjelezhető a flow hasznossága, hát még az ipodon.
-
Blindness
csendes tag
válasz
bendeguz 76
üzenetére
Apple veszteségmentes formátuma az "Apple Lossless", dBpoweramp Music Converter megcsinálja neked FLAC-ból. Ha úgy értetted, hogy a 160 gigára ráférjen az összes 600, akkor valamelyik veszteséges tömörítés kell, nem tudom melyikkel férne bele, 320kbps mp3-al nemhiszem. Talán 256-el, de részemről ezek inkább tippek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest