- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Anduriel]
aktív tag
Ha megjeleníted az iPodon a rejtett mappákat, akkor megjelennek mindenféle 5-6 betűs folderek amikben benne vannak a zenék szintén 5-6 betűs névvel. Ezeket másold át, és valami id3 tag editorral visszaállíthatod az eredeti fájlneveket(vagy legalábbis a fájlnévben is az együttes meg a szám fog szerepelni). Remélem fog menni, én utoljára még a minimen csináltam, remélhetőleg most is így működik.
-
[Anduriel]
aktív tag
Karácsonyra kaptam egy iPod Nano 5g-t amiben elvileg van VoiceOver funkció, de ezt csak úgy érem el, ha angol nyelvű menüt használok. Nos így sem sikerült megtalálnom. Elvileg zenehallgatás közben hosszan kellene nyomni a középső gombot és akkor bemondaná egy hang az éppen lejátszott zenét, de senki nem mond semmit. Valaki esetleg tud rá megoldást?
Ja amúgy az iPod szuper, bár régebben volt már egy minim. Azt is nagyon szerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest