Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keksz

senior tag

Ujbol ipod tulajdonos lettem, az elozot 3 eve elloptak. :(

Azt kell hogy mondjam h az Itunes nagyon sok valtozason atment az elmult par evben, elonyere szolgaljon.

3 napja csak azzal toltom az idomet hogy a meglevo zeneimet rakosgatom bele, lokalba csinaltam egy backupot is vele es igy szinkronizalja a lejatszot, amit pl regen nem igy hasznaltam, de ez a cover nezetes dolog elegge magavalragadt h megerje az idot, es hogyha vmelyik megserulne akkor az egyikrol ujra lehet epiteni az egeszet (beszereztem egy ipod->pc programot is melle, mert az itunes az ugye csak 1 iranyu).

Ebayrol rendeltem falitoltot es foliat, plusz FM transmittert, varom h megjojjenek.
    Aztan mivel vhogy most nem kaptam hozza tokot es a regit azzal 1utt loptak el es az ebay-en csak otvaros szar tokok voltak (bor es szilikon is), ezert a jol bevalt Beyza cases segitett ebben -> http://www.beyzacases.com/ (a telefonom tokja is innen van, nagyon minosegi es elegans cucc!)

Maga a kutyu nem sokban valtozott, mukodesre semmikeppen, forma es sulyban igen, plusz ugye a hattertar megnovekedett. 160 GB eleg massziv, el ferek majd rajta, bar most h a zenei fejlodesem is abbamaradt az elozo ellopasa utan, kb 100 albumot ha megszereztem azota, sok zenekar egesz diszkografiajat kell levadasznom.

Amit neztem h amik nincsenek fent a neten mp3 formatumban, azokat (mert nem mai anyagok) eleg olcson digitalisan le is lehet tolteni. Ha mar a Steam a jatekok jovoje, lehet ez mentheti meg a zenekarokat is, mert mig vki eltolt X orat raipdshare linkekre varva (megha azt kiegeszito csinalja is), akkor lehet h 1-2 dollarert problema nelkul (paypal fizetes) letolti a kiadotol/zenekartol vagy az amazon.com -rol :D

Új hozzászólás Aktív témák