- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
AttiQa
tag
válasz
P.O.C. #33066 üzenetére
Vannak a neten javítási lehetőségek erre a problémára, keress rá.
Ez típushiba, találkoztam már ilyennel. egyszerűen elkoszolódott a jack foglalat, oxidálódott, vagy csak belekerült 1 szösz. nézz bele, és ha van mit kipiszkálni, akkir próbáld meg, ha nem, akkor tudtommal van 1 fülpiszkálós technika kitakarítani. -
P.O.C.
tag
válasz
P.O.C. #11620 üzenetére
megvan egy nagy szart.
Nem értem. A gmail-ben (merthogy erről van szó amúgy) nem találok semmi erre vonatkozó külön beállítást, a fiók létrehozása szinkronizálással történt az iphone-on.
A telefonon most beállítottam a deleted mailbox-ra az iphone trash-t, gondoltam ez akkor a szerveren fennhagyja a levelet, de nem.
Valaki elmondaná pontosan mit is kéne állítani a szerveren?köszönöm
-
Csigger
őstag
Ebben semmiféle illegalitás nincsen! iTunes csinál belőle m4u-t! Fájl kiterjesztést meg átírni, abban sincsen semmi illegális! Csak egy kis okoskodás van a dologban! Oszt ennyi!
Jah a Creat ringtone az cseles, mert ők felügyelik, hogy te milyen csengőhangot csinálsz magadnak, és ha jól tudom, akkor ha már megvetted a számot x összegért, de még csinálsz belőle csengőhangot is akkor, azér megin lehúznak egy minimális fél dollár körüli összeget!nem hülye az Apple!
-
Csigger
őstag
nem tévedsz, meg lehet oldani, igaz kb kemény 1 percedbe fog telni de megéri! ;)
Amúgy annyi az egész, hogy kiválasztasz egy számot, a csengőhang 30 mp hosszú lehet csak, tehát a számra rábökve az iTunes-ban van egy olyan h Get info, ott az egyik fülön be lehet állítani, hogy mikortól meddig kezdődjön a szám, ha ez megvan akkor Creat AAC Version majd ha kész akkor a kész átkonvertált számot megkeresed a gépen az iTunes mappájában, átírod a fájl kiterjesztést m4u -ról m4r -re kitörlöd az iTunes-ban az eddigi m4u-s átkonvertált fájlt, majd intézőben commanderben kétszer ráböksz az m4r -es formátumra és láss csodát!!! Ringtones között ott szerepel a cucc! Have fun!
(ez a kemény egy perc nem a személyednek szólt, csak vannak olyan fikázók, akik nem tudnak 2 gombot meg 3 billentyűt lenyomni, csakhogy legyen csengőhangjuk a mobiljukon)
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest