- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
tikshow
addikt
válasz
konzol01 #29141 üzenetére
a szürkeimport július közepe/vége, bőven 200.000 felett, a t-nél max szeptember közepe/vége hasonló árba, mint amikor bejött a 3gs(a mostani árra dobj 20.000-et kb), és függetlenül magyarba valszeg szintén csak szürkeimportba lehet majd kapni, mint most a 3gst és szintén rohadt drágán...
-
Ulkesh
őstag
válasz
konzol01 #12650 üzenetére
Valószínű a hibás authentikáció miatt, mivel az első generációs készüléket nem tudod itthon legálisan aktiválni, ezért nem kap a készülék megfelelő azonosítót, az Apple szerverei meg folyamatosan elutasítják. Ez kavarhat be valahol a Voda rendszerébe és tiltja ki a készüléket időlegesen a forgalmazásból.
3G/3GS esetén, ha a T-Mobile-on keresztül lett a készülék legálisan aktiválva, akkor ultrasn0w telepítése után Vodával is rendesen működik, de ha a 2G-hez hasonlóan a jailbreak során a redsn0w aktiválja akkor ugyanez lesz ott is az eredmény. -
Polllen
félisten
válasz
konzol01 #10861 üzenetére
szifon.com keresobe ird, h cydia v backup, a "cydia, backup, dfu" cikket olvasd el, benne van ez is
a cikk cimet fejbol irtam, de vmi hasonlo;)
-
[Ace]
aktív tag
válasz
konzol01 #10852 üzenetére
Ezen ne is csodálkozz, mivel a cydiás programok egy részét teszi backupba, így kaptál egy eléggé szétcseszett rendszert. Nem értem miért jó backupból visszatenni, amikor ssh-n keresztül átmásolhatóak a fontosabb dolgok, a többit meg úgyis szinkronizálja. A telefon beállításain meg elég gyorsan végig lehet futni. Többet ér, mint egy instabil rendszer.
-
plus44
veterán
válasz
konzol01 #2093 üzenetére
na akkor csak nem vagyok olyan hülye de akkor azt nem értem mért dobott vissza. Mert ugye WiFi nem volt így akkor magától kelett volna csatlakozni 3gre és úgy nyomni a netete de kidobta hogy nincs net aztán leokéztam és mikor beírtam az oldl címét visszadobott hogy nincs net mert nincs használhatzó WiFi ergó ugyanazt amit az elején akkor ez...
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
konzol01 #2096 üzenetére
Te most vicceltél ugye?
Azért a Vodafone meg pl. a T-mobile lefedettsége köszönő viszonyban sincs egymással. Nem beszélve arról, hogy Vodafone-nál még EDGE sincs. Dunaújvárosba két éve ígérik a "szélessávot", persze EFOTT-ra ki tudták tenni az erősítőt, érdekes, pörgött a HSDPA ezerrelAztán ahogy EFOTT lépett, lelépett az állomás is.
#2097: Persze, vannak. Van normál, meg csendes mód
-
GuguGuru
tag
válasz
konzol01 #1950 üzenetére
senkit nem szeretnék megbántani,de aki ennyire nem ért vmihez,annak ellenére hogy a net tele van anyaggal, és itt is mindenki segit, az szeritem inkább ne törje a telefonját...
Mégha hála az applenek nagyon nagy hibát nem is tud csinalni.
[elég durván jól sikerült a védelem, hogy még ennyi idő után se sikerült rendes módon függetleniteni a telefont
]
-
-
Ulkesh
őstag
válasz
konzol01 #1504 üzenetére
"Nekem a kérdésem az lenne, hogy honnan tudom meg , hogyan lett függetlenitve a telefon..."
Ha nem a legelső szériából származik, amit hardveresen bütyköltek, akkor teljesen mindegy, úgyis rátolsz egy friss custom firmware-t.
"és miért rosszabb a TurboSim-es függetlenítés?"
Mondjuk azért, mert az nem igazán működik megbízhatóan.
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest