- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
-
tikshow
addikt
ha nincsen rajta külső sérülés, a vízjelző lapka se jelez(nem piros, a jack dugóba és alul a töltőnél van 1-1 ami alapból fehér), és a csavarokhoz se lett nyúlva, akkor igen, vissza lehet vinni, mivel gyárilag rossz volt a szigetelés
alibaba78: mi inkább visszavisszük gariba cseréltetni
-
Greg-77
aktív tag
Az jó ha 1hét alatt kicserélték nekem ma van egy hete, hogy leadtam kikapcsolt, repedt és bement egy porszem is a kijelzőm alá, mögé! Most erőteljesen várom az sms-t h mehetek a készülékért és a kábelért mert az nagyon rondán széthullott, pedig vigyázok mindenemre. Amit leadtam telefon is olyan volt mint ha most vették volna ki a dobozából. Hiába vigyáztam minden baja lett. Már majdnem a tokostól is +tokba tartottam, a barátom meg csak úgy natúrba zsebbe a fehér 3G-t és kb fél évvel idősebb is a gépe de semmi gond vele az enyém meg. De mind1 végül is kapok egy újat és ennyi!
-
-
Csabee.
nagyúr
oldalt a gombokkal próbáltad már? illetve a cydia forrásból feltelepíthető egy program amelyet felrakva rögtön az ak épernyő fogad a fogadáskor hogy leteheted meg kihansoíthatod rögtön , de tudtommal van rá valami gomb is talán ha megnyomod a felső gombot egyszer röviden? (de nem vagyok benne biztos)
-
-
C^^
őstag
További mappákat hozol létre azon a mappán belül, ami az iTunes-ban szinkronizációnál be van állítva.
Például te a c:\kepek\ könyvtárral szinkronizálsz. A c:\kepek\ könyvtáron belül hozz létre alkönyvtárakat:
c:\kepek\album1\
c:\kepek\album2\
stb...Ekkor a telefonon album1, album2, stb... néven lesznek csoportosítva a képek.
-
rolcsibácsi
őstag
erre törvény van hogy függetleníteniük kell. nem lehet olyan cucc amit ők birtokolnak.
#6660: valószínűleg próbálta csak vagy valami a papírokkal nem stimmel neki, vagy a T küldte el mert ő okozhatta a kárt nem? gondolom nem úgy van vele h áá most vettem de szar a kamerája inkább eladom olcsón...
-
rolcsibácsi
őstag
hát vakon nemhiszem hogy fogsz tudni írni bármelyik érintősön de qwertz-en gyorsabban fox tudni ha belejöttél mint sima mobilon abc-s gombokkal.. főleg ha használod a keyvibet- nekem sokat segít. (rezeg egyet ha megnyomsz egy gombot.) amúgy főleg fekvőben jó. msnre is normálisan lehet használni. anyámnál legalábbis gyorsabban írok iphonon mint ő gépen
2.2.1et pwnage toolsal tudsz felrakni baseband nélkül
-
rolcsibácsi
őstag
mint iphone felhasználó én iphonet ajánlok neked
gondolom nokiások nokiát, az omniásokat meg se kérdezd mer az télleg hulladék.. ehhez képest szerintem. nokiával nem volt kapcsolatom de gondolom hogy az sem apple minőség. érintőkijelzőben nincs jobb. ha nemcsak azért veszed akkor gondolkozhatsz máson is de nemsok dolog van amiben jobb lenne a többi. az iphone nagy hibája hogy nem lehet külső meghajtóként használni ill hogy fixfókuszos 2mp kamerája van, de pl képeket nézegetni szuper és a kamerával készült képek a telón el is mennek. nem monitorra termettek de kis kijelzőn huzigálni őket mintha egy csíkra lenne ragasztva az összes... álom..
gyors a rendszere, szép kívül belül... netezésre a legjobb a telefonok között az egyszer biztos.. mindennapi társad lesz és panaszkodni fox az akkuja miatt mert le sem fogod tenni!
nokiát lehet hogy megunnád és két napig is bírná az elemtegnap voltam egy istyle boltban és előtem egy középkorú pár beszélgetett az eladóval és pont volt erről szó h bement az apple-ös srác nemrég egy té-boltba és mondta h venne egy kártyafüggetlent. mondták h ilyen nincs (ill mondta a nő). húzott egy másik sorszámot és a melletti pultnál megvette
majd jót nevetett a kishölgy arcába
persze dominó majd függetlenítés... erre nem gondolt.. csak ennyi
-
Ha a T-Mobile-nál megveszed Dominó csomagban, majd fizetsz nekik egy 20-ast (összesen 160k), akkor kapsz egy teljesen legális, garanciális, független telefont. A használt telefonok veszélyesek, mert lehet, hogy az eredeti tulaj nem fizeti a számláját, és letiltják alólad a telefont (igen, minden hálózaton).
De ehhez mások jobban értenek
-
Menjünk sorban.
A BT füleseket ebben a pillanatban csak mono headsetként tudja kezelni az iPhone. A 3.0-ás oprendszerben jön be a sztereó-támogatás. Lehet rá saját csengőhangot tenni, nem triviális, de már volt róla szó, hogy hogyan. WAP böngésző LOLHát az nincsen benne. Van helyette normál webböngésző.
A háromból én az iPhone-ra szavaznék, főleg mivel júniusban jön az új rendszer.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest