- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Landon
addikt
-
-
<NewL>
addikt
válasz
HardRic #22870 üzenetére
én azért nem bánom ha a lomját kilökik az AppStoreból. annyi marhaság van,hogy nemigaz.
emo csajos app,4 kép benne és liszt salma hayek,pamela anderson stb és 1$-os appok,lehúzás... összejött a 100K csak nyugodtan töröljék ezeket a szemeteket.
sőt azt se bánnám ha pl hasonló programokból mondjuk nem lenne több 10től,akasztófásból van biztos 20,minek ennyi? túl sok mindent beengedtek a pénzért,jobb lenne a minőségre mennének.
szvsz -
Kis Joe
senior tag
válasz
HardRic #22870 üzenetére
Eggyet értek....
Az Apple mintha mostanában nem is az igazi Apple lenne. Az új iMac szériánál is tömeges meghibásodások vanna, az iPad sem olyan lett amit vártak az emberek, stb.
Remélem nem folytatódik tovább a romló tendenciaSzerk.: ezt a Microsoft-tól szokhattuk meg...
-
oba
addikt
válasz
HardRic #22206 üzenetére
már hogyne lehetne, elég ráguglizni a kérdésre
én nem szoktam "szarozni", felmegyek az audiko.net -re, és vagy feltöltöm az mp3 -at, vagy egyszerűen bepasztolok neki egy youtube -os url -t, kiválasztam a részt ami kell, majd create... és megcsinálja az iphone -ra való verziót (.m4r kiterjesztéssel) amit iTunes- al fel lehet simán syncelni a telefonra -
D@niel
addikt
válasz
HardRic #21842 üzenetére
Elnézést, aszittem magától érthető, hogy az
1. itthoni iPhone árakról beszélünk
2. Új, és nem használt készülékekről.Igen, lesz 1-2 hülye, aki olcsóbban fogja adni
Nálam a 3G hívás igényelte a feltörést. Szerintem ez nem az a "hát erre biztos nincs szükségem" kategória, mondjuk hozzám hasonló embereknél, akik gyakran úton vannak.
-
Judy075
tag
válasz
HardRic #21834 üzenetére
Én nagyobb felbontásúról váltottam iPhone-ra (Arénaról), és azért az első napokban leginkább a böngészőnél tűnt fel a felbontásbeli különbség az Aréna javára. Az iPhone-nak viszont jóval nagyobb a kijelzője, és ha még bele is nagyítasz, akkor nagyon jól használható, nem zavaró a felbontás. Az Arénának hiába nagyobb a felbontása, mivel kisebb a kijelző, ezért annyira picik a betűk nagyítás nélkül, hogy elég fárasztó olvasni, legalábbis nekem.
-
D@niel
addikt
válasz
HardRic #21838 üzenetére
1. A 3GS ára nem fog lemenni ha kint lesz a 4G. Eddig sem volt rá példa, hogy új modellnél lement a régi ára. A 4G drágább lesz, mint most a 3GS. Ikon csomagoknál meg marad a havi fizetendő összeg, de a kezdőrészlet magasabb lesz.2. Hasonlítunk: én sem vágyok magyar nyelvü iPhone-ra, igen, engem is jobban vonzanak a legális dolgok, de sok extra-, és annél lényegesebb funkciót is megszerezhetsz ha feltöröd (olyanokra kell gondolni, hogy "hát ez pedig egy tök normális dolog lenne, mért nem engedi legálisan???").
-
manchester85
veterán
válasz
HardRic #21462 üzenetére
Mekkora házasság? Ugyanakkora, mint itthon a T-vel. Végülis csak kb. az iPhone megjelenése óta van szó arról szinte mindenhol, hogy a készülék a legtöbb országban exkluzív szolgáltatói forgalmazásban részesül. Ugyan ez pár országban megszűnni látszik, de messze még az az idő, hogy a postafonnál is iphone-t lehessen venni.
Aktív témák
Hirdetés
- 90-es években voltam gyerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Trollok komolyan
- DUNE médialejátszók topicja
- LEGO klub
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest