- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Csapi007
veterán
válasz
hyperspace #10721 üzenetére
Hy
Az iphone-on keresd. -
cilo9
aktív tag
válasz
hyperspace #10721 üzenetére
Felteszed a gépre a legújabb iTunes-t, rádugod a szifont a gépre, plusz a telón a beállítások közt bekapcsolod a tethering-et, aztán adja magát a dolog. Lehet asszem BT kapcsolattal is, de azt nem ismerem hogy működik.
Poci3: hátha segít. A programok nem nagy méretűek, átlag 1-3MB. Gondolok itt komolyabb naptár+todo és egyéb "produktív" progikra. A játékoknál nagyobb a szórás. Van, ami kevesebb, mint 1MB és ez nem azt jelenti, hogy szar. Ezek általában az egyszerűbb grafikával bíró logikai játékok. De a komolyabbak, (EA játékok, Assassin Creed és társai) 50-80MB is lehet. Viszont, ha kijönnek a 3GS képességeit kihasználó játékok, akkor még lehet e téren méret növekedés. Egy teljes EU térképes navi 1,5GB, de installkor 2x ennyi hely kell neki. (Ha feltelepült, akkor már csak 1,5GB-ot foglal. Ami sokat tud foglalni az a muzsika és filmek, itt Neked kell kb-ra tudni mennyit szeretnél a telón tartani. (Pl, tartósan csak 1-2 filmet tartasz a telón, amiket cserélgetsz újakra).
De egyetértek Hanee-val, ha a pénztárcád bírja vegyél 32GB-osat, azzal tuti bőven elleszel. De egyszer az is betelik, mint PC-n a HDD.Én 8GB-ot használok, navi nélkül, kb 10-15 albummal elértem egyszer a 6GB-ot. (De ugye csak 7,1GB a felhasználható a 8-ból)
-
válasz
hyperspace #10717 üzenetére
Olvass! Nem egészen fél napja volt leírva, hogy kell csinálni
-
válasz
hyperspace #7250 üzenetére
Kasza ajánlása mellett a CyCorder is videórögzítő.
Touch tulaj lévén egyiket se próbáltam. -
Kasza08
őstag
válasz
hyperspace #7250 üzenetére
Igen van, Cydián és Installeren is van. Én a VideoRecorder3g-t használom, intsallerről szedtem le, de jó 2G-s telóra is
-
_Gomba_
tag
válasz
hyperspace #6691 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest