- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
Aktív témák
-
válasz
tgulyas #12365 üzenetére
Honnan veszed?
Polllen: A Process Explorer Find szolgáltatásával megkeresheted, hogy mi tartja fogva azt a registrykulcsot. Ha azt kinyírod, elvileg ki tudod törölni
-
cilo9
aktív tag
válasz
tgulyas #10818 üzenetére
az iTunes a telefonon az egy online zeneáruház. (Olyan, mint az appstore, csak zene) Ott csak vásárolni tudsz, és azért írja ezt ki mert ha magyar accountod van akkor nem elérhető el.
Az átmásolt zenéidet az iPod-dal játsza le (illetve itt látod az albumnokat), ez a zene lejátszó.
Nézd át a használati útmutatót!
Ha nem másolta át a telóra (ezt előtte elenőrizd az iPod részben), akkor a PC-n az iTunes-ban fent Store menü Authorize computer-re kattints és próbáld újra a szinkronizációt. -
cilo9
aktív tag
-
tr00p3r
addikt
válasz
tgulyas #10804 üzenetére
Nem bántani szeretnélek, de sajnos write-only módban vagy. Miért nem keresel rá a topikban? Nagyjából 15.000x le lett írva. Van az Apple oldalán FAQ és Getting Started is. Sőt szerintem a telefonod manual-jában is benne van. Tényleg nem személyeskedni akarok, de folyamatosan kérdezel triviális kérdéseket, amik válaszára a fentiek elolvasása illetve minimális kutatás után, rájöhetnél magadtól is.
Peace
-
cilo9
aktív tag
válasz
tgulyas #10800 üzenetére
Mivel kifogytam az ötletekből, a helyedbe nyomnék egy restore-t újra, és backup helyett újként azonosítanám, utána próbálnám a sync-et. Előtte a summary fülön kikapcsolnám az automatic sync-et és bejelölném a manully-t, majd jöhet az appok szinkronizációja. Nem garantálom, nekem így mindig felmentek, restore után. Sose backupolok, én magam pakolgatom vissza a kontaktokat, mindent.
-
cilo9
aktív tag
válasz
tgulyas #10788 üzenetére
Elvileg az applications fülön (ahogy a többiek is írták) bejelölöd, hogy ALL vagy SELECTED (utóbbi (ez rövid vagy hosszú u/ú?) esetben Te tudod kijelölni az appokat, hogy melyiket) és utána jobb lent SYNC gomb. Ekkor el kéne kezdenie a szinkronizálást.
Ha nagyon nem megy, akkor nyomj egy screenshotot az iTunes/application fülről, hogy lássuk mi hogy van bejelölve aztán linkeld be a képet ide. A Summary fülről is linkelhetsz egy képet. -
cilo9
aktív tag
válasz
tgulyas #10776 üzenetére
Vagy az appstore-n keresztül, "megveszed" újra és mielőtt elkezdi letölteni, kiírja, hogy ezt már megvetted és kattints, hogy ingyen letöltsd újra. Tehát nyugodtan menj a buy gombra. Vagy iTunes-ból átszinkronizálod újra, amennyiben átvitted rá a progikat, vagy itt töltöd le újra. Minden esetben ingyenes lesz.
szerk: de gyorsak vagytok, bázzz!
iGo-hoz: érdemes olvasgatni az appstore-ban a kommenteket, mert igen megoszlanak a tapasztalatok. Eddig nekem is jók voltak a benyomásaim, bár tény a leghosszab út 100km volt és nem volt hívás közben. Abba már én is belefutottam, hogy nem akart elindulni, csak kisebb várakozás utáni újra próbánál.
Hanee te fogsz jól járni, mert ezek szerint mire megveszed, egy kiforrot jól működő navit kapsz kézhez. -
Csabee.
nagyúr
válasz
tgulyas #10772 üzenetére
igen! töltsd le a gyári 3.0ás firmware-t és az itunesbe van egy gomb a restore! namármost nyomvatartod a shitf gombot és rákattintasz a restre-re és akkor előjön egy ablak, ahol kitallózod a letöltött firmware-t és elkezd dolgozni
de ha megtalálod hogy az itunes hova töltötte le neked a firmwaret akkor azt tallózd ki!
-
válasz
tgulyas #10682 üzenetére
Kijelölted egyáltalán, hogy azokat syncelje fel?
Applications fül az iPhone-t kiválasztva az iTunes-ban.Tommmmka: Csak mobilnetet lehet.
sentgyorgy: Nem tudom mit tudsz tenniSzívem szerint azt tanácsolnám, hogy állj el a vételtől, ha nem akarsz kockáztatni, és megveheted a T-nél.
-
sentgyorgy
tag
válasz
tgulyas #10286 üzenetére
A bejövő szerver titkosítási protokolja van rosszul beálítva (SSL) T-mobilnál ha be van kapcsolva az a baj ah nincs az a baj. Valaki tudja mi a neve annak a proginak ami képernyőmentést csinál iPhonon? A Safarin ha nagyitok nem tördeli a képernyőre a szöveget, vagy csak beállítás kérdése?
Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kerékpársportok
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Renault, Dacia topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest