- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Aktív témák
-
Dusee
őstag
válasz
Misi1979 #19878 üzenetére
csinálok neki is egy példányt, és apámat nem rángatom magammal, mert ő fizeti, szal ha nem jönne trébe lennék
de persze én ilyet nem mondtam sosem
ezt hogy értetted?
úgy nem érvényes az adásvételi, ha nincsenek tanúk, nem?
énmár ezt nem értem...eddig egy telómhoz sem írtunk adásvételitszerk: jaa éértem
most csak azért nem írtam bele neveket, mert még minek
holnap kinyomtatom 2 példányba, beírjuk az adatokat, tanúk adatait, és kész.
úgy frankó, nem?
mondjuk apám vágja ezeket a dolgokat, írt már pár 1000 adásvételit -
Dusee
őstag
válasz
Misi1979 #19874 üzenetére
"Előttünk, mint tanúk előtt:
1. tanú: ………….………………………. 2. tanú: ..….…………………………….
cím: .…………….………………………. cím: ……….…………………………….
szem. ig. szám.: ….…………………….. szem. ig. szám: …..……………………"
miért tanú nélküli?
tanú meg lesz, én részemről apám, ő részéről meg megmondom neki, hogy hozzon vkit. -
-
Ulkesh
őstag
válasz
Misi1979 #19743 üzenetére
Én 3G-t csak annyi időre kapcsolom be, amíg böngészek, levelezéshez, MSN-hez elég az edge is, ezzel önmagában majd 2x annyi a beszélgetési időm.
Naponta 1 óra körül beszélek, 15 percenként ellenőrzi a leveleim (a nap nagy részében wifi közelben vagyok), push bekapcsolva (IM+), doksi olvasgatás, Twitter, fórumozás megy róla. Így merül le 75-80%-ra estig. Tölteni naponta szoktam ettől függetlenül, este ráteszem töltőre és 100%-ig töltöm, majd éjjel bekapcsolva van az éjjeli szekrényen és reggel még ráteszem töltőre, hogy az éjjel lemerült 1-2%-ot visszatöltse és 100%-al induljak el otthonról.Azt meg nem hiszem, hogy olyan csodálatos lenne ez, mivel az előző első generáció iPhone-om sem volt gyengébb készenléti idejű, még 2 éves korára sem.
-
samgar
őstag
válasz
Misi1979 #19727 üzenetére
Valahogy így van igen
"Napenergiával üzemelő mobil telefont mutatott be a Samsung hétfőn a barcelonai mobil világvásáron. A vékony, érintőkezelős Blue Earthnek a hátán van a napelem. Ez a cég állítása szerint 10-14 óra alatt tudja feltölteni az akkumulátort, amellyel körülbelül 4 órányit lehet beszélgetni. Az akkumulátort szokásos módon hálózatról is lehet tölteni."
(Tavaly februári cikk)
-
D@niel
addikt
válasz
Misi1979 #19442 üzenetére
Úgy látom nem véletlenűl nyúlnak ennyien bele a rendszerbe...
Köszi szépen ! Csak mondjuk azt nem értem, erre mért nincs legális megoldás ... Szvsz az ,hogy a youtube-os videókat eredeti minőségben nézhetem, nagyjából olyan , hogy weboldalakat sem akarom az összeset mobilos verzióban böngészni . Skype-nál érthető a dolog , de ott is érdekes , mert biztos vagyok benne hogy ha fizetősen telefonálok akkor sem működnek 3G-n a hívások ... -
Ulkesh
őstag
válasz
Misi1979 #19268 üzenetére
"Legutoljara, par napja egy N8800 Sirocco irt ki hasonlot: "Varakozik""
Yess és az iPhone is kiírja, csakhogy ehhez az kell, hogy előbb fogadják a hívást, majd közben átkapcsoljanak egy másik bejövő hívásra és téged várakoztassanak, ilyenkor valóban ezt az üzenetet fogod olvasni a kijelzőn. De amíg nem épül fel a kapcsolat, addig simán a Hívás/Calling … üzenetet látod a kijelzőn és a kicsengést hallgathatod.
-
lugosibela
csendes tag
válasz
Misi1979 #18178 üzenetére
Any Video Converterrel már megtörtént, azt pakoltam fel Xilisofttal, és azt nem látta az iTunes... sebaj, de nem akarok az agyadra menni, köszönöm az eddigi tippeket, lehet, hogy iTunes-szal kellen közelebbi barátságot kötnöm. Egyébkétn nincs vele gondom, csak az átkonvertált DVD-t nem tudtam az iTunes-ból synckelni, akkor jött a Xili
-
-
<NewL>
addikt
válasz
Misi1979 #17843 üzenetére
N.O.V.A - Near Orbit Vanguard Alliance
Mondjuk nekem nem jön be ezeknek az fps játékoknak az irányítása. -
Antee
tag
válasz
Misi1979 #17062 üzenetére
Nyilván nem stabil a 3G vonaton, nem is ott a probléma... Bárcsak annyi lett volna a baj
Igen, a kék sáv megjelent felül, aktív volt a tethering, a laptop felismerte bluetooth-on, connection sucess, minden megvolt, de net mégsem jött.
Nem értem, mi lehet a baj
Egyébként gyári minden rajta, semmi belebarmolás nincs. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Misi1979 #17040 üzenetére
Kipróbáltam a progit, tényleg nagyon jó és még magyarul is tud. Meg is lepődtem. Nagyon egyszerű és kiváló minőségűt csinál. Bátran ajánlom ezentől én is mindenkinek és nem csak Apple felhasználóknak.
Van egy Bluetooth headsetem és Samsung WEP 250 és nem találja meg a telefon
Miért?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Misi1979 #17040 üzenetére
Ki is próbálom.
Rá akarok tenni a telefonra dr house részeket, hogy útközben ne unatkozzak.
Egy tipp:
Nemtudom, hogy ti tudjátok e, és lehet nem mondok újdonságot, de a gyári töltő és adatkábel egyben marha rövid kábellel van szerelve ezért egy egyszerű trükkel orvosoltam a dolgot.
Hozzádugtam egy USB kábelt és működik a töltés és az adatátvitel is gond nélkül, filléres megoldás, akinek van otthon fölös usb hosszabbító kábele annak mégjobb.
Sorry ha már ez lerágott csont -
-
válasz
Misi1979 #16855 üzenetére
Mindegy, a topikot bezártam, nem akarok ezzel foglalkozni. A véleményem neki megírtam, nyilván nem a meggazdagodás volt a célom azzal a havi! 5 db-al, amit rendeltem külföldről. Éljen a magyar mentalitás! Többekközt ezért is akarok elmenni ebből az országból családostól, mert a magyar ember ilyen... "Nekem szarul megy, tiporjuk el a másikat, nehogy már az jusson egyről a kettőre".
Köszönöm annak, aki vásárolt tőlem!
-
-
-
C^^
őstag
válasz
Misi1979 #15548 üzenetére
GPRS/EDGE-en keresztül nem lehet egyszerre hang- és adatkapcsolat. (Bár elvileg a bejövő hívásnak felül kéne bírálnia szerintem az adatkapcsolatot.
)
alorinc:
"Kezeli az iphone a microsoft word, powerpoint dokumentumokat?"
A Quickoffice program kezeli, és szerkeszteni is tudja a Word és az Excel doksikat. PPT-t nem.Van heti nézete a naptárnak?
Nincs. Van lista-, napi- és havi nézet.Ha fut az igo tudok navigálás közben telefonálni kihangosítva?
Hivatalosan nem.Ha telefonálok, akkor közben megtudom-e nézni a névjegyzéket, naptárat, notepadat?
Igen.Használható-e usb storageként a készülék, azaz mindenféle szoftvertelepítés nélkül, bármely idegen gépre rádugva az idegen win/mac gép sima pendriveként kezeli-e a készüléket?
Hivatalosan csak WiFi-n keresztül. Jailbreak után van rá program, hogy usb-n is működjön. -
Paarthurnax
senior tag
válasz
Misi1979 #15505 üzenetére
Óvatosan azzal a '97-el, hiszen akkor még maximum WAP volt és azon nem lehetett túl sok kártevő hiszen csak WML lapokat tudtak futtatni. Az első teljes értékű internet pedig valamikor 2000ben indult be Európában. Azóta aztán jelentek már meg WinCE alkalmazások amik teljesen legális programnak tűntek, de közben egy trójait tartalmaztak és küldték a felhasználóról a jelentést. Aztán Symbian-ra is volt vírus ami MMS útján terjedt. A Java és J2ME támogatása szinte minden mai mobilban benne van és így meg is jelentek az ún. Java Mite progik, amik pont ezeknek a hibáit használják ki. Mivel ilyen ütemben terjed a mobil internet, egy pár év és tuti fog kelleni installálni vmi antivírus progit a mobilokra is.
-
z67
őstag
válasz
Misi1979 #15326 üzenetére
A Betamax-szolgáltatások összehasonlító ártáblázata
Itt lesz bőven.
-
Polllen
félisten
válasz
Misi1979 #15326 üzenetére
Tud egyszerre több sip-t kezelni?
Csak, mert a Fringben is van ilyen szolgáltatás, de csak egy SIP adható hozzá!
sip-képes voip-szolgáltatót - én csak olyan VOIP szolgáltatót ismerek, aki a SIP-t használja...hazaiak közül UK mobilt hívni én a fonline-t használom, fizetős, de ennél olcsóbbat még nem találtam.
-
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Misi1979 #14345 üzenetére
De emlékszem. Nincs még msn kliens az iphone-omon!
skajwa sajnos nekem is ezekkel az elhalt hiba üzikkel halálozott egy szifon! Ha az itunes-ben remász hogy restore, és leszedi magának a gyári fw-t és azzal sem megy fel rá akkor alaplap gond van.. és te már nem fogod tudni megcsinálni!
-
[Ace]
aktív tag
válasz
Misi1979 #14225 üzenetére
a laptopos példánál pont az volt a lényeg, hogy ha rá van dugva az AC-ra, és közben tölti az akksit, akkor nem fog az akksiból energiát elvenni...
A bios frissítéses példád pedig marhaság, hiszen saját magad ellen beszélsz, mivel én pont azt mondtam, hogy mivel a telefon rá van dugva a gépre, ezért folyamatosan kapja az áramot, úgy ahogy a laptop mikor AC-re van téve...
A tetheringes fw frissítéses dolog pedig no comment. Nem tudom elképzelni azt az élethelyzetet, hogy nekem a mekiben ülve haljon meg a telefon és akkor akarjak úgy fw-t frissíteni...
-
[Ace]
aktív tag
válasz
Misi1979 #14220 üzenetére
De ezt magyarázom, hogy semmiképpen nem tud akkora terhelést csinálni, hogy gyorsabban merüljön. Komolyan mindjárt lemerítem a telefont 0-ra és felveszem, hogy gond nélkül updatel, miután 2-3%-ra feltöltődött az akksi.
Az, hogy usb-ről lassabban tölt az lehet, bár egyik ismerősöm azt mondta, hogy elvileg ugyanúgy kellene töltődnie, hiszen megvan mekkora áramerősség kell a telefon töltéséhez, anélkül el sem kezdi tölteni (lásd noname szivartyújtós töltők, vagy nálam az apple billentyűzet usb-je pc-n) több meg nem lehet, mert elküldené a telefont. Egyszer le kéne tesztelni.
De a lényeg...ha egy laptopot akksi nélkül kapcsolod be tápról, majd terheled mint az állat és közben ráteszed az akksit, el kezdi tölteni, és nem fog lemerülni a gép, hiszen ilyenkor eleve tápról megy, szerintem a telefonnál is hasonlóan működik.
-
[Ace]
aktív tag
válasz
Misi1979 #14215 üzenetére
Én eleve azt írtam, be sem kapcsol csak 2-3%-nál, ez már elég neki. Azt meg ne magyarázd már be nekem, hogy egy update a telefon teljes teljesítményét kihasználja, mert akkor te még nem telepítettél egyetlen rendszert se gépre, ott se használja ki, hiszen más korlátok vannak (kis fájlok másolása stb).
Akárhogyan kínzod a telefont, ha el is éri a maximális terhelést, akkor sem fog olyan gyorsan merülni, mint ahogyan töltődne...nézz utána, mekkora áramot képes usb-n keresztül kapni a telefon...
Még annyi adalék, ha már ennyire okosak vagyunk...ha ez így lenne ahogyan állítjátok, szerintetek nem jelezte volna ezt az Apple? Na de mégis...
-
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest