- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
whited #48211 üzenetére
hátkülönben hogy is ismerné meg a kütyüt, ha nem kérdezhet?
nelegyünk már előitéletesek, aki hezitál, az hogyan döntsön?Ittenvan pl. ez a kép, amit nemrég kaptam, találtam.
Akkor ez most egy jó poén, egy rossz poén vagy esetleg nemzörög a haraszt?
Van ebben néminemű igazságtartalom?
Győzzetekmeg, hogy a kütyü megéri a pénzét, vagy vegyekinkább Ipad-ot ??
.
Ugye ez nem fifikázás ?? -
Peti567
aktív tag
válasz
whited #42635 üzenetére
"ha ezt leszedem jár adatforgalommal a használat?"
Ne az app-ot szedd le mert annak nincs értelme (csak másik készülékre)!
MobileMe fiókodat kell beállítani és a laptopon vagy ipadon meg tudod nézni hol a telód vagy le is tudod tiltatni, üzenetet írni, adatot töröln!Hasonlóan működik ahogy a google maps, tehát igen, adatforgalommal jár ha keresteted!
Egyébként jó kis cucc én most néztem utána, és kitűnően működik és már ingyenes is a Find my iPhone funkció!
Lopások ellen nem teljesen jó mert egy okos tolvaj ki tudja kapcsolni, vagy kiveszi a sim-et vagy kikapcsolja a telefont és annyi, de ha elhagyod valahol akkor jól jöhet! -
zack
nagyúr
válasz
whited #41775 üzenetére
Én inkább ezt használnám a helyedben, mert ez a legprofibb video converter:
Any Video Converter Professional
Sokat kipróbáltam, így van rálátásom a dolgokra. Van vagy 70db filmem 720x480-ban konvertálva, amit ki fogok hajítani, és újból nekiállok majd 960x640 felbontásban...
Van a progiban iPhone előbeállítás is a kezdők részére, aztán ha belejöttél utána már manuálisan is fog menni, amivel még jobb minőséget lehet elérni. -
_ak_
addikt
válasz
whited #41381 üzenetére
Még megkérdezem, ahol a kijelzőt cseréltettem, de attól tartok, h a reménynek lőttek.
Reálisan kb. mennyit lehet kérni egy 16G-os fekete gyárilag független iPhone-ért? A kijelző OK, de a burkolat már nem annyira jó, igazából talán egy ép sarka van. Filózok a 3GS-en magam is.
-
manchester85
veterán
-
zolikaDB
veterán
válasz
whited #39385 üzenetére
Felmégy az appstore-ba, választasz valamit, install, create new account, ahol kell egy mailcím, név, egyéb adatok, és onnantól tölthetsz is szépen! Ha fizetni is akarsz, akkor kell bankkártya, ha nem, akkor none, és az ingyenes és demo appokat tudod leszedni!
Mire is van szükséged?
Ami nekem és öcsémnek fent van (én nem játszok):
- iwiw
- msn
- facebook
- skype (hanghívás megy flottul)
- speedtest (haszontalan, de tudom, h tanyán is van 5 megabit)
- műsorújság (t-home)
- moziműsor
- yahoo (tkp fölösleges, a mail mindennel elbír, persze a citromail szopatja)
- wikipedia
- imdb
- vlc media player (simán visz konvertálás nélkül avikat, persze nem HD felbontásban, az ingyenesben reklámcsíkkal, amúgy az oplayer is jó erre)
- ps express (photoshop, képszerkesztő)
- Hungary RR (rádiók, magyar mind, online)
- GPS Speed (sebesség, távolságmérés)
- Fileapp (kezeli a zip-eket, pdf-et, képeket, meg asszem doksikat is megjelenít)
- iGtalk (gtalk)
- Serpenyo (5000 recept képpel, leírással)
- A+ Monitor (rendszerfigyelő)
- New Yorker (az azonos nevű bolt alkalmazása, márkák, árak, trendek, és online NY rádió, csak a német appstore-ból)
- egyéb apró semmire nem jó alkalmazások, bohóckodniHa kell, a T-mobile ügyfeleknek ingyenes a majd 2 gigás Navigon!
-
manchester85
veterán
válasz
whited #37490 üzenetére
Hacsak nem tudnád meggyőzni őket arról, hogy náluk így vetted.
De miért akarod valami utángyártott szarra lecserélni? Ha lenne eredeti, még meg is érteném, de lecserélnéd valami bóvli házra csak azért, hogy fehér legyen? Youtube-on láttam olyan tokot, amivel teljesen fehérré lehet varázsolni, még a home gomb is leragasztható, megpróbálom megkeresni, ha ennyire érdekel.
Tess' Szerintem ez a legjobb megoldás számodra.
-
tikshow
addikt
válasz
whited #37477 üzenetére
http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone?aid=AIC-WWW-NAUS-K2-BUYNOW-IPHONE-INDEX - itt még nincs
ez amúgy at&t függő, és szoftveresen a 4est még nem lehet függetleníteni, a t-mobile se vállalja, mivel nem ott vetted, ha csak lcd baja van, mint ahogy a tulaj is írja akkor az alaphangon 25.000 + szerviz, szóval elég necces, ennyiért kapsz itthon is t-nél igaz 2 év hűséggel, de arra legalább van gari, és tutti, hogy működik
BoneDragon: jb után leszeded az sbsettingset és abba be lehet állítani -
manchester85
veterán
válasz
whited #35823 üzenetére
Na, és mi ebben a jó? Kapsz részletet, ennyit. Összességében viszont a két év rabságot és a minimum 5 ezres számlát egy 120k-s telefonárral díjazta a T fos. Mikor bejött az ikon 200 a T-hez, 63-ért adták a 3G-t. Namost ne mondja nekem senki, hogy kétszer annyit ér az iPhone 4, mint akkor ért a 3G. Ha jól rémlik, az iPhone 4 független ára a legolcsóbb eddig az iPhone-ok között. Úgyhogy teljességgel érthetetlen ez az árlista. De vehetjük azt is alapul, hogy a dominócsomag nem drágább, mint a 3GS esetén volt, csak az előfizus ár, ergo kisebb lett a készülék ártámogatás.
-
-
Misi1979
őstag
válasz
whited #16263 üzenetére
Videófelvételhez JB-elni kell a készüléket. Utána már lesz néhány program, ami képes felvenni videót, de ne várj 30fps-t. Rádió nincs, max. netrádiók.
Amiről írsz, az a 3GS 8gb lehet, 16/32gb helyett 8gb, ennyi a "lebutítás". Szerintem a 8gb bevezetésével meg is szünteti a Té a sima 3g forgalmazását, ha még nem tette volna, nekem ez tűnik logikus lépésnek. Sztem a 16gb-hoz képest olyan 15-20%-kal lesz olcsóbb a 3gs-8gb..
-
Torry
addikt
válasz
whited #15530 üzenetére
Az első generációs-ba valóban csak pár-féle megy bele, én ilyet vettem, a gumi perem kicsit felgyűrődik, de stabil, csak határozott húzással lehet kihúzni, Creative EP-630, 3000HUF, árához képest nagyon faszán szól, ajánlom ha nem akarsz vagyonokat költeni fülesre.
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest