Aktív témák
-
zack
nagyúr
Nekem ez a funkció pl. abszolút nem hiányzik. Viszonylag sűrűn (2-3 naponta) törlöm a híváslistámat, hogy átlátható legyen, de nem az iPhone miatt, mert az eddigi telefonjaimnál is, ahol szelektálható volt, mindig a rendezettség, és a sűrű pucolgatás volt a fő szempont. Nem szeretem a több oldalas hetekre visszamenő híváslistát. Sms-nél is ritka amikor fontosabb infó miatt megtartom max. 1 hétig, de itt is szelektálok. Rend a lelke mindennek, a káoszt nem szeretem.
-
Ulkesh
őstag
"Tehát szerinted ha hívásvárakozásba futsz azt semmilyen módon neked nem jelzi neked hívónak a telefonod (Nokia)?"
Írtam, hogy én is elbizonytalanodtam, ezért kipróbáltam. Felhívtam iPhone-on az ügyfélszolgálatot és két Nokiáról meg egy Alcatelról is felhívtam, az iPhone-on hallottam, hogy van második hívásom, de a hívó készüléken semmi nem jelezte, hogy várakoztatva volna.
-
Ulkesh
őstag
"Na most szájbarágóssan: Hívás várakoztatás azt jelenti, hogy ha beszélsz valakivel és közben valaki hív téged nem foglaltat fog neki jelezni hanem azt fogja hallani hogy kicsörög, de ki írja neki a kijelzőjére hogy várakozás.
Mármint az egyszerű Nokiáknál"Nem tudom, lehet neked külön készüléket gyárt a Nokia, esetleg saját mobilhálózatod van, de nekünk földi halandóknak ilyet nem ír ki sem az iPhone, sem bármelyik Nokia, Samsung, SE, LG stb. (kicsit elbizonytalanítottál, ezért megnéztem egy N73-at, egy N95-öt, meg még volt egy elfekvő Alcatel 701, de egyik sem foglalkozik vele, ha hívásvárakoztatásba fut).
Nem lehet, hogy az "átirányítás aktív" üzenetet értelmezed félre?
-
tikshow
addikt
életemben nem hallottam még ilyenről, pedig nem egy telefon megfordult a kezemben, olyan van vezetékes telefonoknál(ha bekapcsoltatja a fogadó fél ezt a funkciót), hogy szól a hívónak, hogy sorry foglalt, de amint felszabult újrahívhatja(megcsörgeti a hívót a szolgáltató és amint felveszi egyből indítja a hívást)
mobilokra olyanról tudok, és vodafone-nál és t-mobile-nál tutti működik, pannon-ról nincsen tapasztalatom, hogy küld egy sms-t a hívottnak, hogy volt egy nem fogadott hívása, teszem azt miközbe telefonált vagy ki volt kapcsolva a telefonja
szerintem amire gondolsz inkább szolgáltató, mint telefonfüggőtöbbieknek: létezik ilyen progi iphone-ra?
Quaresma: more/extras/numeric battery
-
A nagy ikonok ha zöldek, akkor be vannak kapcsolva, ha ráböksz piros lesz, tehát ki lehet kapcsolni. A processes meg az épp futó programokat mutatja, egyenként ki is tudod lőni őket.
A kicsiknél meg ott a neve mindegyiknek, mire jó:more: több beállítás
refesh: springboardot frissíti
dock: nemtudom, nekem mindig üres
respring: memóriát szabadítasz fel vele
power: kikapcsolás, reboot, stb. -
Így van, így van. (Mondjuk ezt a csorbát próbálja kiküszöbölni az iBluetooth nevű Cydiás cucc, amit nem volt szerencsém sose kipróbálni.)
Csak azt nem értem, amióta kijött az iPhone, az ellentábor folyamatosan a BT hiányát kántálja, itt a topikban is volt róla szó milliárdszor, eddig még nem vetted észre?
-
Szabad használni bal felül a keresőt! Kicsit visszaolvasni is lehet. Pont 2 napja vett valaki iphone-t, neki is mindent elmagyaráztunk, és így tovább...
Segítünk szívesen, de az atom alapokat, amiket kidob a kereső is és minden 20. hozzászólásban elmondunk, ne kelljen már újra meg újra leírni!Most megint én leszek a bunkó, de remélem, nem a le*aszást nézed ki belőle, hanem az építő kritikát...
-
Enjoy
addikt
Ha én nem is leszek speciel itt, de más biztos.
Nem kell tőle félni.
Max akkor, ha ha csak a telefonod memóriájában vannak meg a névjegyeid (SIM-en már nincsenek), akkor mindenképpen csinálj róluk biztonsági másolatot, nehogy törlődjenek.
Vagy mentsd el másik telefon memóriájába.. ahogy neked könnyebb.
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest